duminică, 7 martie, 2021
-0.3 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău UN MEDIC DIN BUCUREȘTI A FUGIT ACASĂ LA BUZĂU DUPĂ CE A...

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI A FUGIT ACASĂ LA BUZĂU DUPĂ CE A AFLAT CĂ ESTE INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS. JANDARMII AU FOST NEVOIȚI SĂ INTERVINĂ

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI A FUGIT ACASĂ LA BUZĂU DUPĂ CE A AFLAT CĂ ESTE INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS. JANDARMII AU FOST NEVOIȚI SĂ INTERVINĂ

NEWS

O întâmplare halucinantă s-a petrecut în plină criză a coronavirusului, iar personajul principal este, surprinzător, chiar medic. Pare foarte greu de înțeles reacția acestuia după ce a aflat, din păcate, că este infectat cu noul coronavirus, iar jandarmii și reprezentanții DSP Buzău au fost nevoiți să intervină de urgență.

Medicul respectiv are 37 de ani, iar atunci când a primit vestea că a fost infectat cu noul coronavirus a… plecat la Buzău, acolo unde a fost descoperit de către reprezentanții DSP Buzău și oamenii legii. Medicul a fost preluat de la locuința socrilor săi – aflată în satul Potoceni, comuna Mărăcineni – sub supravegherea jandarmilor şi a polițiștilor pentru a fi internat la un spital din București.

Potrivit unui comunicat al DSP Buzău transmis în seara zilei de 10 aprilie, a.c., DSP Buzău a fost înștiințată de către medicul infecționist al Spitalului Militar Central București existența unui medic al unității sanitare menționate în vârstă de 37 de ani, căruia rezultatul testului recoltat i-a ieșit pozitiv, după o perioadă de izolare la domiciliu impusă”.

DSP Buzău: ”Persoana s-a dovedit necooperantă”

Reprezentanții DSP Buzău au transmis că medicul de 37 de ani s-a dovedit ”necooperant” și a refuzat ”internarea voluntară” în orice unitate sanitară din București sau Buzău. Bărbatul a cerut să fie tratat la domiciliu, apoi a acceptat să fie examinat de un medic infecționist al Spitalului Județean Buzău.

„Persoana în cauză s-a dovedit necooperantă şi a refuzat ideea internării voluntare în orice unitate sanitară din București sau din Buzău, invocând posibilitatea de tratament a persoanelor asimptomatice la domiciliu. Pacientul a acceptat examinarea medicală de către un medic infecționist al Spitalului Județean de Urgență Buzău, în urma căreia a primit recomandarea de internare într-o unitate sanitară” se precizează în comunicat. DSP Buzău a declanșat o ancheta epidemiologică în acest caz.

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...