luni, 1 martie, 2021
5.8 C
Buzău

Poliția din Caracal și orgiile sexuale de la Belina. Liviu Dragnea și Paul Stănescu s-ar fi „distrat” cu fete racolate de poliția caracaleană. Declarație incendiară a unui localnic, în direct la Antena 1: Polițiștii furnizau „fetițe” pentru plăcerile liderilor PSD

EXPRESS SUD-EST SPECIAL Dezvăluiri Poliția din Caracal și orgiile sexuale de la Belina. Liviu Dragnea și...

Poliția din Caracal și orgiile sexuale de la Belina. Liviu Dragnea și Paul Stănescu s-ar fi „distrat” cu fete racolate de poliția caracaleană. Declarație incendiară a unui localnic, în direct la Antena 1: Polițiștii furnizau „fetițe” pentru plăcerile liderilor PSD

NEWS

Localnicii din Olt susțin că Paul Stănescu şi Liviu Dragnea ar fi protagoniștii unor orgii sexuale, cu fete racolate de poliția din Caracal.

Un localnic din Caracal a declarat, în direct la Antena 1, că poliția din Caracal racola și furniza tinere pentru plăcerile liderilor PSD. Prezentatoarea Antena 1 a întrerupt brusc transmisia.

Citește și: Politică și delicatesuri la Pătârlagele. Claudiu Voicu, președintele ALDE din localitate, a dat nas în nas cu politica. Iar fătuca asta are pumnul greu!

În direct la Antena 1, din fata casei criminalului, Sorin Ovidiu Bălan îi dă microfonul unui localnic: „De 10 ani poliția din Caracal racolează tinere și le duce la Belina pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Tot Caracalul știe…”

În acel moment, sare Mara Bănică din studio și oprește declarația, zicând: „Hai să nu politizăm…”

Mara Bănică este ziarizda aia care, în urmă cu doi ani, apărea într-un filmuleț pe internet în care face sex oral unui bărbat și despre care colegii săi de breaslă spun că ar fi practicat prostituția ca să ajungă unde este acum.

„Nu spun că e vorba despre fete răpite. Dar asta pare a fi poliția de pe feuda roșie”, a relatat și jurnalista Ioana Ene Dogioiu, pe Facebook. 

Foarte mulți oameni din Caracal gândesc astfel, arată un reportaj din Caracal publicat de agenția Mediafax.

Poliția din Caracal și „fetițele”

Frica e la ea acasă pe strada lui Gheorghe Dincă. Oamenii vorbesc despre o rețea de traficanți de fete, dar se feresc de camera de filmat. Le e teamă. „Dacă ne văd pe bandă, vin traficanții și ne dau foc la case”, spun ei.

Frica s-a așternut pe strada lui Gheorghe Dincă, după ce a mărturisit două crime. Oamenii par convinși ca în spatele celor două crime se ascunde mult mai mult, dar discută doar între ei, cu străinii nu vorbesc.

Oamenii bănuiesc o rețea de traficanți de fete, dar nu vorbesc

O femeie a spus, refuzând să fie filmată, că la locuința lui Dincă a fost văzută de mai multe ori o mașină de lux condusă de o femeie. Tânăra a auzit prin Caracal că femeia care conduce mașina de lux este cea care „atrăgea fetele” și le ducea la Dincă. Aceeași tânără spune că localnicii sunt cu toții convinși că Dincă nu făcea faptele singur, dar nu vor vorbi niciodată. De teamă.

Citește și: Ce au sârbii și nu avem noi. Legea Tijana sau despre cum o crimă asemănătoare cu cea din Caracal, căreia i-a căzut victimă Alexandra Mâceșanu, a schimbat CODUL PENAL în Serbia, în ciuda opoziției Consiliului European

Mai multi vecini spun și ei că se tem să vorbească pentru că „dacă ne văd pe bandă, vin traficanții și ne dau foc la case”.

Ipoteza avansată de un bărbat este ca într-o eventuală rețea ar putea și implicați băieții lui Dincă, iar acesta îi acoperă: „Mă gândesc sa nu fie fiii lui. Și el, ca să-i acopere, a spus că le-a omorât”.

„Nu cred eu că a făcut de unul singur treaba asta”, adaugă un alt vecin.

Alți localnici sunt convinși ca Dincă duce anchetatorii pe piste false, altfel nu se explică lipsa cadavrelor.

DIICOT a anunțat ca Gheorghe Dincă nu a fost implicat în niciun dosar penal în perioada 2004-2019, nici în Olt și nici în Craiova, și au precizat, în cazul dispariției Luizei, că dosarul de trafic de persoane a fost deschis după mai mult de o lună de la plângerea formulată de bunicul ei. Procurorii DIICOT au fost sesizați cu privire la fapta de trafic de persoane, în privința dispariției Luizei, abia în data de 5 iunie, „la mai mult de o lună de la săvârșirea faptei, deși plângerea penală formulată de către numitul I.S. (bunicul Luizei, n.r.) fusese înregistrată la Postul de Politie Diosti încă din data de 15.04.2019”.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un „LIKE” pe pagina noastră de Facebook.

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP