joi, 25 februarie, 2021
11.6 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Brăila Europarlamentarul Mihai Tudose, în replică la afirmațiile lui Victor Ponta privind excluderea...

Europarlamentarul Mihai Tudose, în replică la afirmațiile lui Victor Ponta privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban, îi cere acestuia demisia de la conducerea Pro România: „Ca să nu te mai deranjăm”

Europarlamentarul Mihai Tudose, în replică la afirmațiile lui Victor Ponta privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban, îi cere acestuia demisia de la conducerea Pro România: „Ca să nu te mai deranjăm”

NEWS

Europarlamentarul Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România. „Nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm”, îi transmite Tudose lui Ponta, în replică la afirmațiile acestuia privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban şi la acuzațiile conform cărora ar fi negociat cu Ludovic Orban votul pentru Guvernul PNL.

Citește și: Didi Băjenaru, individul care i-a spus Vioricăi Dăncilă că este noua Regina Maria, este milițian de profesie. Suma imensă pe care acesta o câștigă fără muncă de la o regie a Consiliului Județean Vrancea aflat sub papucul baronului Oprișan

„În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi şi schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori şi oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm….!”, scrie europarlamentarul Mihai Tudose după ce lansează mai multe acuzații la adresa liderului Pro România, informează News.ro.

Printre aceste acuzații, se numără aceea că nu a ținut cont de punctele de vedere ale celorlalți membri ai partidului şi îl acuză că seamănă cu Liviu Dragnea.

Școala lui Dragnea

„Școala lui Dragnea….Adică: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desființat etc. Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut şi ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu părerea liderului-unic-şi-absolut-care-numai-el-are-soluții-bune”, afirmă Tudose.

Europarlamentarul Mihai Tudose: a plecat de la partid şi de la guvern pe Facebook… şi încă nu ne-a spus de frica cui…

El spune că nici el şi nici colegii săi nu au încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere, pentru simplul fapt că acestea nu au fost convocate.

„Am avut în schimb, ca reper absolut, opinia liderului… Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă şi primele poziții de conducere în partid).

Citește și: Ion Ștefan, noul ministru al Dezvoltării, șef peste fondurile primarilor și baronilor locali: Începem reconstrucția României, prin muncă, perseverență, corectitudine și transparență!

Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacșu acuzându-l că negociază cu Orban…

Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul… Pe mine m-a acuzat acum VVP de acelaşi lucru… şi ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid şi de la guvern pe Facebook… şi încă nu ne-a spus de frica cui…”, afirmă Mihai Tudose, potrivit News.ro.

Președintele PRO România, Victor Ponta, a susținut luni, înaintea votului din Parlament pentru învestirea Guvernului Orban, că fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL.

De asemenea, Ponta a anunțat luni seară că partidul se desparte de parlamentarii care au decis să voteze Guvernul Orban, declarându-se dezamăgit de cei care au mers cu Puterea şi-a anunțat că Pro România va fi în Opoziție, pentru că Guvernul Orban „va face foarte mult rău”.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un „LIKE” pe pagina noastră de Facebook.

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -