vineri, 27 noiembrie, 2020
-4 C
Buzău
vineri, 27 noiembrie, 2020
-4 C
Buzău
Ești aici Ești aici EXPRESS SUD-EST Guvernul Orban a trecut de votul Parlamentului cu 240 de voturi. ”Vă...

Guvernul Orban a trecut de votul Parlamentului cu 240 de voturi. ”Vă mulțumesc şi aveți încredere în noi!”, a declarat Ludovic Orban, noul premier al României.

SPECIAL

Petre Emanoil Neagu: NU există cale de întoarcere. Trebuie să câștigăm un nou mandat, pentru că anul viitor va fi un an de foc...

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, vorbește, într-un amplu interviu acordat EXPRESS SUD-EST, despre activitatea sa în cadrul...

Claudiu Voicu, trompeta cu jeg de Mocanu, vrea să fericească pe veci orașul Pătârlagele, să-l ducă la loc cu verdeață. Ori despre un altfel...

Desigur, știrea poate părea a fi una falsă, ticluită în laboratoarele perfidului PSD/Pro România, ca să bage spaima sau...

Stelian Ion de la USR, fratele de cruce penală al lui Radu Mazăre. Ce legătură există între candidatul USR la Primăria Constanța și fostul...

O serie de dezvăluiri incendiare prezintă culisele politicii românești. Un episod incredibil se petrece la Constanța unde USR-istul Stelian...
George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Guvernul Ludovic Orban a trecut de votul Parlamentului. A primit 240 de voturi. PSD a boicotat ședința, în încercarea de a nu asigura cvorumul necesar votului. Nu au fost prezenți nici președinții celor două camere ale Parlamentului, iar ședința a fost condusă de senatoarea PNL Alina Gorghiu.

16:57 | E oficial. Guvernul a trecut cu 240 voturi pentru. Guvernul Orban a trecut, luni, cu 240 de voturi „pentru”. Deputații și senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniștri, precum și programul de guvernare al PNL.

”Vă mulțumesc şi aveți încredere în noi!”, a declarat Ludovic Orban, noul premier al României.

16:28 | Antena 3 anunță, din surse PNL, că Guvernul este în pericol să pice la vot.

Citește și: Strada Constantin Bobescu, o uliță mai rău ca la țară în centrul Constanței! Atunci când plouă, noroiul ajunge până la intrarea în scările blocurilor, devenind un coșmar pentru un cartier întreg

16:10 | În aceste momente se votează! În cel mai scurt timp vom afla dacă Guvernul propus de Ludovic Orban a reușit să treacă de Parlament.

15:51 | Ludovic Orban a oferit răspunsuri către mai mulți parlamentari:

„Vom susține alegeri anticipate, dar să existe un pact politic. Dacă va exista un astfel de acord că jumătate dintre parlamentari vor vota de două ori împotriva învestirii unui Guvern, noi vom susține acest lucru”, a spus el, pentru USR.

Ludovic Orban a mai declarat că el și cabinetul său vor susține oameni care nu au probleme de integritate.

„Domnule Kelemen Hunor, votați un guvern responsabil, care are respect pentru Parlament. Sistemul educațional – vom aloca resursele financiare care pot fi alocate. Să fim cinstiți să ceri în primul an de la preluarea guvernării 6% pentru educație și 4% pentru infrastructură. În ce privește respectul față de comunitatea maghiară este un respect pe care noi l-am manifestat tot timpul”, a mai spus Ludovic Orban.

Citește și: Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul lui Iulian Alexandru Bițică, băiatul dispărut în Pecineaga, județul Constanța: tatăl său crede că a fost RĂPIT! Poliția, în stare de alertă

„Să nu aveți nicio îndoială că vom considera o prioritate investițiile publice. Nu se poate dezvoltare economică fără investiții. Din păcate în 2019 suntem la un minim istoric în privința investițiilor. În privința justiției, toleranță zero față de corupție, toleranță zero față de abuzuri.
Nu am înțeles asta cu slugărnicia, mă cunoașteți de 20 de ani. Evident că și noi trebuie să ne câștiga dreptul de a negocia de pe picior de egalitate. Odată cu învestirea acestui Guvern vom negocia de pe picior de egalitate”
, i-a răspuns el lui Varujan Vosganian.

14:40 | Ludovic Orban, prim-ministrul desemnat, a prezentat mai multe obiective ale Guvernului său, în Parlament:

 • Avem de luat măsuri urgente. Uitați-vă ce se întâmplă cu blocarea minerilor în subteran. Își pun în pericol viața!
 • Foarte multe instituții publice nu au resursele financiare pentru a încheia exercițiul bugetar.
 • Există întârzieri în plata persoanelor cu dizabilități, a plății însoțitorilor.
 • E fundamentală aprobarea unei OUG pentru rectificarea bugetară.
 • În privința stocurilor, stăm extrem de prost.
 • Suntem în poziția în care România a rămas ultima țară care trebuie să nominalizeze comisarul european. Am ajuns în situația în care UE, președintele CE ne cer de urgență desemnarea unui comisar.
Citește și: Mihai Tudose, de două ori „trădător” într-o singură săptămână: a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL! Victor Ponta: Tudose, care fugea de la Victoria de frica lui Dragnea și-l lăsa singur pe premierul Japoniei, și-a reamintit grija de guvernare și vrea să susțină Guvernul Orban
 • Nu în ultimul rând există necesitatea elaborării bugetului de stat pentru anul viitor.
 • O altă urgență e cea legată de pensionarea anticipată a magistraților.
 • Doar un guvern legitim poate rezolva problema conducerii parchetelor. Nu avem conducători desemnați prin procedura legală.
 • V-o spun din capul locului – una dintre prioritățile noastre este evitarea riscului de dezangajare a fondurilor europene.
 • Execuția la nouă luni relevă un deficit de 2,6%. Luați în calcul faptul că s-au întârziat rambursările de TVA cu trei luni. Nu știm exact care e situația.
 • Alte categorii de cheltuieli au fost întârziate în mod deliberat și apasă pe execuția de la sfârșitul anului. E fundamentală învestirea Guvernului pentru a se face o rectificare.
 • Unul dintre cele mai importante obiective este de a reface capacitatea administrativă a instituțiilor publice. Aceasta a fost distrusă prin plasarea pe bază de pile și carnet de partid. Niciun Guvern care nu se bizuie pe instituții dominate pe competență, profesionalism, foarte greu poate să-și atingă obiectivele. Refacerea capacității se va face prin depesedizarea administrației.
 • În privința politicii fiscale ne-am angajat să reparam acte normative precum OUG 114, vom păstra prevederile privind sectorul de construcții. Nu ne atingem de facilitățile fiscale acordate sectorului de construcții.
 • Justiția: suntem în situația în care trebuie luat în serios raportul MCV. Bulgaria e pe punctul de a scăpa de MCV, în timp ce raportul privind România s-a înrăutățit. Nu există altă cale decât de a pune în practică recomandările din MCV. Asta înseamnă reluare dezbaterilor pe codurile penale.
Citește și: Poliția Constanța, sluj în fața mahărilor locali ai PSD. În loc să investigheze turismul electoral semnalat de o publicație constănțeană, le cere jurnaliștilor să își dezvăluie sursele dintr-un articol despre turismul electoral din 26 mai
 • Cred că trebuie să ne stabilim ca obiectiv și ca România să scape de MCV și să ne asumăm răspunderea să facem o justiție independentă în România, fără ingerințele politicului, fără ingerințele altor instituții.
 • Ordinea publică: Trebuie să readucem Jandarmeria și Poliția în situația de slujitor al cetățeanului. Trebuie să terminăm cu utilizarea politică, pentru a-i apăra pe potentații zilei.
 • Este imperios necesar și vă cer sprijinul să abrogăm recursul compensator. De asemenea, serviciul de probațiune trebuie dezvoltat. Trebuie refăcută capacitatea Poliției de a-si îndeplini misiunea. Trebuie terminat cu interimatelor. Trebuie terminată practica numirii prin delegație.
 • Trebuie să schimbăm mentalitatea în Poliție și Jandarmerie.
 • Război total împotriva infracționalității, război total clanurilor interlope.
 • Vom încerca să creștem alocările de la buget pentru educație
 • Trebuie să refacem învățământul profesional. Meseria e brățară de aur, spune o vorbă din popor, în urmă cu 15 ani din păcate școlile profesionale au fost puse pe butuci.
Citește și: Ion Ștefan, ministrul refuzat pentru portofoliul Dezvoltare în Guvernul Orban, somat de Primăria Focșani să-și achite taxele. De ce pesediștii din Vrancea îl poreclesc „Grindă” pe deputatul PNL
 • Nu se poate ca școala românească să nu dea alternative.
 • În domeniu sănătății, trebuie să sistăm practica prin care omorâm medicamente propuse în țară pentru altele mult mai scumpe. Mai mare accent trebuie pus pe partea de prevenție.
 • Noi nu vrem să ajungem la spital, noi vrem să ajungem la bal. Se poate evita mortalitatea evitabilă care e la cel mai înalt nivel.
 • Din punctul de vedere al infrastructurii nu am avut parte numai de minciuni gogonate. Infrastructura de e fundamentală pentru a asigura dezvoltarea economică a României.
 • În materie de politică externă: parteneriatul strategic cu SUA, NATO și un mecanism de influențare a deciziilor la nivel european.
 • În domeniul apărării, trebuie deblocate toate procedurile competitive privind programul de înzestrare a armatei.
 • Deși aș putea să vă vorbesc zile întregi, voi încheia cu câteva cuvinte despre mediu. Situația e dramatică. Trebuie oprite defrișările.
 • Guvernul nostru va readuce raportul dintre Parlament și Guvern așa cum e în constituție. Voi evita la maxim OUG.
Citește și: Tulcea: Prețul căldurii furnizate în sistem centralizat în municipiu va crește cu 60%. Câți tulceni vor fi afectați de mărirea facturii
 • Voi fi permanent în dialog, comunicare și dezbatere cu Parlamentul României. Nu mai putem accepta ca doi-trei oameni să adopte acte normative peste noapte, fără niciun fel de dezbatere publică.
 • Miniștrii din acest Guvern vor fi prezenți la comisii și la grupurile parlamentare.
 • Obiectivul nostru este să restabilim încrederea partenerilor noștri strategic în România și în Guvernul României. Să reface încrederea cetățenilor în Guvern și în capacitatea lui de a guverna în interesul public. Guvernul să devină un partener al mediului de afaceri, al oricărui investitor care vrea să investească în România și oricărui cetățean cu inițiativă. Guvernul este al fiecărui român.

14:33 | Orban: ”Vreau ca Guvernul meu să aibă mandat maximum un an”

14:30 | Ludovic Orban, premierul desemnat, are o oră la dispoziție pentru a-și prezenta, în fața Parlamentului oamenii din noul Guvern. Orban i-a taxat dur pe cei de la PSD și Pro România: ”Nu s-a mai întâmplat așa ceva. E lipsă totală de respect să boicotezi un asemenea eveniment”

Citește și: PNL BRĂILA, ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA ADMINISTRAȚIEI LOCALE: «TAXĂ DE PROTECȚIE» PENTRU OPERATORII DE SALUBRITATE

14:23 | Probleme înainte de startul votării! Mai multe cartel de vot nu funcționează!

14:08 | Ședința plenului reunit al celor două camere ale Legislativului pentru învestirea Guvernului Orban este condusă de vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu, în condițiile în care președinții Senatului şi Camerei Deputaților, Teodor Meleșcanu şi Marcel Ciolacu, vor absenta. Sunt 235 de parlamentari prezenți.

„E fără precedent în ultimii 30 de ani ca de la şedinţa de învestire a unui guvern sa lipsească deliberat, sfidând obligațiile de serviciu şi pe cele constituționale, preşedintele Senatului şi preşedintele Camerei Deputaților. Astăzi voi conduce eu şedinţa de plen reunit! Sper să port noroc cabinetului Orban şi să dăm încrederea Guvernului de astăzi”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Situația a fost semnalată şi de premierul desemnat Ludovic Orban. ”Am înţeles că şedinţa nu va fi condusă de niciunul dintre președinții, asta arată boicot total. Conducerea PSD împiedică președinții celor două Camere să își exercite atribuțiile. E un boicot jenant şi rușinos”, a spus Ludovic Orban, la finalul ședinței de luni a PNL.

12:46 | Opt aleși de la Pro România ar urma să încalce decizia lui Victor Ponta şi să voteze Guvernul Orban. Este vorba de un grup format în jurul lui Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu.

Semnalul a fost dat de fostul premier Mihai Tudose, actual europarlamentar, care a anunțat că nu este de acord cu decizia lui Victor Ponta, iar partidul ar trebui să voteze Guvernul Ludovic Orban.

12:33 | Ludovic Orban, atac la adresa PSD, înaintea votului pentru învestirea noului Guvern! ”Sunt sigur că va există o majoritate a parlamentărilor care vor pune interesul României pe primul loc și vor renunța la boicot. E un boicot jenant ce face PSD”, a spus Orban, într-o conferință de presă.

10:51 | Pe cine se bazează Ludovic Orban pentru învestirea Guvernului său! De ei depinde soarta noului cabinet!

10:30 | Profeția lui Traian Băsescu, înainte de votul de azi: ”Dacă Guvernul trece, Iohannis e deja președinte”. 

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un „LIKE” pe pagina noastră de Facebook.

Statistici Covid-19

Country/Region
Confirmed cases
Deaths
Recovered
Active cases
USA
13,249,447
269,597
7,849,718
5,130,132
India
9,309,871
135,752
8,718,517
455,602
Brazil
6,204,570
171,497
5,528,599
504,474
Russia
2,215,533
38,558
1,712,174
464,801
France
2,183,660
50,957
158,236
1,974,467
Spain
1,637,844
44,374
0
1,593,470
UK
1,574,562
57,031
0
1,517,531
Italy
1,509,875
52,850
661,180
795,845
Argentina
1,399,431
37,941
1,226,662
134,828
Colombia
1,280,487
36,019
1,181,753
62,715
Mexico
1,078,594
104,242
803,581
170,771
Germany
1,005,307
15,767
676,100
313,440
Poland
958,416
16,147
516,636
425,633
Peru
956,347
35,785
887,019
33,543
Iran
908,346
46,689
633,275
228,382
South Africa
778,571
21,289
716,444
40,838
Ukraine
693,407
11,909
326,238
355,260
Belgium
567,532
16,219
36,912
514,401
Chile
545,662
15,235
521,247
9,180
Iraq
544,670
12,125
474,376
58,169
Indonesia
522,581
16,521
437,456
68,604
Czechia
511,520
7,779
431,874
71,867
Turkey
503,738
13,014
388,771
101,953
Netherlands
503,123
9,184
0
493,939
Bangladesh
458,711
6,544
373,676
78,491
Romania
449,349
10,712
323,514
115,123
Philippines
424,297
8,242
387,266
28,789
Pakistan
389,311
7,897
335,881
45,533
Saudi Arabia
356,389
5,840
345,215
5,334
Canada
353,097
11,799
280,923
60,375
Morocco
340,684
5,619
289,808
45,257
Israel
333,443
2,834
321,034
9,575
Switzerland
313,978
4,509
218,900
90,569
Portugal
280,394
4,209
193,944
82,241
Austria
266,038
2,773
196,342
66,923
Sweden
236,355
6,622
0
229,733
Nepal
227,640
1,412
209,435
16,793
Jordan
203,021
2,509
135,650
64,862
Hungary
198,440
4,364
52,126
141,950
Ecuador
188,138
13,316
164,009
10,813
UAE
163,967
564
151,870
11,533
Panama
160,287
3,018
140,976
16,293
Serbia
148,214
1,366
31,536
115,312
Bolivia
144,390
8,939
120,720
14,731
Kuwait
141,547
872
134,750
5,925
Dominican Republic
140,922
2,317
113,687
24,918
Qatar
138,066
237
135,198
2,631
Japan
