marți, 9 martie, 2021
4.3 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Politici și penali Emeric Ienei, despre autograful pe care i l-a oferit liderul USR Dan...

Emeric Ienei, despre autograful pe care i l-a oferit liderul USR Dan Barna: „Este o chestie de inteligență”. Răspunsul e valabil și pentru useriști, și pentru ziariști! Se știu ei care…

Emeric Ienei, despre autograful pe care i l-a oferit liderul USR Dan Barna: „Este o chestie de inteligență”. Răspunsul e valabil și pentru useriști, și pentru ziariști! Se știu ei care…

NEWS

Avatar
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Dan Barna e criticat după apariția unor imagini în care îi acordă un autograf lui Emeric Ienei. Unii spun că Barna nu l-ar fi recunoscut pe fostul mare antrenor, în timp ce alții îi reproșează pur şi simplu gestul. Liderul USR susţine că este un fake-news informația că nu l-ar ști pe omul care a scris istorie în fotbalul românesc. La rândul lor, anumiți ziariști neagă evidențele și-l albesc pe Barna, răstălmăcind declarațiile lui Ienei. Oricum ar da-o, însă, liderul USR și șleahta lui de ziariști plătiți cu bani grei, adevărul este unul singur: BARNA S-A OFERIT SĂ-I DEA UN AUTOGRAF LUI IENEI, ÎNAINTE DE A-I CERE EL ÎNSUȘI MARELUI ANTRENOR UNUL. Nu vi se pare că așa ar fi fost normal, ziarizdelor?

Citește și: Liberalii lui Orban aruncă pisica în curtea lui Tăriceanu: Desființarea Secției speciale și alegerea primarilor în două tururi, măsurile negociate dur cu USR nu se mai regăsesc printre priorități. Care sunt cele 12 măsuri cu caracter ”urgent” ale Guvernului Orban

„Da, sigur că m-a recunoscut. Da, da (n.red. întrebat dacă l-a recunoscut și el pe politician și dacă îl simpatizează). Au fost mai mulți prieteni de-ai lui, niște oameni care-l votează, și m-au recunoscut. Eu am stat de vorbă cu el și i-am urat succes. După aceea a venit această problemă… Asta (n.red. că Barna a vrut să-i dea un autograf) este o chestie de inteligență”, a declarat Emeric Ienei la B1TV.

Ce s-a întâmplat între Emeric Ienei și Dan Barna

Barna e în campanie, iar la Oradea, s-a întâlnit în centrul orașului cu antrenorul care a câștigat Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua, în 1986. După câteva replici, Barna s-a oferit să-i acorde fostului selecționer un autograf. O persoană a observat gafa și i-a spus legendarului tehnician să-i acorde și el un autograf. Din imagini s-a propagat varianta că Barna nu l-a recunoscut pe Ienei, omul care a obținut cea mai mare performanță, la nivel de club, a fotbalului românesc.

Ce reacții au apărut după ce Dan Barna i-a dat un autograf lui Ienei

„Care-i treaba cu domnul Ienei? Îl cunoaștem nu-l cunoaștem avem şi noi un pic de cultură şi respect?? Știți treaba cu autografu’ la Oradea?”, îl întreabă un internaut pe Dan Barna, într-un comentariu pe pagina de Facebook a USR.

Citește și: Vinieta Oxigen: Mașinile non-Euro, Euro 1 și 2, interzise în Capitală din 2022, iar Euro 3 interzise din 2024

„Era bine dacă va dădea domnul Ienei dumnevoastră un autograf, nu invers. Dânsul este mai cunoscut şi are niște realizări în spate pe când d voastră nu aveți deocamdată nimic doar vorbe”, scrie cineva la postarea pe pagina de Facebook a lui Dan Barna, despre vizita sa la Oradea.

„Cred ca despre ieri ai fi putut sa spui doar atât: a fost o gafa, sunt om, pot greși. Îți garantez ca ai fi avut foarte multa apreciere”, i-a mai spus un alt internaut prezidențialului Alianței USR-PLUS.

Altcineva i-a comunicat: „Prietene, nu cred ca realizezi cât de penibil ai devenit împărțind autografe peste tot! rar mi-a fost dat sa vad asa ceva. l-ați prins pe Emil Constantinescu?”

O altă persoană îl întreabă râzând pe Dan Barna: „Te-ai oferit sa dai autografe tuturor? Sau doar lui Emeric Ienei? :))”.

Comentariile au fost făcute în mediul online, după apariția imaginilor în care Dan Barna îl întreabă pe antrenorul Emeric Ienei dacă vrea un autograf. Cei doi s-au văzut în timpul vizitei de la Oradea a lui Dan Barna, în cadrul campaniei pentru prezidențiale.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un „LIKE” pe pagina noastră de Facebook.

Avatar
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

TOPUL DE AZI