duminică, 28 februarie, 2021
5.8 C
Buzău

Nu e păcăleală! Veste BOMBĂ pentru pensionari: Ce se întâmplă cu banii lor din această lună… Vezi dacă ești pe listă!

EXPRESS SUD-EST LA ZI Social Nu e păcăleală! Veste BOMBĂ pentru pensionari: Ce se întâmplă cu banii...

Nu e păcăleală! Veste BOMBĂ pentru pensionari: Ce se întâmplă cu banii lor din această lună… Vezi dacă ești pe listă!

NEWS

Veste neașteptată pentru pensionari. Cei cu venituri mici vor beneficia şi o indemnizație socială.

Din 2019, pensia minimă va crește cu 10%, ajungând, de la 640 lei la 704 lei. Noua Lege a Pensiilor are în vedere și o clauză pentru o anumită categorie de pensionari. Astfel, cei care au o pensie mai mică de 600 de lei urmează să primească şi o îndemnizație socială.

Citește și: Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, „construiește” niscaiva spitale regionale și la Craiova și Constanța. Cică, din banii Armatei, în parteneriat cu Turcia

Potrivit Ordonanței de urgenţă a Guvernului nr. 6/2009 privind instituirea îndemnizației sociale pentru pensionari, pot beneficia de „îndemnizația socială pentru pensionari, pensionarii sistemului public de pensii şi pensionarii sistemului militar de pensii cu domiciliul în România, indiferent de data înscrierii la pensie, dacă nivelul cuantumului pensiei, cuvenit sau aflat în plată, se situează sub nivelul îndemnizației sociale pentru pensionari”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -