duminică, 7 martie, 2021
3.5 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Politici și penali SONDAJ IMAS. PSD gâfâie umăr la umăr cu PNL

SONDAJ IMAS. PSD gâfâie umăr la umăr cu PNL

SONDAJ IMAS. PSD gâfâie umăr la umăr cu PNL

NEWS

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, a ajuns la 28%, fiind umăr la umăr cu PNL, care se situează la 27%. Mișcarea România Împreună, partidul condus de Dacian Cioloș, are 10,1%, fiind puțin peste USR- 9,5%. ALDE, partid aflat în coaliție cu PSD, este cotat cu 11,4%, arată un sondaj IMAS comandat de USR şi obținut de “Adevărul“. Cercetarea a avut loc în luna septembrie, înainte de referendumul pentru familia tradițională.

Din datele sondajului reiese că actuala coaliție de la putere, PSD-ALDE, cumulează 39, 4%, iar opoziția, PNL-USR, Mișcarea România Împreună, are  un total de 46, 6%.

Prăbușirea PSD este dramatică, într-un singur an a pierdut 21 de procente. Astfel, la  începutul lui 2017, PSD se afla la 49%, pentru ca în ianuarie anul acesta să scadă la 29,4%, iar în septembrie să mai piardă un procent, până la 28,1%.

PNL a înregistrat o creștere în ianuarie 2018 față de începutul lui 2017, de la 20,7% la 26,2%, iar în septembrie se situa la 27,1%.

Citește și: Curtea Constituțională a României a declarat neconstituțional Codul de procedură penală

USR a crescut cu 3 procente într-un an, la 11,4%, însă până în septembrie a înregistrat un declin, până la 9,5%.

Citește și: Vă mai miră ceva? Dragnea și-a cumpărat diplome de studii false! Dosarul stă în sertarele PROCURORILOR DNA din 2009

Procentele PSD nu sunt o surpriză, ele fiind aproximativ aceleași și în sondajele interne ale partidului. Adrian Țuțuianu a prezentat la Comitetul Executiv al partidului de acum câteva săptămâni, dar și recent la un post de televiziune un sondaj potrivit căruia Liviu Dragnea ar avea  doar 4%.

”Azi, în condițiile in care  nu facem nimic, Iohannis îl bate pe Dragnea de-l zvântă, îl bate pe Tăriceanu, o  bate și pe Firea”, spunea Țuțuianu.

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...