137,261
2,022
116,378
18,861
Bulgaria
136,628
3,529
44,875
88,224
Costa Rica
135,742
1,679
83,273
50,790
Armenia
132,346
2,090
105,149
25,107
Belarus
130,012
1,128
108,769
20,115
Kazakhstan
129,213
1,990
115,384
11,839
Georgia
123,470
1,161
102,270
20,039
Oman
122,579
1,391
113,856
7,332
Lebanon
122,200
974
72,152
49,074
Guatemala
120,685
4,133
109,306
7,246
Croatia
115,626
1,552
92,349
21,725
Egypt
114,475
6,596
102,268
5,611
Ethiopia
107,669
1,672
67,001
38,996
Honduras
106,681
2,892
47,354
56,435
Azerbaijan
106,101
1,256
68,572
36,273
Slovakia
103,106
771
59,285
43,050
Moldova
102,894
2,229
90,485
10,180
Venezuela
101,215
884
96,072
4,259
Greece
99,306
2,001
9,989
87,316
Tunisia
92,475
3,034
67,453
21,988
China
86,495
4,634
81,558
303
Bahrain
86,347
341
84,510
1,496
Myanmar
85,205
1,846
64,645
18,714
Bosnia
84,252
2,480
48,780
32,992
Libyan Arab Jamahiriya
80,407
1,140
51,585
27,682
Kenya
80,102
1,427
53,526
25,149
Paraguay
79,517
1,704
56,510
21,303
Algeria
79,110
2,352
51,334
25,424
Palestine
78,493
680
61,241
16,572
Denmark
75,395
811
59,250
15,334
Uzbekistan
72,409
607
69,670
2,132
Kyrgyzstan
71,548
1,256
62,946
7,346
Ireland
71,494
2,036
23,364
46,094
Slovenia
71,073
1,245
49,654
20,174
Nigeria
66,974
1,169
62,585
3,220
Malaysia
60,752
348
49,056
11,348
Macedonia
58,608
1,630
36,064
20,914
Singapore
58,199
28
58,104
67
Lithuania
56,095
471
13,514
42,110
Ghana
51,225
323
50,127
775
Afghanistan
45,716
1,737
36,232
7,747
El Salvador
38,405
1,102
35,078
2,225
Albania
35,600
753
17,352
17,495
Norway
34,748
316
20,956
13,476
Montenegro
33,316
469
21,721
11,126
S. Korea
32,887
516
27,103
5,268
Luxembourg
32,873
294
23,404
9,175
Australia
27,873
907
25,570
1,396
Cameroon
24,022
437
22,177
1,408
Finland
23,766
388
16,800
6,578
Sri Lanka
22,028
99
16,226
5,703
Côte d'Ivoire
21,199
131
20,852
216
Uganda
19,115
191
8,840
10,084
Zambia
17,553
357
16,779
417
Madagascar
17,341
251
16,657
433
Sudan
16,864
1,215
9,964
5,685
Senegal
15,960
331
15,558
71
Mozambique
15,467
128
13,520
1,819
Latvia
15,171
188
1,719
13,264
Angola
14,920
341
7,617
6,962
Namibia
14,155
147
13,355
653
French Polynesia
13,883
72
4,842
8,969
Guinea
13,006
76
11,943
987
Maldives
12,889
46
11,717
1,126
DRC
12,470
333
11,495
642
Tajikistan
12,044
86
11,437
521
Estonia
11,323
104
6,710
4,509
French Guiana
11,138
70
9,995
1,073
Cabo Verde
10,570
105
9,956
509
Jamaica
10,541
248
5,721
4,572
Botswana
10,258
31
7,717
2,510
Cyprus
9,673
48
2,055
7,570
Zimbabwe
9,623
274
8,397
952
Malta
9,405
125
7,165
2,115
Haiti
9,256
232
7,925
1,099
Gabon
9,173
59
9,016
98
Guadeloupe
8,344
149
2,242
5,953
Mauritania
8,288
171
7,652
465
Cuba
8,075
133
7,497
445
Réunion
7,836
39
6,660
1,137
Syrian Arab Republic
7,542
399
3,330
3,813
Bahamas
7,482
163
5,789
1,530
Trinidad and Tobago
6,570
116
5,680
774
Andorra
6,534
76
5,649
809
Swaziland
6,329
120
5,929
280
Hong Kong
6,040
108
5,313
619
Malawi
6,020
185
5,450
385
Rwanda
5,851
47
5,345
459
Nicaragua
5,784
160
4,225
1,399
Djibouti
5,676
61
5,576
39
Congo
5,632
93
4,988
551
Belize
5,515
131
3,021
2,363
Martinique
5,413
40
98
5,275
Iceland
5,323
26
5,131
166
Suriname
5,307
117
5,185
5
Guyana
5,276
149
4,252
875
Mayotte
5,181
49
2,964
2,168
Equatorial Guinea
5,146
85
5,005
56
Uruguay
5,117
74
4,021
1,022
Central African Republic
4,913
63
1,924
2,926
Aruba
4,791
45
4,640
106
Mali
4,505
148
3,076
1,281
Somalia
4,451
113
3,417
921
Thailand
3,961
60
3,790
111
Gambia
3,728
123
3,588
17
South Sudan
3,092
61
2,949
82
Benin
2,974
43
2,579
352
Togo
2,904
64
2,345
495
Burkina Faso
2,777
68
2,567
142
Guinea-Bissau
2,422
43
2,309
70
Sierra Leone
2,409
74
1,831
504
Yemen
2,137
612
1,484
41
Lesotho
2,109
44
1,278
787
New Zealand
2,047
25
1,956
66
Curaçao
2,046
3
1,078
965
Chad
1,661
101
1,496
64
Liberia
1,591
83
1,340
168
San Marino
1,514
44
1,231
239
Niger
1,443
70
1,182
191
Vietnam
1,331
35
1,166
130
Liechtenstein
1,208
14
1,010
184
Channel Islands
1,147
48
960
139
Sint Maarten
1,041
25
928
88
Gibraltar
991
5
903
83
Sao Tome and Principe
985
17
928
40
Turks and Caicos Islands
746
6
700
40
Mongolia
738
0
347
391
Diamond Princess
712
13
659
40
Saint Martin
690
12
598
80
Burundi
677
1
575
101
Papua New Guinea
645
7
588
50
Taiwan
639
7
555
77
Comoros
610
7
585
18
Monaco
600
3
530
67
Eritrea
566
0
477
89
Tanzania
509
21
183
305
Faroe Islands
500
0
498
2
Mauritius
498
10
440
48
Bhutan
389
0
368
21
Isle of Man
369
25
338
6
Cambodia
307
0
298
9
Cayman Islands
269
2
249
18
Barbados
266
7
246
13
Bermuda
241
9
206
26
Saint Lucia
238
2
109
127
Seychelles
166
0
159
7
Caribbean Netherlands
161
3
155
3
Brunei
150
3
145
2
Antigua and Barbuda
141
4
130
7
St. Barth
127
0
94
33
Saint Vincent and the Grenadines
84
0
78
6
Dominica
77
0
63
14
British Virgin Islands
71
1
70
0
Macao
46
0
46
0
Grenada
41
0
30
11
Lao People's Democratic Republic
39
0
24
15
Fiji
38
2
33
3
New Caledonia
32
0
32
0
Timor-Leste
30
0
30
0
Holy See (Vatican City State)
27
0
15
12
Saint Kitts and Nevis
22
0
19
3
Greenland
18
0
18
0
Solomon Islands
17
0
5
12
Saint Pierre Miquelon
16
0
12
4
Falkland Islands (Malvinas)
16
0
13
3
Montserrat
13
1
12
0
Western Sahara
10
1
8
1
MS Zaandam
9
2
0
7
Marshall Islands
4
0
1
3
Anguilla
4
0
3
1
Wallis and Futuna
3
0
1
2
Samoa
1
0
0
1
Vanuatu
1
0
0
1
Updated on 27 November 2020 12:28
- Advertisement -

DE ACELAȘI AUTOR

EDITORIAL

Pensiile speciale și vladțepeșistii poporului. Despre cum să dai pe la nasul prostimii cu un pic de damf de anticorupție și, astfel, să...

Nu trebuie să te fi uitat foarte atent la demisiile amalgamate din parlament pentru a sesiza șmechereala slinoasă cu care ștabii politici, fie ai PSD ori PNL, fie ai USR, vor să prostească un popor deja prostit. Vorbesc despre demisiile alea care, cică, i-ar lăsa pe ei parlamentarii sulii fără pensiile speciale. Toți încearcă să-și arate interesul pentru eradicarea...

TOPUL DE AZI