sâmbătă, 6 martie, 2021
4.9 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău Politică și delicatesuri la Pătârlagele. Claudiu Voicu, președintele ALDE din localitate, a...

Politică și delicatesuri la Pătârlagele. Claudiu Voicu, președintele ALDE din localitate, a dat nas în nas cu politica. Iar fătuca asta are pumnul greu!

Politică și delicatesuri la Pătârlagele. Claudiu Voicu, președintele ALDE din localitate, a dat nas în nas cu politica. Iar fătuca asta are pumnul greu!

NEWS

Spectacol, mai ceva ca la Gala de box. De asta au avut parte localnicii din orașul Pătârlagele, ieșiți la recreere în părculețul din localitate. Gâlceava între „candidatul dreptei” Claudiu Voicu, președintele ALDE Pătârlagele, și Alexandru Neculai, consilier local independent, se pare că ar fi pornit de la divergențele privind cel mai potrivit candidat pentru primăria orașului.

Citește și: Ce au sârbii și nu avem noi. Legea Tijana sau despre cum o crimă asemănătoare cu cea din Caracal, căreia i-a căzut victimă Alexandra Mâceșanu, a schimbat CODUL PENAL în Serbia, în ciuda opoziției Consiliului European

S-a întâmplat în plină zi, într-un parc din orașul Pătârlagele unde „candidatul dreptei” Claudiu VOICU a ieșit la o plimbare.

Neculai Alexandru
Neculai Alexandru, presupusul „bătăuș” de la Pătârlagele

În acel moment, între consilierul independent Alexandru Neculai și „candidatul dreptei” Claudiu Voicu, care este  și președintele ALDE Pătârlagele, s-au iscat unele controverse. Normale, zic unii, ca între oamenii politici. Fără jigniri și cuvinte de ocară. Numai că atât i-a fost lui Alexandru Neculai, membru al unui partiduleț local, „Inițiativa Pătârlagele”, controlat de ștabii PSD din Pătârlagele, care s-ar fi repezit și a început să-l amenințe pe Voicu. De la vorbe la fapte, nu a mai fost decât un pas.

Alexandru Neculai i-a aplicat „candidatului” un pumn în „piept”, zice Claudiu Voicu. A vrut să lovească și a doua oară. Însă, „candidatul dreptei” s-a ferit.  Pentru calmarea spiritelor, au intervenit câțiva localnici din Pătârlagele, Claudiu Voicu fiind preluat de Ambulanță și transportat la Spitalul din localitatea Nehoiu.

„Nu mi-a dat cu pumnul în față, m-a lovit în zona pieptului”, spune Claudiu Voicu    

Citește și: Alexandra Mâceșanu și căruța cu proști de la Caracal. Ori despre falimentul statului român, care nu e de azi, de ieri. Cu drag, până la următoarea tragedie!

Claudiu Voicu, rezultat trimitere spital

Contactat telefonic, Claudiu Voicu a declarat că niciodată nu și-a imaginat că astfel de scene pot avea loc în orășelul de altfel liniștit. Acesta a mai spus că în urma loviturii primite s-a ales cu mai multe traumatisme la nivelul cutiei toracice, că s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat și că va depune și o plângere penală.

„Voicu l-a provocat pe fratele meu intenționat”

„Voicu nu e normal la cap, credeți-mă! Fratele meu a fost provocat! Voicu l-a urmărit și abordat intenționat, știind că are ședință de consiliu. L-a scuipat și înjurat sperând să-l provoace, ba chiar a încercat să-l lovească, iar Mihai nu a făcut decât să-l împingă, lucru care apare pe camerele de luat vederi din zonă și care or să iasă la iveală! Mihai este un anti PSD-ist convins!”, ne-a declarat și Andrei Neculai, fratele consilierului „independent” Alexandru Mihai Neculai de la Pătârlagele.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un „LIKE” pe pagina noastră de Facebook.

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

TOPUL DE AZI