miercuri, 3 martie, 2021
5.6 C
Buzău

Un polițist din Tulcea a fost confirmat cu COVID-19. Conducerea IPJ a dispus dezinfectarea întregului sediu, în timp ce autoritățile desfășoară o anchetă epidemiologică

EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Tulcea Un polițist din Tulcea a fost confirmat cu COVID-19. Conducerea IPJ a...

Un polițist din Tulcea a fost confirmat cu COVID-19. Conducerea IPJ a dispus dezinfectarea întregului sediu, în timp ce autoritățile desfășoară o anchetă epidemiologică

NEWS

Un polițist de la Poliția Județeană Tulcea a fost confirmat cu Covid-19, în acest caz urmând să fie făcută o anchetă epidemiologică, iar sediul IPJ să fie dezinfectat.

Citește și: Amenzile pentru încălcarea stării de urgență, declarate neconstituționale de CCR. Ele pot fi anulate, însă, doar după o decizie a unei instanțe de judecată. Detalii, aici

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un polițist din cadrul Inspectoratului a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri.

Conducerea instituției a dispus dezinfectarea întregului sediu de poliție, în timp ce o anchetă epidemiologică este în curs de desfășurare:

”În cursul zilei de 6 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea un polițist a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Astfel, pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de dezinfectare), comanda inspectoratului a dispus măsura dezinfectării sediului IPJ”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Citește și: Direcția Sanitară Ialomița refuză să carantineze focarul cu Covid-19 din Ialomița, care a provocat carantinarea cartierului Poștă din Buzău. Comuna Bărbulești, care are un sfert din infecțiile din județul Ialomița și a avut o înmormântare cu 200 de participanți, este raiul ajutoarelor sociale

În acest caz a fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili persoanele cu care polițistul a intrat în contact. Acesta nu desfășura activități operative în teren, au mai afirmat reprezentanții IPJ Tulcea. 

În județul Tulcea au fost confirmate până în prezent 62 de cazuri de coronavirus. Treizeci de persoane sunt internate în unități medicale, 31 au fost declarate vindecate, iar o persoană de 62 de ani a murit din cauza coronavirusului. În Tulcea sunt în izolare la domiciliu 382 de persoane, iar 94 se află în carantină.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP