vineri, 15 ianuarie, 2021
-1.2 C
Buzău
vineri, 15 ianuarie, 2021
-1.2 C
Buzău
Dezvăluiri Marea fraudă...

Marea fraudă COVID: Ce secret teribil ascunde China? Informații care răstoarnă tot ce credeam că știm despre pandemia de coronavirus

SPECIAL

Informațiile despre existența coronavirusului cu luni de zile înainte de ce știam până acum răstoarnă tot ce credeam că știm despre pandemie.

Un comentariu făcut de Tucker Carlson la Fox News pe care Evenimentul Zilei l-a tradus pentru cititorii săi.

Ați auzit multe despre „frauda electorală”. Însă acum vin informații și mai serioase, despre o fraudă globală care a început cu mult înainte de Ziua Alegerilor și a distrus milioane de vieți, a ucis sute de mii și a afectat grav rezultatul alegerilor noastre prezidențiale.

Vorbim, desigur, despre pandemia de coronavirus. Pe scurt, am fost mințiți.

Ultima dovadă este oferită de eșantioane prelevate cu ocazia donărilor de sânge organizate de Crucea Roșie anul trecut și analizate de Centrul american pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) într-un studiu publicat luni.

Citește și: Descoperire importantă în lupta cu COVID-19. Modele care ar putea ajuta viitorii cercetători în coronavirus

Cercetătorii au examinat 39 de eșantioane de sânge din California, Washington și Oregon, care au fost prelevate între 13 și 16 decembrie 2019.

La vremea respectivă, nimeni din Statele Unite nu auzise vorbindu-se de COVID-19. Guvernul chinez nici măcar nu a recunoscut existența lui până pe 31 decembrie.

Și totuși fiecare dintre aceste eșantioane a reacționat pozitiv la anticorpii coronavirus. Țineți minte că anticorpii nu se dezvoltă decât la cel puțin o săptămână după expunerea la virus.

Prin urmare, coronavirusul uman se răspândea în rândurile populației americane cu mult mai devreme, posibil cu luni înainte, decât ni s-a spus. Încă nu știm cum s-a petrecut asta, dar știm cu certitudine că s-a petrecut.

CDC a descoperit alte zeci de eșantioane de sânge testate pozitiv, prelevate la sfârșitul lui decembrie, în multe alte părți ale SUA – în Michigan, Iowa și Massachusetts.

Citește și: Pensiile speciale și vladțepeșistii poporului. Despre cum să dai pe la nasul prostimii cu un pic de damf de anticorupție și, astfel, să încasezi lejer prima electorală

Analize ale testelor din alte țări au arătat o răspândire chiar mai timpurie. Oamenii de știință știu acum că virusul s-a răspândit în Italia încă din septembrie 2019, iar în America de Sud, din noiembrie.

Așadar, este limpede că ceea ce ni s-a spus de aproape un an despre originile coronavirusului nu este adevărat. De ce aflăm acest lucru abia acum, la o lună după alegerile prezidențiale? Am avut teste anticorp credibile încă din vară, însă nimănui nu i-a trecut prin cap până acum să testeze eșantioanele de sânge de la Crucea Roșie?

De ce aleșii nu au solicitat o dare de seamă coerentă privind originea acestui virus care a schimbat definitiv istoria americană, cum a ajuns el în Statele Unite și cum s-a răspândit la toată populația?

De ce nu știm încă acest lucru?

Pentru că nimănui nu părea să-i pese. Aleșii noștri erau prea ocupați să profite de noua lor putere. Închideau afacerile mici și interziceau oamenilor să se plimbe cu barca fără mască.

În ianuarie, acum 11 luni, Departamentul de Securitate Internă avertizase că aeroporturile americane ar putea fi punctul zero al unei noi pandemii, dar Congresul a căscat plictisit.

Citește și: Liberalii brăileni au descoperit cheia administrativă a succesului! Au depus un proiect de hotărâre în Consiliul Local Brăila, să fie bine ca să nu fie rău, doar că în propunere scria că facilitățile trebuie să fie acordate în Timișoara

Pe 24 ianuarie, o zi în care, după cum dovedesc eșantioanele de sânge, virusul se răspândise deja pe continentul american, administrația Trump a ținut un briefieng clasificat în legătură cu coronavirusul pentru întreg Senatul SUA, însă doar 14 senatori au participat.

De ce? Pentru că 24 ianuarie a fost ultima zi a declarațiilor de deschidere ale Democraților în Senat în procesul de impeachment împotriva lui Donald Trump.

