marți, 9 martie, 2021
4.3 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Dragnea, în cădere liberă! Decizia disperată pe care a luat-o pentru a...

Dragnea, în cădere liberă! Decizia disperată pe care a luat-o pentru a se salva

Dragnea, în cădere liberă! Decizia disperată pe care a luat-o pentru a se salva

NEWS

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Liviu Dragnea simte cum pierde partidul din mână, iar recent a luat o decizie care îi tradează disperarea. Astfel, Dragnea încearcă să amâne şedinţa CEx astfel încât să poată discuta separat cu cu fiecare lider din teritoriu. De altfel, Marian Neacșu, mâna dreaptă a liderului PSD a anunţat că preşedinţii organizaţiilor judeţene sunt invitaţi începând de miercuri în Kiseleff. 

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că parlamentarii PSD au cerut marţi explicaţii privind tensiunile din partid şi au solicitat tranşarea discuţiilor în Comitetului Executiv. De partea cealată, Liviu Dragnea încearcă să amâne şedinţa CEx astfel încât să poată discuta cu toţi liderii din teritoriu. De altfel, Marian Neacșu, mâna dreaptă a liderului PSD a anunţat că preşedinţii organizaţiilor judeţene sunt invitaţi începând de miercuri în Kiseleff. 

Citește și: Cu o familie făcută franjuri și cu o iubită cu 30 de ani mai tânără, Dragnea și-a tras un referendum pentru familie

Marian Neacșu, secretarul general al PSD şi mâna dreaptă a lui Dragnea ar fi spus că o şedinţă va avea loc după ce premierul Dăncilă va termina evaluarea activităţii miniştriilor. 

Sursele citate susţin că Liviu Dragnea încearcă să amâne cât mai mult şedinţa Comitetului Executiv şi vrea să negocieze cu fiecare lider de organizaţie susţinerea sa. De altfel, Dragnea i-a convocat pe liderii de organizaţii în Kiselef începând de miercuri sub pretextul discuţiilor pe tema referendumului privind familia tradiţională. 

Citește și: ŞOC pentru șoferii români! Mașinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL

La nivel oficial, secretarul general al PSD Marian Neacșu a declarat că începând de miercuri, împreună cu Liviu Dragnea, se va întâlni cu toţi preşedinţii de organizaţii. De altfel Neacşu i-a anunţat pe parlamentari că până la data de 10 octombrie urmează să se organizeze alegeri locale în cele 11 organizaţii ale PSD care au conduceri interimare, iar până la sfârşitul lunii octombrie vor fi organizate conferinţele pentru alegerea liderilor judeţeni. (Sursa: hotnews.ro)

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

TOPUL DE AZI