26 C
Buzău
luni, 21 iunie, 2021
luni, 21 iunie, 2021
26 C
Buzău
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Ionuț Apostu și „IMACULATURA” din Primăria Buzău

ești aiciȘTIRI SUD-ESTBuzăuIonuț Apostu și „IMACULATURA” din Primăria Buzău
spot_img

Fostul pretendent la funcția de viceprimar al municipiului Buzău, Silviu Roșioru, este acuzat de „incompatibilitate” într-un comunicat al actualului viceprimar Ionuț Apostu, preșul pe care Constantin Toma își șterge tălpile pantofilor când intră și iese din primăria Buzău. În același timp, Apostu spune că cei din primăria Buzău sunt fără pată şi că pesediștii lui Marcel Ciolacu, barosanul de la PSD – ăla cu Ardealul care nu ne mai trebuie, sunt tot ce este mai imaculat în acest municipiu.

Ionuț Apostu îl acuză pe Roșioru de „incompatibilitate”, dar când trebuie să vorbească despre ziarizdul care ar fi fost lovit mortal (sâc!) de Roșioru cu trei coli de hârtie, el își nuanțează ideile şi spune că e doar un cetățean, uitând brusc că cetățeanul respectiv a fost plătit trei ani de către PSD Buzău ca să spele cur-țile mahărilor săi, mai ales pe cele ale penalilor din Primărie, deci și pe a sa. Că același individ agramat, care se pretinde ziarist, a lucrat o perioadă și în cur-tea lui Roșioru, folosindu-se de aceleași metode ca și în cazurile pesediștilor pomeniți mai sus. Că acest așa zis conflict este strict o „afacere” personală a celor doi protagoniști etc..

Ionuț Apostu, hair stylistul personal al primarului faliment

Maimuțoiul din Primăria Buzău, unul dintre cei care au transformat Opinia verde a lui Corneliu Ștefan în Opinia roșie a lui Constantin Toma cel HaliMoș, de se crăcănează Legiunea a marș în mormânt, a ocupat funcția de hair stylist personal al primarului faliment, iar acum are atribuții similare în cadrul Primăriei Buzău. Cu alte cuvinte, omul este un sinecurist asumat care se descurcă de minune atât cu retribuțiile primite de la privați, cât și cu cele primite de la stat, numai de la PSD să fie.

Joia trecută, hair stylistul primarului Toma a pus la cale un comunicat de presă pentru… luare de poziție! Chiar ne gândeam că nu se poate ca primarul Toma HaliMoș să suporte singur consecințele în războiul perpetuu cu Silviu Roșioru, așa că l-a trimis pe ăsta să ia poziție. Care a luat-o serios pe arătură încercând să demonstreze că, de fapt, pesediștii din CLM Buzău sunt niște imaculați, numai că Roșioru e vinovat pentru că buzoienii nu-i mai văd așa cum sunt.

Ionuț Apostu este mult prea tânăr pentru a avea un trecut în administrația locală, dar social-democrația de Bărăgan l-a contaminat deja mai rău ca_Covid-19. Este implicat în mai toate afacerile puse sub semnul întrebării ale primarului Constantin Toma de când au descălecat împreună în Primăria Buzău, unele dintre acestea fiind dezvăluite de mass-media locală.

GURA MICĂ, APROSTULE!

Aproape că uitasem de aroganța făcută de PSD de a-l numi ca lider național pe unul care toată viața lui a fugit de… muncă. Este vorba, desigur, despre buzoianul Marcel Ciolacu. Acest Ciolacu a obținut joburi numai pe linie de partid, grație carnetului de membru fruntaș în PSD și nu datorită competențelor profesionale. Altfel spus, de cele mai multe ori, Ciolăcel a fost numit în posturile pe care a ajuns să le ocupe, el neștiind ce e ăla un concurs de angajare.

Ei bine, Marcelică ăsta, care după un stagiu de stat local, a ajuns subit ciolac național, l-a numit – pe vremea când era doar un biet ciolac buzoian – viceprimar la municipiu pe Ionuț Apostu. Aici l-au nimerit pe Apostu, pentru că, după cum ați observat, era deja aprodul lui Toma HaliMoș (adică unul de care își șterge ăsta tălpile pantofilor când urcă în fotoliul de primar) de când bălmăjea pe la Opinia, el făcând exact lucrul care îi place cel mai mult: să stea capră!

Citește și: Marcel Ciolacu și șpaga de partid și de stat. Ori despre cum s-a pricopsit liderul PSD cu un milion de lei, băgând în Parlamentul României un șuț de ustensile medicale din Uniunea Europeană și o fufă care a mai deținut câteva funcții prin guvern în urma șpăgilor date ștabilor zilei

În această calitate de aprod de serviciu, lui Ionuț Aprostu i s-a trasat ca sarcină, zilele trecute, să iasă pe tarlaua presei pesedizate din Buzău, pentru a explica el cum stă cu „imaculatura” aleșilor din CLM Buzău. Auzi, Aprostu și imacularea. Așa se face că pesedistul nostru, venind cu poezia învățată anapoda la un șpriț cu babacu Toma HaliMoș, a trimis javrelor din presa buzoiană un comunicat în care vorbește degeaba despre… nimic.

A spus lucruri despre cât de albi și curați sunt pesediștii Ciolacului național, bla, bla, bla, bla. Nimic nou, nimic interesant nu am aflat de la Apostu. Aceeași placă a pesediștilor buzoieni, mai puțin aia cu Ardealul care nu ne mai trebuie, noul șlagăr al Ciolacului național. Mai rămânea să ne spună Ionuț Apostu că pământul e rotund şi că, atunci când plouă, plouă de sus în jos, nu de jos în sus.

Apostu ar trebui să aibă bunul simț să tacă din gură. Să stea în banca lui și să mulțumească Cerului şi lui Marcel Ciolacu că s-a învârtit de un loc de „muncă” bine plătit în Primăria Buzău şi să nu mai vorbească pe subiecte pe care nu le stăpânește. Să stea în banca lui, să își încaseze conștiincios salariul şi să nu mai încerce să se dea rotund ca scobitoarea cum că ar fi mare imaculat.

Ionuț Apostu a asmuțit „presa” buzoiană împotriva subsemnatului pe motive de greva foamei, la comanda PSD

Probabil, preșul ăsta, ca orice individ de unică folosință, nu are memorie. Ai uitat, bă, jegule, când tentativă de jurnalist fiind, ai REFUZAT să îmi oferi ca adăpost o cameră ponosită și părăsită pe care o țineai încuiată cu enșpe lacăte în casa presei de pe Chiristigii, la porunca nașului tău Constantin Boșcodeală, pe motive de PSD Buzău? Ai uitat cum – subsemnatul în greva foamei fiind – ai asmuțit toată presa voastră de căcat roșu împotriva mea, la comanda PSD Buzău?

Când o să mai vorbești despre „imaculatură”, să-ți aduci aminte de toate astea, bă, cațavencule! Așadar, gura mică, Aprodică!

LINIȘTE, CĂ GAVAREȘTE VICEPRIMARUL APROSTU

Altfel, viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu, mai avea un pic și împlinea patru ani de zile fără să spună nimic. Serios, eu, unul, și uitasem că avem viceprimari la Buzău.

Citește și: Culisele adoptării tacite în Camera Deputaților a proiectului de lege privind Ținutul Secuiesc. Ori despre cum era PSD gata, gata să cedeze Ardealul Ungariei, cu ajutorul Guvernului Ludovic Orban și despre circul politic în plină criză de pandemie. Documente

Înțeleg că funcția asta cere un pic de discreție publică, să nu te dai în stambă prin ziare, dar chiar și-așa, să nu spui tu nimic notabil timp de patru ani de zile? Fă o conferință de presă, spune cu ce probleme te confrunți, explică politicile ciolacului PSD, numai fă ceva.

Cel mai mult din comunicatul viceprimarului Ionuț Apostu mi-a plăcut expresia „nu vă încadrați alături de noi ceilalți în Consiliul Local Municipal”.

Este doar una dintre aberațiile spuse de Apostu în comunicatul de presă emis la mijlocul acestei săptămâni. De parcă nu tocmai ei, pesedeii lui Boșcodeală și mai apoi ai lui Ciolacu, s-au aflat în fruntea guvernării locale, din 1990 încoace, indiferent de cine se afla în Guvernul României.

Cităm din producția proprie a social-democratului local:

„Am simțit nevoia să iau atitudine domnule Roșioru pentru că nu am nicio așteptare să vi se ceară demisia de către liderii partidului căruia v-ați alăturat, partid care a inventat teoria „pixelului albastru”, pentru a justifica și a scuza faptul că președintele Băsescu a lovit peste față un băiețel. Dumneavoastră ați inventat conspirația „forțelor politice meschine”.

Nu, nu se va supăra nimeni pe dumneavoastră la partid, vă încadrați perfect alături de acești oameni, însă nu vă încadrați alături de noi ceilalți în Consiliul Local Municipal….

Buzoienii ne-au oferit încrederea pentru a ne ocupa de bunul mers al lucrurilor în oraș, iar hârtiile îndosariate pe care sunt imprimate proiectele de Hotărâri de Consiliu sunt instrumente pentru bunăstarea cetățenilor, nu arme cu care să-i pleznești peste ochi la ieșirea din ședințe”.

Hoții de la PSD sunt mai frumoși

Cât’A prostu’! Caragiale e mic copil pe lângă ăsta, fraților… Sărim peste idioțenia hârtiilor care au devenit arme în viziunea viceprimarului de la Buzău, surprinzător este, însă, cum băieții deștepți sunt localizați numai într-o parte a spectrului politic și mai ales cum au ajuns pesedeii Ciolacului Național să se creadă dumnezeii buzoienilor, căpușând dramatic mai toate domeniile de activitate, drenând cu hărnicie şi talent resursele publice, banii noștri ai tuturor în neîncăpătoarele lor buzunare.

În iunie 2020 se împlinesc fix 4 ani de când Ionuț Apostu este viceprimar de Buzău. Observați, nu am spus viceprimar PSD Buzău (deși el a fost ales pe listele PSD Buzău), ci viceprimar de Buzău.

Citește și: Adevărul despre cartierul Orizont din Buzău sau despre cum a pus laba PSD Buzău pe terenurile moșiei Mărăcineni, iar Boșco și „faliții” lui s-au umplut peste noapte cu o groază de bani

Şi am făcut această precizare pentru ca toată lumea (inclusiv Apostu) să înțeleagă că Apostu este viceprimarul buzoienilor, nu viceprimarul pesediștilor buzoieni. Din păcate, Ionuț Apostu se comportă de parcă ar fi fost ales viceprimar în cadrul unei ședințe de partid, unde se decide de regulă soarta membrilor CA la deconcentrate. Respectul lui Apostu față de buzoieni este egal cu zero, dacă este să ținem cont de inițiativele locale pe care acesta le-a avut în folosul municipiului Buzău care l-a făcut viceprimar. În cei 4 ani ca viceprimar, Ionuț Apostu a avut două obiective mari şi late. Primul a ținut de interesul personal, şi anume sporirea averii, lucru pe care Apostu l-a reușit cu vârf şi îndesat.

Al doilea obiectiv al lui Apostu a fost apărarea PSD, dar şi acest lucru s-a produs tot dintr-un interes personal, şi anume conservarea poziției sale în partid. Mai țineți minte cât de tare îl pupa Apostu pe nașul Boșcodeală pe vremea când acesta din urmă era primar? E, după ce Boșcodeală nu a mai fost primar al Buzăului, cine credeți că a fost primul care a întors armele? Fix Apostu, care brusc a descoperit că Boșcodeală nu era un primar atât de bun, din moment ce așa a stabilit conducătorul iubit Marcel Ciolacu.

Ionuț Apostu, de partea borfașilor din PSD Buzău

Viceprimarul Aprostu nici măcar nu mai mimează interesul pentru problemele cu care se confruntă buzoienii, ci se situează fățiș de partea PSD, a primarului PSD Buzău şi, în general, a celor care aduc beneficii PSD. Astfel, în legătură cu obiecțiile lui Silviu Roșioru, din CLM Buzău, privind creșterea tarifelor la apă sau a taxelor şi impozitelor, la jaful perpetuu practicat de PSD în cadrul societăților Urbis, Compania de Apă, Transbus, RAM, Piețe, Târguri și Oboare, mărirea exagerată a salariilor unor angajați din cadrul clubului CSM Gloria Buzău ori cacealmaua EUROVISION, Ionuț Apostu a afirmat de fiecare dată că „îl susține 100% pe primarul Constantin Toma, în tot ceea ce face”.

Poftim?! Deci viceprimarul Ionuț Apostu îl susține pe primarul PSD Constantin Toma, şi nu pe buzoienii care contribuie (după posibilități) la salariul său? O astfel de declarație tâmpită nu ar trebui să rămână nesancționată la vot. Buzoienii ar trebui să ia act de faptul că un viceprimar al Buzăului nu se situează de partea cetățenilor, ci a acelora care îi fură pe față, asta deși obiecțiile lui Silviu Roșioru la jaful practicat de PSD Buzău SUNT în folosul cetățenilor.

Astfel, Ionuț Apostu ne spune (cu limbajul lui de lemn) că buzoienii trebuie să suporte în continuare jaful sistematizat practicat de gașca din care face parte, căci decât să nu mai fie bani în Primăria Buzău și în propriile lor buzunare, mai bine să se sacrifice buzoienii şi să plătească în continuare niște servicii imbecile, care nu pot fi cuantificate.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Reclama ta poate fi aici! -

spot_img

ATENȚIONARE

EXPRESS SUD-EST dorește ca acest site să fie un spațiu al discuțiilor civilizate, al comentariilor de bun simț. Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:
1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătură cu textul.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.
Abaterile repetate vor avea drept consecință interdicția accesului la aceasta facilitate a site-ului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TOPUL DE AZI

EDITORIAL

Liberalismul a murit. Trăiască libertarianismul! O stafie bântuie printre ruinele liberalismului din România

Moare liberalismul? Întrebarea e legitimă, întrucât liberalii se află din nou la un moment de cotitură: premierul Cîțu, un „liberal” susținut de democrații din fostul partid al lui Băsescu, şi-a anunțat candidatura pentru șefia lor, la viitorul congres, împotriva...

DE ACELAȘI AUTOR

ULTIMA ORĂ

Într-o zonă controlată la sânge de PSD, o presă independentă nu poate supraviețui decât cu sprijinul dumneavoastră. Pentru cine dorește să susțină acest proiect, un "LIKE" nu credem că o să coste prea mult. ARĂTAȚI LUMII CĂ VĂ PASĂ!