sâmbătă, 27 februarie, 2021
9.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău Votează România! - Campania electorală din județul Buzău în reportaje...

Votează România! – Campania electorală din județul Buzău în reportaje și imagini, redacția EXPRESS SUD-EST asumându-și costurile publicării print a unor suplimente ale ziarului pentru localitățile prinse în acest proiect

Votează România! – Campania electorală din județul Buzău în reportaje și imagini, redacția EXPRESS SUD-EST asumându-și costurile publicării print a unor suplimente ale ziarului pentru localitățile prinse în acest proiect

NEWS

EXPRESS SUD-EST a plecat astăzi la drum – în cadrul unui proiect drag nouă, „Votează Romania!” – pentru a aduce în prim-plan actualitatea unor locuri încremenite parcă în timp. Primele etape ale acestui periplu ating în această săptămână: Săgeata, Nehoiu și Pogoanele, redacția EXPRESS SUD-EST asumându-și costurile publicării print a unor suplimente ale ziarului pentru aceste localități.

Votează România! Un proiect pentru o sută de mii de cititori

Campania de presă „Votează România!” pe care o pornim în acest sfârșit de săptămână va purta reporterii EXPRESS SUD-EST prin câteva zeci de localități.

Citește și: Campania preelectorală și pelicula ei de jeg românesc. Ori despre circul mic, ieftin, făcut cu ciocul mare şi bogat de candidați veniți acum în fața alegătorilor cu programe năucitoare, cu aranjamente negate vehement până mai ieri, dar bătute în cuie azi, ca un semn al divinului lor dispreț față de noi

Vor fi radiografiate de jurnaliștii noștri sate și orașe care nu au ajuns pe prima pagină a ziarelor decât cu totul întâmplător, atunci când o violență ieșită din comun sau un cataclism le-au scos din anonimat, când primarii lor și-au băgat mâinile adânc în bugetul local și și-au sfârșit cariera politică în pușcărie. Ele au însă, în majoritatea lor, o rădăcină adâncă în istorie, sunt evocate în istoria Buzăului pentru evenimente care au marcat epoci și destine. Echipa EXPRESS SUD-EST pleacă la drum cu mult entuziasm, animată de dorința de a prezenta cât mai obiectiv actuala față a acestor locuri peste care încă se lăfăie doar praful amintirilor și al legendelor.

Dorința echipei de reporteri este să surprindă viața românilor așa cum se desfășoară ea, departe de tumultul Capitalei sau al marilor orașe, care ocupă aproape total scena mediatică. Dreptul la informare înseamnă și coborârea în ceea ce se numește Romania profundă. Plecăm la drum către o experiență jurnalistică și de viață interesante.

EXPRESS SUD-EST, ajuns prin audiență la circa o sută de mii de cititori pe zi, va aloca săptămânal cel puțin un supliment printat de opt pagini pentru fiecare localitate vizitată, inclusiv un spațiu online unde vor fi publicate toate materialele scrise în cadrul acestui periplu.

Citește și: DNA DE LA PLOIEȘTI, DE CE DRACU’ NU-I MÂNDREȘTI? Despre cum a „modernizat” președintele Consiliului Județean „Ținutul Buzăului” și despre cum am obosit noi să-l tot întrebăm “Bă, da’ cât de greu o fi să faci niște drumuri care să ducă la minunile alea de care vorbești tu la televizor?” 

Există șansa, pentru locuitorii zonelor străbătute de jurnaliștii noștri, să fie cunoscuți de restul țării, sa-si prezinte realizările și problemele. Cei patru reporteri care pleacă azi pe traseul de câteva sute de kilometri au priceperea profesională și mijloacele tehnice necesare pentru realizarea unor reportaje și investigații de presă complete.

Altfel, schimbul de opinii cu dumneavoastră este posibil si prin intermediul paginii de Internet a ziarului, unde un link este dedicat  proiectului „Votează Romania!„.

Așadar, la drum!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Florin Cîțu, viitorul premier, un elev mediocru

Florin Cîțu este premierul desemnat de coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR. El va fi propus premier de coaliție la următoarele consultări de la Cotroceni. Șefia Camerei Deputaților...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -