vineri, 21 martie 2025
13.9 C
Buzău

România

13.9 C
Buzău
vineri, 21 martie 2025
13.9 C
Buzău

Revoltă la Focșani. Cristi Misăilă a pus taxă pe...

O taxă specială introdusă de primarul Cristi Misăilă la Focșani a creat revoltă în rândul localnicilor: impozitul pe iluminatul public. Mulți locuitori consideră taxa abuzivă,...
Ești aiciEnigmeTriburile Dropa și Ham, extratereștrii care trăiesc în Tibet! Căutate cu asiduitate...
George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Despre Express Sud-Est


New York Times: „Cine sunt băieții ăștia? Niște mâzgălitori obosiți de pe net?”
The Guardian: „Nu am auzit niciodată de Express Sud-Est. Nu ne interesează.”
Le Monde: „Ăștia care scriu sunt români? Ce au furat?”

Triburile Dropa și Ham, extratereștrii care trăiesc în Tibet! Căutate cu asiduitate de naziști, au fost găsite întâmplător de chinezi. Guvernul chinez a interzis, însă, orice referire cu privire la aceste triburi, iar probele materiale au dispărut pentru accesul public

Una dintre cele mai misterioase, dar și interesante civilizații de pe glob au fost cele două triburi descoperite pe teritoriul Chinei, Dropa și Ham.

Triburile Dropa și Ham. O rasă superioară, moștenitoarea unor cunoștințe avansate despre Univers, a vizitat cândva Terra și a rămas captivă în munții Tibetului. Naziștii aveau informații despre existența lor, dar au păstrat totul secret. Chinezii, însă, au descoperit dovezi incontestabile despre extratereștrii, dar refuză să continue cercetările.

Citește și: Penalii din PSD au inventat o nouă scăpare din ghearele justiției: OUG 7/2019 încurcă din nou constituirea completurilor de 5 de la ÎCCJ

Naziștii erau convinși că Tibetul este leagănul lumii și că aici, a trăit cândva, cu mii de ani înaintea noastră, o populație extraterestră care a încercat să ne transmită cunoștințe vaste despre univers. De unde aveau ei această informație, nu se știe. Cert este că, în anul 1938, au organizat o expediție în Tibet pentru a găsi urmele rasei ariene.

Cinci savanți germani, membri ai SS, în frunte cu Ernst Schäfer, botanist, cercetător și un adevărat aventurier, au petrecut câteva luni în Tibetul de Est, acolo unde credeau că puteau găsi urmele oamenilor superiori și dovezi despre Shambala. În urma expediției, au rămas zeci de mii de fotografii cu Tibetul interbelic, membrii expediției fiind interesați de viața oamenilor, de geografia locurilor și de istoria lor în cele mai mici amănunte.

Naziștii au căutat obiecte cu puteri magice

Schäfer visa, probabil, la o descoperire epocală, care să rescrie istoria lumii. Dacă a reușit sau nu să dea de triburile Dropa și Hopa și să le afle tainele, a păstrat secretul cu sfințenie până la moarte. În afară de fotografii, nu a mai rămas nimic din munca lui pe teren. Documentele importante au fost distruse când Hitler a pierdut războiul. Abia în anul 2009, a ieșit la iveală un obiect straniu, adus de Schäfer din Tibet. Este vorba de o statuie străveche a lui Budha, sculptată dintr-un meteorit și decorată cu o zvastică.

Citește și: Amănunte absolut îngrozitoare despre crima de la Buzău. Ce au descoperit medicii când au autopsiat-o pe Valentina Nica, tânăra moartă în incendiu

Cercetătorii din Stuttgart au stabilit că bucata de meteorit are peste 15.000 de ani vechime și că a fost, probabil, găsită la granița dintre Mongolia și Siberia. ”Omul de fier”, așa cum a fost botezată statuia, a fost sculptat în secolul al XI-lea, iar semnul zvasticii (simbol străvechi al norocului) i-a determinat pe naziști să o aducă în Germania.

Se presupune, totuși, că naziștii au descoperit și alte secrete ale Tibetului și anume documente care descriu o mașinărie extraterestră care putea teleporta obiecte și oameni. Hitler, obsedat de putere, spera să pună mâna pe o formulă magică care să-l ajute să stăpânească lumea.

Dropa și Ham, extratereștrii rătăciți pe Pământ

La câțiva ani după expediția naziștilor, un secret teribil, păstrat cu sfințenie de tibetani, iese la iveală. În 1938, o expediție chineză condusă de profesorul și arheologul Chi Pu Tei descoperă triburile Dropa și Ham. Ei au realizat o expediție în Munții Bayan Kara-Ula pentru a studia o serie de peșteri care se presupunea a fi construite artificial.

Citește și: Popa Mădălin Iscru din Tulcea și „minunile” PSD! Popa face bani grei din proiectele de dezvoltare ale primăriilor din județele Românicăi. Rețeta este de-a dreptul fabuloasă, cu conectare directă la penalii cocoțați în vârful partidului condus de Liviu Dragnea

Misiunea a fost una de succes, pentru că studenții, la doar câțiva kilometri distanță de peșteri, au descoperit că locuia o populație cu totul neobișnuită. Era vorba despre niște oameni care nu aveau trăsăturile comune populației din China și erau împărțiți în două tabere. Prima se numea Dropa, iar cea de-a doua Ham. Triburile numărau peste 3000 de membri și își duceau viața într-un mod absolut ciudat, de parcă nu proveneau de pe Terra.

Nevoiți să rămână pe Terra și să se adapteze condițiilor de viață

Odată intrați în peșteri, cercetătorii au descoperit numeroase morminte. În interiorul acestora au fost descoperite scheletele unor oameni extrem de mici, circa 1,20 înălțime, cu craniile foarte mari. Ulterior, mostre din scheletele umanoide au fost trimise în laborator pentru a fi testate și s-a descoperit că au peste 12.000 de ani vechime. Acest fapt i-a dus pe specialiști cu gândul că o civilizație misterioasă, poate chiar extraterestră, a trăit pe teritoriul Chinei în trecutul îndepărtat.

Dropa și Ham
Disc Dropa

O altă descoperire șocantă a fost cea a discurilor de granit. Acestea sunt niște pietre rotunde, sub forma unor CD-uri, care au gravate pe una dintre fețe o spirală. Pe suprafața interioară a acestor linii rotunde, care nu are decât câţiva milimetri, stau gravate un sir de caractere imposibile.

Analizele de laborator au arătat că piatra din care au fost fabricate aceste discuri nu este una oarecare, ci are capacitate electromagnetică, având în compoziție 40% cobalt şi 8% aluminiu. Acest lucru este straniu în condițiile în care în mod natural pe Terra nu se găsește o astfel de piatră.

Citește și: Hrube de taină la Brăila și Galați. Cel mai mare sistem defensiv construit vreodată de-a lungul Dunării | Un potențial turistic recunoscut, dar deocamdată nepus în valoare

În 1962, după eforturi impresionante, discurile triburilor Dropa și Ham – pietrele Dropa, așa cum au fost supranumite – au fost traduse de către omul de știință chinez Tum Um Nui. Traducerea din 1962 este una pe care majoritatea oamenilor o consideră o poveste întâlnită mai repede prin tabloide decât una reală.

Povestea spune că poporul din regiune, numit tribul Ham, a asistat la prăbușirea unui obiect de pe cer. După ce au investigat locul unde s-a întâmplat accidentul, oamenii au găsit aici alte ființe, de pe altă planetă. Aceste ființe erau pașnice pentru populația locală, dar au suferit consecințele celor mai mulți invadatori, moartea. 

Una dintre traduceri spune: „Dropa au coborât din nori cu aeronava lor. Bărbații noștri, femeile și copiii s-au ascuns în peșteri de zece ori înainte de răsăritul soarelui. Când au înțeles în cele din urmă limbajul semnelor Dropa, ei și-au dat seama că noii veniți aveau intenții pașnice”.

Se spune că extratereștrii nu au reușit să-și repare ambarcațiunile spațiale și astfel au rămas să trăiască cu oamenii din tribul Ham. Mulți interpreți sugerează că această inscripție indică inter-reproducerea între specii. În acest fel, s-a produs o modificare genetică în urma îmbinării celor două specii și aceasta este cauza pentru care membri triburilor Dropa și Ham erau atât de diferiți de restul locuitorilor din China.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

Întrucât suntem CENZURAȚI pe FACEBOOK, ne poți urmări investigațiile și reportajele și pe GoogleNews. Nu te costă nimic, dar ajuți astfel niște ziariști idealiști care se încăpățânează, încă, să creadă că își pot face meseria fără patroni și fără interese ascunse. 

Express Sud-Est.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială, care nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice. Puteți să ne sprijiniți prin donații pentru susținerea jurnalismului independent:

Donează prin Transfer Bancar

CONTURI BANCARE:
IBAN RO34BTRLRONCRT0CE8518001, în lei
IBAN RO78BTRLEURCRT0CE8518001, în euro

Deschise la Banca Transilvania

Doriți să primiți notificări ori de câte ori postăm ceva nou?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Preluarea textelor de pe paginile EXPRESS SUD-EST se realizează în limita maximă de 1000 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe EXPRESS SUD-EST sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului. Preluarea integrală a materialelor EXPRESS SUD-EST se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

- A word from our sponsor -

spot_img

News

EXPRESS SUD-EST

Editorial

George Lixandru
GEORGE LIXANDRU

Bolojan și „mănăstiruțele” din PNL

Eram convins că toate reformele începute de Ilie Bolojan atât în PNL, dar şi la locul de muncă din Senat, nu vor fi primite cu aplauze nici măcar în propriul partid. Mă aşteptam însă ca, o perioadă de timp, cârcotelile să aibă loc pe la colţuri, prin birturi conspirative sau prin vreo toaletă frumos mirositoare din Bruxelles. Fiindcă PNL-iştii au mare nevoie de Bolojan, măcar la nivel de imagine, fostul primar al Oradiei scoţându-i pur şi simplu din gunoi, după calamitatea de la alegerile prezidenţiale. Iată, însă că deja o voce s-a ridicat public împotriva lui Bolojan, şi încă pe un ton foarte vehement, ca să nu spun mitocănesc. Mă refer la Silviu Mănăstire, fost secretar general adjunct al PNL...

Dezvăluiri

Răzvan Leu, din Buzău, și țeapa justițiarului Călin Georgescu

Iese la iveală încrengătura din spatele lui Călin Georgescu. Candidatul la Cotroceni, care a raportat „zero costuri" pentru promovare, s-a ales cu plângere penală la DIICOT, pentru înșelăciune. Concret, un om de afaceri din Buzău îi acuză pe Călin Georgescu și pe un apropiat al acestuia, Ionel Rusen, că l-au escrocat cu suma de 1,1 milioane de euro și că banii ar fi fost folosiți pentru a finanța campania electorală a lui Georgescu. Răzvan Leu a depus, la începutul anului,...
spot_img

REPORTAJ

Cislău – osul domnesc...

Ieșim din Buzău și  intrăm în șerpuirea scâncită a câmpiei buzoiene în jurul râului cu același nume. E ca și cum Bărăganul n-ar vrea să se despartă de noi, agățându-se de gâtul bietei ape și sufocând-o într-o ultimă îmbrățișare. Mergem spre Cislău, o comună al cărei nume are o rezonanță stranie. Mașina în care suntem este condusă de nea Gigi, un moldovean stabilit în Buzău și care se apropie bine de 60 de ani. Ca orice șofer care se respectă, nea Gigi este „omul enciclopedie”. Răspunde la întrebări, dar ...

Herghelia Cislău, o comoară națională

Herghelia Cislău, cu o istorie de peste un secol în care a servit armatei, a cunoscut un declin în timpul Primului Război Mondial şi o perioadă de glorie în anii '30 când a devenit centru de formare şi perfecţionare pentru echipa sportivă a României, este locul în care se găseşte armăsarul Pur sânge englez Fronzen Fire, adus din îndepărtata Irlandă de Irina Vlăducă Marghiloman, strănepoata marelui om politic şi 'părinte' al hipismului românesc, Alexandru Marghiloman. Potrivit...

Anchete

Dumitru Mitroiu, fostul primar din Cislău, la un pas de pușcărie. Ce acuzații i se mai aduc

Dumitru Mitroiu, fostul primar din Cislău, a fost trimis în judecată, alături de un consilier PSD al comunei, după ce din fondurile primăriei ar fi fost achitată contravaloarea energiei electrice consumate de o societate economică aparținând consilierului local, în cuantum de peste 66.000 lei. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Dumitru Mitroiu și respectivul consilier PSD al comunei Cislău au fost trimiși în judecată pentru infracțiunile de delapidare şi complicitate la delapidare. Dumitru Mitroiu a plătit facturile unui asociat în...

- A word from our sponsor -

spot_img

Nehoiu, orașul cu lacăte pe speranță

Nehoiu, orașul care, înainte de revoluție, era o bijuterie a județului Buzău, trece printr-unul dintre cele mai grele momente ale existenței sale. După ce fabrica de prelucrare a cherestelei Foresta a încăput pe mâinile afaceristului sirian Omar Hayssam, sub oblăduirea prefectului Ion Vasile și a primarului Alexandru Corcodel, orașul s-a prăbușit, scăderea iremediabilă a nivelului de trai aducând sărăcie, șomaj şi lipsa oricărei perspective pentru localnici. Altfel, localitatea în care trăiesc în jur de 14.000 de suflete se află...