marți, 1 decembrie, 2020
2 C
Buzău
marți, 1 decembrie, 2020
2 C
Buzău
Ești aici Ești aici EXPRESS SUD-EST Ionuț Apostu și „IMACULATURA” din Primăria Buzău! Toma a vrut să-l angajeze...

Ionuț Apostu și „IMACULATURA” din Primăria Buzău! Toma a vrut să-l angajeze pe Caragiale ca purtător cu vorba, dar din cauză de faliment s-a mulțumit cu Ionuț Aprostu, scuzați, Apostu. Despre istoria unui comunicat de șpresă și golănașii, looserii și țuțării care conduc municipiul Buzău

SPECIAL

Petre Emanoil Neagu: NU există cale de întoarcere. Trebuie să câștigăm un nou mandat, pentru că anul viitor va fi un an de foc...

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, vorbește, într-un amplu interviu acordat EXPRESS SUD-EST, despre activitatea sa în cadrul...

Claudiu Voicu, trompeta cu jeg de Mocanu, vrea să fericească pe veci orașul Pătârlagele, să-l ducă la loc cu verdeață. Ori despre un altfel...

Desigur, știrea poate părea a fi una falsă, ticluită în laboratoarele perfidului PSD/Pro România, ca să bage spaima sau...

Stelian Ion de la USR, fratele de cruce penală al lui Radu Mazăre. Ce legătură există între candidatul USR la Primăria Constanța și fostul...

O serie de dezvăluiri incendiare prezintă culisele politicii românești. Un episod incredibil se petrece la Constanța unde USR-istul Stelian...
George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Fostul pretendent la funcția de viceprimar al municipiului Buzău, Silviu Roșioru, este acuzat de „incompatibilitate” într-un comunicat al actualului viceprimar Ionuț Apostu, preșul pe care Constantin Toma își șterge tălpile pantofilor când intră și iese din primăria Buzău. În același timp, Apostu spune că cei din primăria Buzău sunt fără pată şi că pesediștii lui Marcel Ciolacu, barosanul de la PSD – ăla cu Ardealul care nu ne mai trebuie, sunt tot ce este mai imaculat în acest municipiu.

Ionuț Apostu îl acuză pe Roșioru de „incompatibilitate”, dar când trebuie să vorbească despre ziarizdul care ar fi fost lovit mortal (sâc!) de Roșioru cu trei coli de hârtie, el își nuanțează ideile şi spune că e doar un cetățean, uitând brusc că cetățeanul respectiv a fost plătit trei ani de către PSD Buzău ca să spele cur-țile mahărilor săi, mai ales pe cele ale penalilor din Primărie, deci și pe a sa. Că același individ agramat, care se pretinde ziarist, a lucrat o perioadă și în cur-tea lui Roșioru, folosindu-se de aceleași metode ca și în cazurile pesediștilor pomeniți mai sus. Că acest așa zis conflict este strict o „afacere” personală a celor doi protagoniști etc..

Ionuț Apostu, hair stylistul personal al primarului faliment

Maimuțoiul din Primăria Buzău, unul dintre cei care au transformat Opinia verde a lui Corneliu Ștefan în Opinia roșie a lui Constantin Toma cel HaliMoș, de se crăcănează Legiunea a marș în mormânt, a ocupat funcția de hair stylist personal al primarului faliment, iar acum are atribuții similare în cadrul Primăriei Buzău. Cu alte cuvinte, omul este un sinecurist asumat care se descurcă de minune atât cu retribuțiile primite de la privați, cât și cu cele primite de la stat, numai de la PSD să fie.

Joia trecută, hair stylistul primarului Toma a pus la cale un comunicat de presă pentru… luare de poziție! Chiar ne gândeam că nu se poate ca primarul Toma HaliMoș să suporte singur consecințele în războiul perpetuu cu Silviu Roșioru, așa că l-a trimis pe ăsta să ia poziție. Care a luat-o serios pe arătură încercând să demonstreze că, de fapt, pesediștii din CLM Buzău sunt niște imaculați, numai că Roșioru e vinovat pentru că buzoienii nu-i mai văd așa cum sunt.

Ionuț Apostu este mult prea tânăr pentru a avea un trecut în administrația locală, dar social-democrația de Bărăgan l-a contaminat deja mai rău ca_Covid-19. Este implicat în mai toate afacerile puse sub semnul întrebării ale primarului Constantin Toma de când au descălecat împreună în Primăria Buzău, unele dintre acestea fiind dezvăluite de mass-media locală.

GURA MICĂ, APROSTULE!

Aproape că uitasem de aroganța făcută de PSD de a-l numi ca lider național pe unul care toată viața lui a fugit de… muncă. Este vorba, desigur, despre buzoianul Marcel Ciolacu. Acest Ciolacu a obținut joburi numai pe linie de partid, grație carnetului de membru fruntaș în PSD și nu datorită competențelor profesionale. Altfel spus, de cele mai multe ori, Ciolăcel a fost numit în posturile pe care a ajuns să le ocupe, el neștiind ce e ăla un concurs de angajare.

Ei bine, Marcelică ăsta, care după un stagiu de stat local, a ajuns subit ciolac național, l-a numit – pe vremea când era doar un biet ciolac buzoian – viceprimar la municipiu pe Ionuț Apostu. Aici l-au nimerit pe Apostu, pentru că, după cum ați observat, era deja aprodul lui Toma HaliMoș (adică unul de care își șterge ăsta tălpile pantofilor când urcă în fotoliul de primar) de când bălmăjea pe la Opinia, el făcând exact lucrul care îi place cel mai mult: să stea capră!

Citește și: Marcel Ciolacu și șpaga de partid și de stat. Ori despre cum s-a pricopsit liderul PSD cu un milion de lei, băgând în Parlamentul României un șuț de ustensile medicale din Uniunea Europeană și o fufă care a mai deținut câteva funcții prin guvern în urma șpăgilor date ștabilor zilei

În această calitate de aprod de serviciu, lui Ionuț Aprostu i s-a trasat ca sarcină, zilele trecute, să iasă pe tarlaua presei pesedizate din Buzău, pentru a explica el cum stă cu „imaculatura” aleșilor din CLM Buzău. Auzi, Aprostu și imacularea. Așa se face că pesedistul nostru, venind cu poezia învățată anapoda la un șpriț cu babacu Toma HaliMoș, a trimis javrelor din presa buzoiană un comunicat în care vorbește degeaba despre… nimic.

A spus lucruri despre cât de albi și curați sunt pesediștii Ciolacului național, bla, bla, bla, bla. Nimic nou, nimic interesant nu am aflat de la Apostu. Aceeași placă a pesediștilor buzoieni, mai puțin aia cu Ardealul care nu ne mai trebuie, noul șlagăr al Ciolacului național. Mai rămânea să ne spună Ionuț Apostu că pământul e rotund şi că, atunci când plouă, plouă de sus în jos, nu de jos în sus.

Apostu ar trebui să aibă bunul simț să tacă din gură. Să stea în banca lui și să mulțumească Cerului şi lui Marcel Ciolacu că s-a învârtit de un loc de „muncă” bine plătit în Primăria Buzău şi să nu mai vorbească pe subiecte pe care nu le stăpânește. Să stea în banca lui, să își încaseze conștiincios salariul şi să nu mai încerce să se dea rotund ca scobitoarea cum că ar fi mare imaculat.

Ionuț Apostu a asmuțit „presa” buzoiană împotriva subsemnatului pe motive de greva foamei, la comanda PSD

Probabil, preșul ăsta, ca orice individ de unică folosință, nu are memorie. Ai uitat, bă, jegule, când tentativă de jurnalist fiind, ai REFUZAT să îmi oferi ca adăpost o cameră ponosită și părăsită pe care o țineai încuiată cu enșpe lacăte în casa presei de pe Chiristigii, la porunca nașului tău Constantin Boșcodeală, pe motive de PSD Buzău? Ai uitat cum – subsemnatul în greva foamei fiind – ai asmuțit toată presa voastră de căcat roșu împotriva mea, la comanda PSD Buzău?

Când o să mai vorbești despre „imaculatură”, să-ți aduci aminte de toate astea, bă, cațavencule! Așadar, gura mică, Aprodică!

LINIȘTE, CĂ GAVAREȘTE VICEPRIMARUL APROSTU

Altfel, viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu, mai avea un pic și împlinea patru ani de zile fără să spună nimic. Serios, eu, unul, și uitasem că avem viceprimari la Buzău.

Citește și: Culisele adoptării tacite în Camera Deputaților a proiectului de lege privind Ținutul Secuiesc. Ori despre cum era PSD gata, gata să cedeze Ardealul Ungariei, cu ajutorul Guvernului Ludovic Orban și despre circul politic în plină criză de pandemie. Documente

Înțeleg că funcția asta cere un pic de discreție publică, să nu te dai în stambă prin ziare, dar chiar și-așa, să nu spui tu nimic notabil timp de patru ani de zile? Fă o conferință de presă, spune cu ce probleme te confrunți, explică politicile ciolacului PSD, numai fă ceva.

Cel mai mult din comunicatul viceprimarului Ionuț Apostu mi-a plăcut expresia „nu vă încadrați alături de noi ceilalți în Consiliul Local Municipal”.

Este doar una dintre aberațiile spuse de Apostu în comunicatul de presă emis la mijlocul acestei săptămâni. De parcă nu tocmai ei, pesedeii lui Boșcodeală și mai apoi ai lui Ciolacu, s-au aflat în fruntea guvernării locale, din 1990 încoace, indiferent de cine se afla în Guvernul României.

Cităm din producția proprie a social-democratului local:

„Am simțit nevoia să iau atitudine domnule Roșioru pentru că nu am nicio așteptare să vi se ceară demisia de către liderii partidului căruia v-ați alăturat, partid care a inventat teoria „pixelului albastru”, pentru a justifica și a scuza faptul că președintele Băsescu a lovit peste față un băiețel. Dumneavoastră ați inventat conspirația „forțelor politice meschine”.

Nu, nu se va supăra nimeni pe dumneavoastră la partid, vă încadrați perfect alături de acești oameni, însă nu vă încadrați alături de noi ceilalți în Consiliul Local Municipal….

Buzoienii ne-au oferit încrederea pentru a ne ocupa de bunul mers al lucrurilor în oraș, iar hârtiile îndosariate pe care sunt imprimate proiectele de Hotărâri de Consiliu sunt instrumente pentru bunăstarea cetățenilor, nu arme cu care să-i pleznești peste ochi la ieșirea din ședințe”.

Hoții de la PSD sunt mai frumoși

Cât’A prostu’! Caragiale e mic copil pe lângă ăsta, fraților… Sărim peste idioțenia hârtiilor care au devenit arme în viziunea viceprimarului de la Buzău, surprinzător este, însă, cum băieții deștepți sunt localizați numai într-o parte a spectrului politic și mai ales cum au ajuns pesedeii Ciolacului Național să se creadă dumnezeii buzoienilor, căpușând dramatic mai toate domeniile de activitate, drenând cu hărnicie şi talent resursele publice, banii noștri ai tuturor în neîncăpătoarele lor buzunare.

În iunie 2020 se împlinesc fix 4 ani de când Ionuț Apostu este viceprimar de Buzău. Observați, nu am spus viceprimar PSD Buzău (deși el a fost ales pe listele PSD Buzău), ci viceprimar de Buzău.

Citește și: Adevărul despre cartierul Orizont din Buzău sau despre cum a pus laba PSD Buzău pe terenurile moșiei Mărăcineni, iar Boșco și „faliții” lui s-au umplut peste noapte cu o groază de bani

Şi am făcut această precizare pentru ca toată lumea (inclusiv Apostu) să înțeleagă că Apostu este viceprimarul buzoienilor, nu viceprimarul pesediștilor buzoieni. Din păcate, Ionuț Apostu se comportă de parcă ar fi fost ales viceprimar în cadrul unei ședințe de partid, unde se decide de regulă soarta membrilor CA la deconcentrate. Respectul lui Apostu față de buzoieni este egal cu zero, dacă este să ținem cont de inițiativele locale pe care acesta le-a avut în folosul municipiului Buzău care l-a făcut viceprimar. În cei 4 ani ca viceprimar, Ionuț Apostu a avut două obiective mari şi late. Primul a ținut de interesul personal, şi anume sporirea averii, lucru pe care Apostu l-a reușit cu vârf şi îndesat.

Al doilea obiectiv al lui Apostu a fost apărarea PSD, dar şi acest lucru s-a produs tot dintr-un interes personal, şi anume conservarea poziției sale în partid. Mai țineți minte cât de tare îl pupa Apostu pe nașul Boșcodeală pe vremea când acesta din urmă era primar? E, după ce Boșcodeală nu a mai fost primar al Buzăului, cine credeți că a fost primul care a întors armele? Fix Apostu, care brusc a descoperit că Boșcodeală nu era un primar atât de bun, din moment ce așa a stabilit conducătorul iubit Marcel Ciolacu.

Ionuț Apostu, de partea borfașilor din PSD Buzău

Viceprimarul Aprostu nici măcar nu mai mimează interesul pentru problemele cu care se confruntă buzoienii, ci se situează fățiș de partea PSD, a primarului PSD Buzău şi, în general, a celor care aduc beneficii PSD. Astfel, în legătură cu obiecțiile lui Silviu Roșioru, din CLM Buzău, privind creșterea tarifelor la apă sau a taxelor şi impozitelor, la jaful perpetuu practicat de PSD în cadrul societăților Urbis, Compania de Apă, Transbus, RAM, Piețe, Târguri și Oboare, mărirea exagerată a salariilor unor angajați din cadrul clubului CSM Gloria Buzău ori cacealmaua EUROVISION, Ionuț Apostu a afirmat de fiecare dată că „îl susține 100% pe primarul Constantin Toma, în tot ceea ce face”.

Poftim?! Deci viceprimarul Ionuț Apostu îl susține pe primarul PSD Constantin Toma, şi nu pe buzoienii care contribuie (după posibilități) la salariul său? O astfel de declarație tâmpită nu ar trebui să rămână nesancționată la vot. Buzoienii ar trebui să ia act de faptul că un viceprimar al Buzăului nu se situează de partea cetățenilor, ci a acelora care îi fură pe față, asta deși obiecțiile lui Silviu Roșioru la jaful practicat de PSD Buzău SUNT în folosul cetățenilor.

Astfel, Ionuț Apostu ne spune (cu limbajul lui de lemn) că buzoienii trebuie să suporte în continuare jaful sistematizat practicat de gașca din care face parte, căci decât să nu mai fie bani în Primăria Buzău și în propriile lor buzunare, mai bine să se sacrifice buzoienii şi să plătească în continuare niște servicii imbecile, care nu pot fi cuantificate.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Statistici Covid-19

Country/Region
Confirmed cases
Deaths
Recovered
Active cases
USA
13,933,653
274,743
8,230,001
5,428,909
India
9,484,506
137,933
8,915,158
431,415
Brazil
6,336,278
173,165
5,601,804
561,309
Russia
2,322,056
40,464
1,803,467
478,125
France
2,222,488
52,731
162,281
2,007,476
Spain
1,664,945
45,069
0
1,619,876
UK
1,643,086
59,051
0
1,584,035
Italy
1,620,901
56,361
784,595
779,945
Argentina
1,424,533
38,730
1,257,227
128,576
Colombia
1,316,806
36,766
1,210,489
69,551
Mexico
1,113,543
105,940
823,586
184,017
Germany
1,075,702
17,047
758,800
299,855
Poland
999,924
17,599
597,589
384,736
Iran
975,951
48,628
677,963
249,360
Peru
963,605
35,966
894,741
32,898
South Africa
790,004
21,535
731,242
37,227
Ukraine
745,123
12,548
355,172
377,403
Turkey
668,957
13,936
409,320
245,701
Belgium
577,345
16,645
37,474
523,226
Iraq
554,767
12,306
484,570
57,891
Chile
552,864
15,430
528,034
9,400
Indonesia
543,975
17,081
454,879
72,015
Netherlands
527,523
9,438
0
518,085
Czechia
523,298
8,295
451,607
63,396
Romania
479,634
11,530
360,934
107,170
Bangladesh
467,225
6,675
383,224
77,326
Philippines
432,925
8,418
398,782
25,725
Pakistan
400,482
8,091
343,286
49,105
Canada
379,846
12,137
301,345
66,364
Saudi Arabia
357,623
5,907
347,176
4,540
Morocco
356,336
5,846
305,291
45,199
Israel
337,422
2,867
323,997
10,558
Switzerland
330,874
4,893
250,200
75,781
Portugal
300,462
4,577
220,877
75,008
Austria
285,489
3,325
227,497
54,667
Sweden
260,758
6,798
0
253,960
Nepal
233,452
1,529
216,594
15,329
Jordan
223,617
2,802
162,959
57,856
Hungary
221,073
4,977
64,802
151,294
Ecuador
192,685
13,461
169,804
9,420
Serbia
183,437
1,652
31,536
150,249
UAE
170,149
576
155,667
13,906
Panama
165,806
3,079
144,462
18,265
Japan
148,694
2,139
125,470
21,085
Bulgaria
145,300
4,035
50,565
90,700
Bolivia
144,708
8,957
121,702
14,049
Dominican Republic
144,302
2,333
115,530
26,439
Kuwait
142,992
881
137,625
4,486
Costa Rica
139,638
1,726
87,526
50,386
Georgia
139,343
1,303
117,560
20,480
Qatar
139,001
238
136,306
2,457
Belarus
138,219
1,166
115,587
21,466
Armenia
135,967
2,193
110,365
23,409
Kazakhstan
132,348
1,990
116,863
13,495
Croatia
131,342
1,861
108,231
21,250
Lebanon
129,455
1,033
83,034
45,388
Azerbaijan
125,602
1,433
76,897
47,272
Oman
123,908
1,430
115,441
7,037
Guatemala
122,774
4,178
111,574
7,022
Egypt
115,911
6,650
102,718
6,543
Ethiopia
110,074
1,706
73,808
34,560
Moldova
108,863
2,323
95,918
10,622
Honduras
108,253
2,918
48,073
57,262
Greece
107,470
2,517
9,989
94,964
Slovakia
107,183
868
68,859
37,456
Venezuela
102,394
897
97,326
4,171
Tunisia
96,769
3,260
70,851
22,658
Myanmar
92,189
1,972
71,343
18,874
Palestine
88,004
747
65,938
21,319
Bosnia
87,901
2,681
52,769
32,451
Bahrain
86,956
341
85,141
1,474
China
86,542
4,634
81,631
277
Kenya
84,169
1,474
55,610
27,085
Libyan Arab Jamahiriya
83,417
1,196
54,209
28,012
Algeria
83,199
2,431
53,809
26,959
Paraguay
82,424
1,756
58,453
22,215
Denmark
81,949
846
64,757
16,346
Slovenia
77,106
1,490
55,476
20,140
Kyrgyzstan
73,178
1,275
64,711
7,192
Uzbekistan
73,145
610
70,337
2,198
Ireland
72,544
2,053
23,364
47,127
Nigeria
67,557
1,173
63,282
3,102
Malaysia
67,169
363
56,311
10,495
Lithuania
62,515
519
15,077
46,919
Macedonia
61,878
1,763
38,946
21,169
Singapore
58,228
29
58,139
60
Ghana
51,667
323
50,547
797
Afghanistan
46,717
1,797
36,907
8,013
El Salvador
39,130
1,120
35,839
2,171
Albania
39,014
822
19,384
18,808
Norway
36,318
334
27,414
8,570
Montenegro
35,849
504
24,637
10,708
Luxembourg
35,129
330
26,156
8,643
S. Korea
34,652
526
27,885
6,241
Australia
27,912
908
25,602
1,402
Finland
25,462
399
16,800
8,263
Cameroon
24,445
437
22,177
1,831
Sri Lanka
24,255
118
17,817
6,320
Côte d'Ivoire
21,331
132
20,964
235
Uganda
20,459
205
8,989
11,265
Sudan
17,810
1,249
10,302
6,259
Latvia
17,687
210
1,806
15,671
Zambia
17,665
357
17,059
249
Madagascar
17,341
251
16,657
433
Senegal
16,107
333
15,627
147
Mozambique
15,770
131
13,778
1,861
Angola
15,139
348
7,851
6,940
Namibia
14,380
151
13,535
694
French Polynesia
14,372
75
4,842
9,455
Guinea
13,119
76
12,045
998
Maldives
13,011
46
11,939
1,026
DRC
12,772
333
11,585
854
Estonia
12,497
121
7,536
4,840
Tajikistan
12,194
86
11,599
509
French Guiana
11,204
70
9,995
1,139
Jamaica
10,810
258
6,364
4,188
Cabo Verde
10,761
105
10,329
327
Botswana
10,742
34
7,912
2,796
Cyprus
10,565
49
2,057
8,459
Zimbabwe
10,034
277
8,489
1,268
Malta
9,975
141
7,748
2,086
Haiti
9,294
233
8,023
1,038
Gabon
9,214
60
9,066
88
Mauritania
8,601
177
7,732
692
Guadeloupe
8,344
149
2,242
5,953
Cuba
8,284
135
7,631
518
Réunion
8,054
40
7,172
842
Syrian Arab Republic
7,887
417
3,560
3,910
Bahamas
7,541
163
5,889
1,489
Andorra
6,790
76
5,940
774
Trinidad and Tobago
6,669
120
5,771
778
Swaziland
6,419
122
6,006
291
Hong Kong
6,397
109
5,360
928
Malawi
6,028
185
5,465
378
Rwanda
5,934
49
5,516
369
Uruguay
5,857
77
4,357
1,423
Belize
5,854
148
3,151
2,555
Nicaragua
5,784
160
4,225
1,399
Congo
5,774
94
4,988
692
Djibouti
5,680
61
5,587
32
Martinique
5,413
40
98
5,275
Iceland
5,413
27
5,187
199
Guyana
5,406
151
4,392
863
Suriname
5,312
117
5,194
1
Mayotte
5,181
49
2,964
2,168
Equatorial Guinea
5,153
85
5,009
59
Central African Republic
4,913
63
1,924
2,926
Aruba
4,845
45
4,692
108
Mali
4,710
156
3,206
1,348
Somalia
4,451
113
3,417
921
Thailand
4,008
60
3,811
137
Gambia
3,742
123
3,601
18
South Sudan
3,111
61
2,954
96
Benin
3,015
43
2,839
133
Togo
2,974
64
2,478
432
Burkina Faso
2,886
68
2,593
225
Guinea-Bissau
2,441
44
2,327
70
Sierra Leone
2,412
74
1,836
502
Curaçao
2,379
4
1,151
1,224
Yemen
2,191
619
1,510
62
Lesotho
2,137
44
1,278
815
New Zealand
2,059
25
1,962
72
Chad
1,688
101
1,525
62
San Marino
1,650
46
1,334
270
Liberia
1,595
83
1,343
169
Niger
1,548
72
1,210
266
Vietnam
1,351
35
1,195
121
Channel Islands
1,299
48
1,012
239
Liechtenstein
1,286
16
1,110
160
Sint Maarten
1,069
25
964
80
Gibraltar
1,030
5
950
75
Sao Tome and Principe
996
17
934
45
Mongolia
801
0
358
443
Turks and Caicos Islands
748
6
717
25
Saint Martin
717
12
641
64
Diamond Princess
712
13
659
40
Burundi
689
1
575
113
Taiwan
679
7
568
104
Papua New Guinea
656
7
597
52
Comoros
611
7
586
18
Monaco
609
3
556
50
Eritrea
577
0
498
79
Tanzania
509
21
183
305
Mauritius
504
10
456
38
Faroe Islands
503
0
500
3
Bhutan
410
0
381
29
Isle of Man
369
25
338
6
Cambodia
326
0
304
22
Cayman Islands
282
2
254
26
Barbados
276
7
250
19
Bermuda
260
9
214
37
Saint Lucia
259
2
131
126
Seychelles
183
0
162
21
Caribbean Netherlands
162
3
157
2
Brunei
151
3
145
3
St. Barth
147
1
105
41
Antigua and Barbuda
141
4
130
7
Dominica
85
0
63
22
Saint Vincent and the Grenadines
85
0
79
6
British Virgin Islands
72
1
71
0
Macao
46
0
46
0
Fiji
42
2
33
7
Grenada
41
0
30
11
Lao People's Democratic Republic
39
0
26
13
New Caledonia
33
0
32
1
Timor-Leste
30
0
30
0
Holy See (Vatican City State)
27
0
15
12
Saint Kitts and Nevis
22
0
19
3
Greenland
18
0
18
0
Solomon Islands
17
0
5
12
Saint Pierre Miquelon
16
0
12
4
Falkland Islands (Malvinas)
16
0
13
3
Montserrat
13
1
12
0
Western Sahara
10
1
8
1
MS Zaandam
9
2
0
7
Anguilla
6
0
3
3
Marshall Islands
4
0
4
0
Wallis and Futuna
3
0
1
2
Samoa
2
0
0
2
Vanuatu
1
0
0
1
Updated on 1 December 2020 18:57
- Advertisement -

EDITORIAL

Pensiile speciale și vladțepeșistii poporului. Despre cum să dai pe la nasul prostimii cu un pic de damf de anticorupție și, astfel, să...

Nu trebuie să te fi uitat foarte atent la demisiile amalgamate din parlament pentru a sesiza șmechereala slinoasă cu care ștabii politici, fie ai PSD ori PNL, fie ai USR, vor să prostească un popor deja prostit. Vorbesc despre demisiile alea care, cică, i-ar lăsa pe ei - parlamentarii sulii - fără pensiile speciale. Toți poartă acum fesul unei...

TOPUL DE AZI