duminică, 7 martie, 2021
7.1 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Lichele Cu stângu-n dreptul! Încă o numire dubioasă a liberalilor. Cecilia Văduva, o...

Cu stângu-n dreptul! Încă o numire dubioasă a liberalilor. Cecilia Văduva, o frizeriță din Vâlcea, a fost unsă de Guvernul Orban șefă la banii europeni. Pe cine a uns, la rândul ei, nu știm

Cu stângu-n dreptul! Încă o numire dubioasă a liberalilor. Cecilia Văduva, o frizeriță din Vâlcea, a fost unsă de Guvernul Orban șefă la banii europeni. Pe cine a uns, la rândul ei, nu știm

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Liberalii nu se lasă cu numirile în funcții care lasă lumea fără replică. După Piatra-Neamț unde, zilele trecute, patronul unei firme de pompe funebre a fost numit managerul spitalului, o altă ispravă, mai puțin macabră, a avut loc în Vâlcea. De unde a fost adusă la București o frizeriță (Cecilia Văduva) pentru a fi pusă în scaunul de secretar de stat la Ministerul Fondurilor europene.

Cine e Cecilia Văduva

Cecilia Văduva, cunoscută mai mult pentru saloanele în înfrumusețare din Râmnicu Vâlcea decât pentru activitatea de consilier județean, „a bătut din picior în sediul PNL ani la rând de a făcut găuri în podea”, cum spun jurnaliștii de la gazetavalceană.ro, cerând o funcție de conducere la nivel local.

Citește și: Ciolacu Național și minciuna etatizată. Cât adevăr și câtă minciună există în sintagma „Iohannis a dat-o afară pe Kovesi” și de ce minte Marcel Ciolacu cu atâta tupeu după ce a fost prins vânzând cioara vopsită de pe gard ciolacilor din UDMR

Cum liberalii vâlceni, fie o cunosc prea bine, fie o considerau un pericol, nu i-au dat satisfacție, Cecilia Văduva l-a înduioșat pe președintele cel mare. Al PNL. Adică, premierul, cel care dispune. Nu mai este niciun secret că în PNL, atunci când se solicită o funcție mai mare, toată lumea se uită în sus și spune că acolo se decide. Nu în înaltul cerului, ci de la înălțimea jilțului de premier.

„A avut răbdare și iat-o în guvern! O definiție a mediocrității dusă în conducerea unui minister atât de important”, au conchis jurnaliștii din presa locală.

Ce o recomandă pe „coafeza PNL” să conducă Ministerul Fondurilor Europene? Răspuns oficial

Conform informațiilor publice existente în acest moment, se confirmă faptul că Cecilia Văduva este proprietara salonului de frumusețe Celia din Vâlcea, parte a firmei Gicerova SRL, specializată în cursuri de formare profesională (frizer, lucrător în creșterea animalelor, manager de proiect, operator introducere date, lucrător la fabricarea conservelor, mecanic auto, infirmieră, cosmetician ş.a).

Citește și: Cine este Oana Lovin, apriga contestatară a sparanghelului de la recentele proteste din Piața Victoriei. Noaptea – videochatistă care se mângâie live pe bani, stimulând dorințele sexuale ale unor dereglați, ziua – pioasă și smiorcăind până-n chiloți după familia tradițională

Într-un răspuns pentru qmagazine.ro, Ministerul Fondurilor Europene a explicat: ”Experiența doamnei secretar general adjunct include parcursul profesional în administrația publică și în activitățile de control, inclusiv la nivel de AJOFM Vâlcea (2008-2016).

Începând cu anul 2016 domnia sa a fost formator și manager de proiect, având și o contribuție didactică în dezvoltarea competențelor antreprenoriale și în scrierea planurilor de afaceri.

La nivel politic, doamna Cecilia Văduva a activat ca secretar general al Comisiei Naționale de Fonduri Europene și Dezvoltare Regională, cât și al Comisiei Naționale de Muncă și Protecție Socială.

A inițiat și coordonat la nivel național proiectul Susținem Antreprenoriatul care a avut ca scop transparentizarea pașilor care trebuie urmați pentru obținerea de fonduri europene de către cetățenii dornici să devină antreprenori sau să își dezvolte propria afacere.

Totodată, în cadrul proiectului au fost organizate și cursuri gratuite pentru persoanele interesate, a căror tematică a vizat consultanța în ceea ce privește competențele antreprenoriale și proiectarea unui plan de afaceri”. 

Acu᾽, așa o fi, da᾽ nu putem să nu dăm dreptate și celor de la gazetavalceană.ro. De ce n-or fi uns-o, frate, liberalii vâlceni șefă la ei în județ?! Să pună de-un „plan de afaceri” pentru vâlceni, că e mare nevoie, să mai „tundă” din grozăviile pesediștilor de acolo, că nu-s puține! Hmm… 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...