joi, 4 martie, 2021
11.5 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Politici și penali Mircea Beuran, la detectorul de minciuni. Noi acuzații la adresa medicului acuzat...

  Mircea Beuran, la detectorul de minciuni. Noi acuzații la adresa medicului acuzat că ar fi primit mită 10.000 de euro de la un alt cadru medical, pentru a-i aranja acestuia un post de asistent la Universitatea de Medicină Carol Davila

  Mircea Beuran, la detectorul de minciuni. Noi acuzații la adresa medicului acuzat că ar fi primit mită 10.000 de euro de la un alt cadru medical, pentru a-i aranja acestuia un post de asistent la Universitatea de Medicină Carol Davila

  NEWS

  Doctorul Mircea Beuran, îngropat definitiv de procurorii DNA! Va fi testat cu detectorul de minciuni. Este suspectat de mărturie mincinoasă și de amenințare. Denunțătoarea ar fi fost intimidată de persoane căutate acum de anchetatori.

  Citește și: Când corabia se scufundă, șobolanii fug! Traseistul Adrian Mocanu s-a întors la PMP, iar acum anunță faptul că întreaga organizație județeană a ALDE Buzău pleacă împreună cu el. Telenovela cu dreapta zornăind a arginți continuă la Buzău!

  Procurorii DNA au decis să extindă acuzațiile la adresa medicului Mircea Beuran, fiind suspectat de infracțiunea de mărturie mincinoasă și cea de amenințare, pe lângă faptele de corupție pentru care a fost deja pus sub acuzare, dezvăluie site-ul justnews.ro, care citează surse din anchetă. Alături de doctorul Mircea Beuran şi alte persoane sunt cercetate pentru aceste fapte, iar procurorii DNA urmează să recurgă la confruntări şi testări cu detectorul de minciuni.

  Plaja acuzațiilor din dosar s-a extins şi cu privire la infracțiunea de amenințare, ce ar fi fost comisă la adresa martorei, denunțătoare a medicului Beuran. Este vorba de chirurgul Carmen Haiducu, care ar fi fost amenințată pe pagina sa Facebook de persoane care acum sunt căutate de procurorii DNA și de polițiști.

  Femeia a depus plângerea prealabilă pentru fapta de hărțuire pe data de 3 martie, iar după primele verificări, anchetatorii DNA s-au autosesizat și pentru infracțiunea de răzbunare pentru ajutorul dat justiției. Aceste fapte s-ar fi comis prin intermediul aplicației Facebook.

  Citește și: Guvernul Orban bagă coronavirusul sub preș! România, pe urmele Italiei. Milioane de români pot fi infestați cu coronavirus

  Pe de altă parte, procurorii DNA au solicitat recent Spitalul de urgență Floreasca noi înscrisuri în legătură cu activitățile de serviciu ale medicului Mircea Beuran, iar pe data de 20 februarie, pe numele lui Mircea Beuran și la dispoziția DNA au fost depuse într-un cont special sumele de 21.400 lei şi 1.250 euro.

  Mircea Beuran este suspectat de procurorii DNA că ar fi primit o mită de 10.000 de euro în anul 2018, pentru a scoate la concurs un post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală. Postul urma să fie scos la concurs la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” București, iar denunțul a fost formulat chiar de persoana care a dat banii, respectiv chirurgul Carmen Haiducu.

  Curtea de Apel București a decis pe 20 februarie să mențină decizia dată de Tribunalul Municipiului București, privind plasarea medicului Mircea Beuran în arest la domiciliu.

  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un „Like”, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -