duminică, 28 februarie, 2021
5.8 C
Buzău

Dumnezeul legumelor din PSD Buzău și matrioșka mincinoșilor: fake news, manipulare, populism. Ori despre Costel Vânătoru și despre cum PSD, un partid de hoți, face campanii de presă pe banii noștri, pentru ca să „strigă” și gura lui hoții!

EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău Dumnezeul legumelor din PSD Buzău și matrioșka mincinoșilor: fake news, manipulare, populism....

Dumnezeul legumelor din PSD Buzău și matrioșka mincinoșilor: fake news, manipulare, populism. Ori despre Costel Vânătoru și despre cum PSD, un partid de hoți, face campanii de presă pe banii noștri, pentru ca să „strigă” și gura lui hoții!

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Costel Vânătoru nu mai e! Deși au existat campanii de presă cu tot registrul genurilor jurnalistice: știri, anchete, reportaje, interviuri, talkshow-uri, editoriale, comentarii, analize, în cele mai multe cazuri produse și difuzate, din păcate, fără regulile și valorile deontologiei jurnalistice, dintre care cele mai importante sunt obiectivitatea, imparțialitatea și preponderența interesului public față de cel privat, Costel Vânătoru NU mai e.

„Mitingul” primarului Constantin Toma și al PSD Buzău pentru „salvarea” lui Costel Vânătoru și a băncii de gene a eșuat lamentabil – mai puțin de 500 de pesediști dezorientați au bălmăjit duminică niște lozinci ultranaționaliste pentru ceva care nu există și s-a stins la fel cum a venit: ca un mare fâs al noului mare cârmaci al PSD, Marcel Ciolacu.

Costel Vânătoru, dumnezeul legumelor din PSD Buzău

Citește și: Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, arestat preventiv 30 de zile pentru acuzații de trafic de droguri, împreună cu amanta sa Vanessa Youness. Dedesubturile unor ședințe de șamanism cu droguri la o clinică din capitală

Să începem cu începutul! În primăvara lui 2018 Viorica Dăncilă a făcut o vizită la Vatican. Cine a pierdut momentul cadorisirii papei Francisc are ce să-și reproșeze. Asta fiindcă Viorica Dăncilă nu s-a prezentat cu mâna goală în fața papei. O, nu! Fostul premier aduce mai mult decât capra pentru cei trei iezi, după cum urmează: semințe de castravete amar Rodeo, semințe de castravete cu țepi Tempus, semințe de ardei iute lung Decebal, semințe de tomate Buzău 1600, semințe de ceapă albă de Buzău, semințe de leuștean Topaz și semințe de busuioc violet Serafim.

,,Un meniu întreg”, îi scapă în glumă papei, iar în momentul respectiv, credem că Veoricăi i-a părut rău că nu i-a dus Sanctității Sale tot arsenalul: busuioc cu aromă de kiwi, dovlecei cu gust de pâine etc., toate pur românești (sâc!) și aiuritor de naturale! Acesta este, în fapt, momentul de glorie al popii Costel Vânătoru, întrucât cadoul pentru  papă este „rodul” joacei sale de-a Dumnezeu cu plantele.

Așa cum Banca de gene este „nimeni n-a făcut na făcut atâta ISTORIE pentru Buzău și România ca Marcel Ciolacu”!

Necazul lui Costel Vânătoru și al PSD Buzău

Încercăm să ne detașăm de pro şi contra Costel Vânătoru şi să facem o radiografie a celor care nu sunt nici de o parte, nici de cealaltă. Ce au văzut buzoienii nepesediști, care din fericire sunt din ce în ce mai mulți: un popă, în același timp un fel de Dumnezeu al legumelor, pică dintr-un post de director la o instituție care nu există – adevărata Bancă de Gene a României fiind cea de la Suceava, dat jos peste noapte de guvernul liberal.

Citește și: Mihai Ruse, senator ALDE de Brăila, dublă condamnare din partea Înaltei Curți: Un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru că, prins băut la volan, a fugit de poliţişti şi s-a ascuns într-o curte / Condamnarea anterioară, pentru conflict de interese și fals intelectual

Acest popă – tot ceea ce spunem se referă la imaginea lui nea Gigel de la sculărie, românul tipic – el, popa, n-a dat niciun examen pentru obținerea acelui post de director, ci l-a obținut datorită servilismului până la stadiul de preș în fața primarilor Buzăului, cu o aplecare deosebită pentru actualul edil Constantin Toma. Ba, chiar a tăcut mâlc atunci când penalii PSD Buzău împărțeau pământurile SCDL Buzău.

În inima lui Gigel bate o inimă de român. În Buzău, prietenii lui Costel Vânătoru, care sunt toți corupți, începând cu Ciolacu, terminând cu Toma, lucrează ca el să fie în continuare directorul unei presupuse Bănci de Gene. De unde, în viitorul apropiat, posibilitatea de a mai sifona niște milioane de euro este extrem de mare, dacă ne luăm după gurile rele ale târgului, mai ales că pentru noua bancă de gene s-ar pune la bătaie 65.000.000 euro.

O contribuție la această imagine a avut-o și Viorica Dăncilă, care l-a cadorisit pe papă cu bătaia de joc a acelor semințe rezultate din joaca de-a Dumnezeul legumelor a lui Costel Vânătoru. Dacă te însoțești cu un hoț, ești la rândul tău tot un hoț, e o vorbă… Imaginea pentru Gigel a fost destul de puternică…

Pe de altă parte, să-i convoci, prin intermediul unei prese corupte în cel mai degradant mod, pe buzoieni la un miting de susținere, bazat pe faptul că la Buzău e doar PSD, trebuie să fii ori nărod, ori prost. Ori scoți din buzunar o cacealma gen lista primarilor PSD+PNL pentru susținerea fostei prefecte, ori te lași păgubaș. Zi de zi, în media buzoiană, despre care omul simplu știe că e coruptă, au apărut partizani ai lui Costel Vânătoru purtând aceeași etichetă. Cum să lupți împotriva deciziei liberalilor cu penalii care s-au înfruptat din terenurile SCDL?

PSD Buzău: „Toți ca unul, unul ca toți”

Astfel, logica „războiului” declarat de Toma Hali-Moș liberalilor din cauză de Vânătoru este cam așa: ,,Ieri un tovarăș din PSD, un coleg pe care îl cunosc de ani de zile, a fost dat afară de către liberalii lui Orban. Le transmit că acest coleg al nostru nu este singur. Suntem cu toții alături de el!”

Adevăr grăit-ai! Iată ce-ți vine să spui în fața acestei probe de solidarizare. „Elita” din PSD  se comportă  aidoma  celor  trei sau patru mușchetari: ,,Toți pentru unul, unul pentru toți”. Cu un mărunt amendament: „Toți ca unul, unul ca toți”. „Războiul” lui Constantin Toma a devenit astfel un fel de Je suis Charlie închinat indigenței de grup. Iar Constantin Toma nu e, de bună seamă, singurul penal PSD care nu este în stare să „leagă” ceea ce vrea să spună cu ceea ce spune. Ba, chiar e mic copil pe lângă șeful Ciolacu!

DNA de la Ploiești, de ce dracuʹ nu-i pitești?

Problema e alta, însă. Ne spune și nouă cineva de ce DNA nu a demarat în ultimii ani nici-o anchetă cu privire la banii care au umplut buzunarele mafioților din PSD Buzău și presa locală buzoiană pentru campanii de presă inutile, transformate ulterior în manele dedicate marilor cârmaci Ciolacu, Neagu, Toma? Câți bani s-au cheltuit în campaniile pentru întreținerea unei confuzii cu privire la „marili realizări” științifice ale lui Costel Vânătoru, iar, ulterior, pentru susținerea și „salvarea” sa?

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un „Like”, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP