duminică, 7 martie, 2021
1.1 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST LA ZI Eveniment Răzvan rămâne fără CUC! DNA s-a autosesizat în scandalul TAROM. Mădălina Mezei,...

Răzvan rămâne fără CUC! DNA s-a autosesizat în scandalul TAROM. Mădălina Mezei, fosta directoare a TAROM, a fost citată pentru luni dimineață la DNA

Răzvan rămâne fără CUC! DNA s-a autosesizat în scandalul TAROM. Mădălina Mezei, fosta directoare a TAROM, a fost citată pentru luni dimineață la DNA

NEWS

DNA s-a autosesizat în cazul acuzațiilor că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.

DNA a făcut deja primul pas în acest caz, astfel că a stabilit deja un calendar al audierilor. Prima care va da declarații este fosta directoare a TAROM, Mădălina Mezei. Ea a fost citată pentru luni dimineață la DNA.

Citește și: Subvențiile acordate partidelor politice vor fi reduse cel puțin la jumătate! Anunțul făcut de premierul desemnat Ludovic Orban: „Va fi în legea bugetului”

Ieri, Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acțiuni de verificare la Ministerul Transporturilor şi la Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A., în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media. Acțiunea de control vizează activitatea de la 1 ianuarie 2019 până în prezent.

Mădălina Mezei a confirmat joi că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să rețină aeronavele TAROM la sol în ziua moțiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale şi a declarat că îi va face plângere penală. Răzvan Cuc a răspuns, pe Facebook: sunt minciuni aruncate pe piață.

Mădălina Mezei a fost numită la șefia TAROM în luna iunie, iar demiterea sa a avut loc la doar câteva zile după ce același Consiliu de Administrație îi prelungise contractul de management cu două luni. Mădălina Mezei a fost al patrulea director al companiei numit în acest an.

Dovada! Pro TV a prezentat SMS-urile dintre Răzvan Cuc și Mădălina Mezei: „Mai uitați-vă dacă a plecat vreunul din Satu-Mare”

Jurnalistul Vitalie Cojocari (Pro TV) a prezentat dialogul purtat prin SMS de către Răzvan Cuc și Mădălina Mezei în ziua moțiunii de cenzură. Răzvan Cuc, etichetat de către fostul premier Mihai Tudose drept „un morman de incompetență”, i-a cerut informații despre parlamentarii care plecau spre București.

Citește și: Ludovic Orban a decis că vrea un guvern monocolor. „Contez pe susținerea USR pentru învestirea Guvernului”, a declarat liderul liberalilor, care a vorbit despre un parteneriat între PNL şi USR.. Lista miniștrilor lui Orban

Pro TV mai afirmă că Răzvan Cuc a sunat la SRI pentru a se asigura ca nimeni nu va interveni după ce avioanele vor fi blocate la sol.

Iată mesajele schimbate de Cuc și Mădălina Mezei. Cuc demonstrează și cu aceasta ocazie că este semianalfabet.

10 octombrie, ora 09.00

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Mai uitați-vă pe SATU mare
Dacă a plecat vreunul”

Mădălina Mezei, directorul Tarom
”Buna dimineața
Da 1”

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Cine?”

Mădălina Mezei, directorul Tarom
”Petrețchi”

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Ok
Aștept numele
Celei care v-a sunat
Sau după veniți să îmi Spune-ți (sic!)”

Mădălina Mezei, directorul Tarom
”Ma chemați Dvs”

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Da”

Petrețchi este deputat, reprezentant al grupurilor minoritare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un „LIKE” pe pagina noastră de Facebook.

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...