Așa că cei însărcinați cu protejarea țării nu și-au făcut griji de coronavirus, ci stăteau în fața oglinzilor, repetând pentru momentul în care se puteau confrunta cu Alan Dershowitz despre îngrozitoarea convorbire telefonică cu Zelenski.

Acum, ei susțin că pandemia i-a luat complet prin surprindere. Cum pot să scape cu această explicație? Scapă, pentru că sistemul nostru de sănătate publică îi acoperă, așa cum a făcut-o tot anul.

Cu două zile înainte de acest briefing clasificat pentru Senat, la care au participat numai 14 senatori, dr. Anthony Fauci a mers la Fox News pentru a-i reasigura pe americani că pot avea încredere în guvenul chinez.

Citește și: Gerhardt Daniel Țuchel, fostul primar al Tecuciului, achitat în dosarul de corupție de la APIA Galați, judecătorii ridicând toate sechestrele din acest dosar. DNA a declarat deja apel

Fauci: „Din ce pot să văd până acum, sunt mult, mult mai transparenți decât au fost în timpul epidemiei SARS, când au ascuns informații un anumit timp. Era jenant pentru ei. Acum sunt cu adevărat transparenți. Au pus imediat secvența virusului în baza de date publice. Deci, din punctul acesta de vedere, au fost transparenți.”

Într-o țară care funcționează bine, o asemenea afirmație ar face să nu mai lucrezi niciodată în serviciile publice.

China a fost cu adevărat necinstită în legătură cu acest virus. Responsabilii de la Beijing afirmă acum că virusul a venit în țara lor din altă parte, că a ajuns prin intermediul unor alimente congelate, poate sub forma unei arme biologice puse la punct de armata americană.

Nu spun asta în secret. O spun pe rețelele sociale. Până acum, Twitter nu și-a dat osteneala de a verifica informația. Asemenea lui Fauci, Silicon Valley acordă mai multă încredere Chinei decât vă acordă dumneavoastră.

Citește și: Liberalii brăileni au descoperit cheia administrativă a succesului! Au depus un proiect de hotărâre în Consiliul Local Brăila, să fie bine ca să nu fie rău, doar că în propunere scria că facilitățile trebuie să fie acordate în Timișoara

Ron Klain, alesul lui Joe Biden pentru a-i fi șef de cabinet la Casa Albă, a declarat pentru Axios, pe 27 ianuarie, despre China că este „mult mai transparentă și mai cinstită decât a fost cu ocazia epidemiilor precedente”.

De ce crede Ron Klain asta? Pentru că Organizația Mondială a Sănătății i-a spus-o.

Pe 8 ianuarie, OMS – finanțată, evident, de guvernul chinez – a dat publicității un mesaj similar:

„Identificarea preliminară a unui nou virus într-un scurt interval de timp reprezintă o realizare notabilă și demonstrează capacitatea crescută a Chinei de a gestiona noile epidemii.”

Cu alte cuvinte, ar trebui să mulțumim cu toții guvenului chinez pentru binecuvântarea COVID-19. O săptămână mai târziu, OMS revenea cu o propagandă încă și mai mincinoasă, provenită direct de la șefii săi de la Beijing.

„Investigațiile preliminare efectuate de autoritățile chineze nu au descoperit nici o dovadă clară a transmisiei de la om la om a noului coronavirus (2019-nCov) identificat la Wuhan, China.”

Era încă o minciună periculoasă, care costa incontestabil vieți de americani, dar Twitter nici de data aceasta nu a verificat-o.

Citește și: Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, infectat cu noul coronavirus. El susține că s-a autoizolat la domiciliu

În schimb, presa americană a preluat și transmis cuminte mesajul. Ne-a spus că oricine sugerează că acest virus a venit din China era indubitabil rasist.

Pana de curent privind originile chinezești ale acestui virus a fost atât de totală încât, dacă doreai să afli cu adevărat ce se întâmplă, trebuia să te uiți la televiziunea australiană.

Acum câteva săptămâni, „Tucker Carlson Tonight” a intervievat un virolog chinez, dr. Li-Meng Yan, care a fugit din țara sa cu acest mesaj pentru noi:

Acest virus provine dintr-un laborator guvernamental din China. Ea spune că știa că în țara ei ar fi fost pedepsită, chiar ucisă, pentru că a spus acest lucru. A venit așadar aici, în țara libertăților. Ce a găsit aici? A găsit că vorbele sale au fost cenzurate de companiile tehnologice americane care lucrează în tandem cu tiranii de care a fugit.

Documente interne dovedesc acum că responsabilii chinezi știau că se confruntă cu o pandemie de coronavirus – ceva nemaivăzut – dar au ascuns această informație de restul lumii și i-au arestat pe cei care au încercat să o facă publică.

Citește și: Cine are curajul să spargă ICR, buboiul culturii române? Cum s-a întregit Marea Famiglie social democrată de la Institutul Cultural Român cu Andreea Ciolacu, nepoata Ciolacului Național. Ori despre cum se confirmă încă o dată că la PSD există cu adevărat câini cu ciolaci în coadă

Mai grav, încă, milioane de persoane au continuat să traverseze orașul Wuhan, în centrul Chinei, epicentrul pandemiei.

Apoi, peste un milion de cetățeni au zburat spre Statele Unite.

Abia pe 20 ianuarie, președintele chinez Xi Jinping a recunoscut în cele din urmă că virusul poate fi contagios.

În cel mai bun caz, este vorba de o neglijență criminală. În cel mai rău, este un fel de crimă în masă.

Dar nu, a spus OMS. În realitate, există dovezi că Partidul Comunist Chinez face o treabă extraordinară în gestionarea pandemiei.

Dr. Bruce Aylward, consilier principal al Directorului General al OMS, 25 martie:

„La ora actuală, există foarte, foarte puține țări care au reușit să inverseze epidemia și să aducă numărul de cazuri la un nivel foarte scăzut. De fapt, singura țară care a făcut asta este China. Este vorba de pasiunea, de atenția, de sentimentul responsabilității, de seriozitatea chinezilor obișnuiți – și vreau să folosesc acest termen cu mare atenție, pentru că nu au fost obișnuiți. Au fost oameni extraordinari, conduși de un simț de responsabilitate colectivă.”

Ați înțeles? Chinezii sunt „conduși de un simț de responsabilitate colectivă”. Spre deosebire de noi, grașii, puturoșii americani votanți ai lui Trump. Care cerem să mergem la biserică duminica, sau să ieșim la cină cu familiile din când în când, apoi, pe bună dreptate, ne îmbolnăvim și murim.

Nu și Xi Jinping și națiunea ascultătoare pe care o conduce. Ei au găsit un mijloc mai bun.

Acesta este mesajul presei, al sistemului nostru de sănătate, al aleșilor noștri, de un an încoace. Dar nu asta este povestea întreagă. Acum știm asta.

Nu suntem nici pe departe pe punctul de a ști ce s-a întâmplat cu adevărat. Asta trebuie să aflăm.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Statistici Covid-19

Country/Region
Confirmed cases
Deaths
Recovered
Active cases
USA
23,879,744
398,479
14,116,882
9,364,383
India
10,540,365
152,068
10,173,747
214,550
Brazil
8,326,115
207,160
7,339,703
779,252
Russia
3,520,531
64,495
2,909,680
546,356
UK
3,316,019
87,295
1,406,967
1,821,757
France
2,851,670
69,313
206,802
2,575,555
Turkey
2,373,115
23,664
2,246,047
103,404
Italy
2,336,279
80,848
1,694,051
561,380
Spain
2,211,967
53,079
0
2,158,888
Germany
2,008,270
45,745
1,641,200
321,325
Colombia
1,849,101
47,491
1,683,835
117,775
Argentina
1,770,715
45,125
1,549,490
176,100
Mexico
1,588,369
137,916
1,185,621
264,832
Poland
1,422,320
32,844
1,164,650
224,826
Iran
1,318,295
56,621
1,107,011
154,663
South Africa
1,296,806
35,852
1,049,740
211,214
Ukraine
1,146,963
20,542
847,391
279,030
Peru
1,048,662
38,564
976,202
33,896
Netherlands
901,696
12,868
0
888,828
Indonesia
882,418
25,484
718,696
138,238
Czechia
874,605
14,029
717,569
143,007
Canada
691,891
17,638
596,780
77,473
Romania
688,270
17,098
618,673
52,499
Belgium
672,886
20,294
46,417
606,175
Chile
661,180
17,369
617,372
26,439
Iraq
606,991
12,932
565,889
28,170
Israel
535,049
3,910
453,358
77,781
Portugal
528,469
8,543
394,065
125,861
Bangladesh
526,485
7,862
471,123
47,500
Sweden
523,486
10,323
0
513,163
Pakistan
514,338
10,863
469,306
34,169
Philippines
496,646
9,876
459,737
27,033
Switzerland
495,228
8,641
317,600
168,987
Morocco
456,334
7,854
431,167
17,313
Austria
390,788
6,987
365,214
18,587
Serbia
369,823
3,708
31,536
334,579
Saudi Arabia
364,613
6,313
356,382
1,918
Hungary
349,149
11,177
225,021
112,951
Jordan
312,851
4,121
295,705
13,025
Japan
309,214
4,315
238,467
66,432
Panama
291,285
4,651
230,702
55,932
Nepal
266,816
1,948
260,567
4,301
UAE
246,376
733
218,988
26,655
Georgia
245,789
2,893
229,196
13,700
Lebanon
237,132
1,781
147,746
87,605
Azerbaijan
226,549
2,983
213,773
9,793
Ecuador
226,002
14,246
193,581
18,175
Croatia
223,812
4,550
214,609
4,653
Belarus
221,604
1,564
204,500
15,540
Slovakia
220,707
3,362
163,323
54,022
Bulgaria
210,951
8,396
150,370
52,185
Dominican Republic
188,969
2,432
140,931
45,606
Denmark
187,320
1,720
165,166
20,434
Costa Rica
183,242
2,401
140,573
40,268
Bolivia
181,016
9,530
141,736
29,750
Tunisia
170,895
5,478
124,610
40,807
Kazakhstan
166,146
2,349
151,838
11,959
Lithuania
165,560
2,376
100,495
62,689
Armenia
163,972
2,974
152,320
8,678
Ireland
163,057
2,488
23,364
137,205
Kuwait
156,964
947
150,329
5,688
Egypt
153,741
8,421
121,072
24,248
Moldova
152,263
3,228
141,975
7,060
Palestine
151,142
1,687
137,648
11,807
Malaysia
151,066
586
115,227
35,253
Greece
147,860
5,421
9,989
132,450
Slovenia
146,956
3,121
120,894
22,941
Guatemala
146,937
5,151
133,082
8,704
Qatar
146,885
246
143,435
3,204
Myanmar
133,378
2,926
116,610
13,842
Honduras
131,963
3,335
59,963
68,665
Oman
131,264
1,509
123,593
6,162
Ethiopia
129,922
2,008
114,749
13,165
Paraguay
119,640
2,466
94,983
22,191
Venezuela
118,415
1,090
111,999
5,326
Bosnia
117,011
4,411
84,650
27,950
Libyan Arab Jamahiriya
108,017
1,651
85,068
21,298
Nigeria
105,478
1,405
83,830
20,243
Algeria
103,127
2,822
69,992
30,313
Kenya
98,859
1,726
82,195
14,938
Bahrain
96,812
356
93,329
3,127
China
87,988
4,635
82,352
1,001
Macedonia
87,986
2,672
69,137
16,177
Kyrgyzstan
82,857
1,381
78,715
2,761
Uzbekistan
77,845
619
76,335
891
S. Korea
71,241
1,217
56,536
13,488
Albania
65,994
1,261
39,246
25,487
Singapore
59,059
29
58,771
259
Norway
58,004
517
46,611
10,876
Ghana
56,981
341
55,236
1,404
Montenegro
54,316
740
43,940
9,636
Latvia
54,066
935
40,971
12,160
Afghanistan
53,938
2,336
45,434
6,168
Sri Lanka
51,219
251
44,259
6,709
El Salvador
50,157
1,469
44,304
4,384
Luxembourg
48,630
549
45,654
2,427
Finland
39,911
618
31,000
8,293
Uganda
38,085
304
13,083
24,698
Estonia
36,096
316
25,553
10,227
Zambia
34,278
527
24,105
9,646
Uruguay
29,989
280
21,685
8,024
Namibia
29,570
275
25,845
3,450
Australia
28,665
909
25,880
1,876
Cyprus
28,124
163
2,057
25,904
Cameroon
27,336
451
24,892
1,993
Sudan
25,730
1,576
15,240
8,914
Zimbabwe
25,368
636
14,714
10,018
Côte d'Ivoire
24,578
140
22,856
1,582
Mozambique
24,269
211
18,352
5,706
Senegal
22,396
506
18,908
2,982
DRC
20,556
628
14,774
5,154
Angola
18,613
425
16,008
2,180
Madagascar
18,001
267
17,447
287
French Polynesia
17,590
126
4,842
12,622
Botswana
17,365
71
13,519
3,775
Cuba
17,096
162
12,942
3,992
Mauritania
15,893
396
14,222
1,275
Malta
15,272
236
12,393
2,643
French Guiana
14,654
74
9,995
4,585
Maldives
14,325
49
13,463
813
Guinea
14,065
81
13,318
666
Jamaica
13,992
323
11,630
2,039
Tajikistan
13,308
90
13,218
0
Syrian Arab Republic
12,760
809
6,329
5,622
Cabo Verde
12,664
115
11,989
560
Swaziland
12,327
335
8,076
3,916
Belize
11,456
280
10,641
535
Thailand
11,450
69
8,288
3,093
Haiti
10,635
238
8,903
1,494
Malawi
10,494
285
5,905
4,304
Rwanda
10,316
133
6,974
3,209
Gabon
9,819
66
9,597
156
Hong Kong
9,453
161
8,684
608
Réunion
9,446
45
9,053
348
Andorra
8,946
88
8,116
742
Guadeloupe
8,886
154
2,242
6,490
Burkina Faso
8,809
97
6,877
1,835
Bahamas
8,021
175
6,507
1,339
Mali
7,759
305
5,414
2,040
Trinidad and Tobago
7,320
130
6,896
294
Suriname
7,300
139
6,543
618
Congo
7,160
112
5,846
1,202
Guyana
6,745
170
6,068
507
Mayotte
6,611
58
2,964
3,589
Lesotho
6,356
89
1,621
4,646
Aruba
6,296
52
5,662
582
Martinique
6,263
44
98
6,121
Nicaragua
6,152
167
4,225
1,760
Iceland
5,956
29
5,767
160
Djibouti
5,900
61
5,813
26
Equatorial Guinea
5,316
86
5,169
61
Central African Republic
4,973
63
4,885
25
Somalia
4,744
130
3,666
948
Curaçao
4,498
19
4,208
271
Togo
4,165
73
3,704
388
Niger
4,058
137
2,750
1,171
Gambia
3,893
126
3,689
78
South Sudan
3,670
63
3,181
426
Gibraltar
3,575
30
2,432
1,113
Benin
3,413
46
3,222
145
Channel Islands
3,337
76
2,997
264
Sierra Leone
2,933
77
2,025
831
Chad
2,773
110
2,073
590
San Marino
2,767
65
2,430
272
Guinea-Bissau
2,478
45
2,400
33
Liechtenstein
2,378
49
2,264
65
New Zealand
2,246
25
2,145
76
Yemen
2,110
612
1,419
79
Liberia
1,882
84
1,701
97
Eritrea
1,877
6
1,073
798
Sint Maarten
1,629
27
1,478
124
Vietnam
1,536
35
1,380
121
Mongolia
1,491
2
909
580
Comoros
1,413
38
1,011
364
Monaco
1,145
7
947
191
Sao Tome and Principe
1,125
17
993
115
Burundi
1,103
2
773
328
Saint Martin
1,076
12
855
209
Barbados
1,036
7
493
536
Turks and Caicos Islands
1,030
6
847
177
Taiwan
843
7
741
95
Bhutan
837
1
533
303
Papua New Guinea
834
9
755
70
Diamond Princess
712
13
699
0
Bermuda
667
12
571
84
Seychelles
656
1
460
195
Faroe Islands
648
1
626
21
Mauritius
547
10
516
21
Saint Lucia
543
6
321
216
Tanzania
509
21
183
305
Cambodia
426
0
381
45
Isle of Man
418
25
354
39
Saint Vincent and the Grenadines
388
0
106
282
Cayman Islands
368
2
326
40
St. Barth
251
1
172
78
Caribbean Netherlands
249
3
181
65
Antigua and Barbuda
184
6
156
22
Brunei
174
3
168
3
Grenada
132
1
123
8
British Virgin Islands
114
1
95
18
Dominica
109
0
101
8
Fiji
53
2
47
4
Timor-Leste
51
0
45
6
Macao
46
0
46
0
Lao People's Democratic Republic
41
0
41
0
New Caledonia
40
0
40
0
Saint Kitts and Nevis
34
0
31
3
Falkland Islands (Malvinas)
32
0
27
5
Greenland
30
0
29
1
Holy See (Vatican City State)
27
0
15
12
Solomon Islands
17
0
10
7
Saint Pierre Miquelon
16
0
16
0
Anguilla
15
0
13
2
Montserrat
13
1
12
0
Western Sahara
10
1
8
1
MS Zaandam
9
2
7
0
Wallis and Futuna
4
0
1
3
Marshall Islands
4
0
4
0
Samoa
2
0
2
0
Micronesia
1
0
0
1
Vanuatu
1
0
1
0
Updated on 15 January 2021 18:50
- Advertisement -

George Lixandru și EXPRESS SUD-EST vă urează sărbători fericite și pline de Lumina Nașterii Mântuitorului. Să aveți în casă și în suflete liniște și bucurie. Un AN NOU mai bun!