luni, 8 martie, 2021
6.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Galați Cătălin Hurdubae (PSD), primarul din Tecuci, a fost scos la vânzare pe...

Cătălin Hurdubae (PSD), primarul din Tecuci, a fost scos la vânzare pe OLX, în secțiunea „Animale de companie”. Vânzătorul este „un tecucean țepuit de PSD”

Cătălin Hurdubae (PSD), primarul din Tecuci, a fost scos la vânzare pe OLX, în secțiunea „Animale de companie”. Vânzătorul este „un tecucean țepuit de PSD”

NEWS

Cătălin Hurdubae (PSD), primarul din Tecuci, a fost scos la vânzare pe OLX, de un „un tecucean țepuit de PSD”. Prețul era de 1 leu, la care se adăuga și un bonus: o tavă de mici cu muștar (muștarul de Tecuci fiind cel mai important brand național pe acest segment).

Cătălin Hurdubae
Cătălin Hurdubae, scos la vânzare. Anunțul „unui tecucean țepuit de PSD”

„Se vinde primar de Tecuci! Cătălin Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu prețul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muștar de Tecuci!”, este textul anunțului postat pe OLX, joi 21 martie 2019, la ora 18.04. Anunțul a fost poziționat în secțiunea „Animale de companie”.

Citește și: Nehoiu, orașul care moare. Cu toate că orașul buzoian a avut odată chiar și statut de zonă defavorizată, la Nehoiu înflorește în continuare doar șomajul, iar Primăria s-a transformat într-un fel de serviciu social care plătește pe bandă rulantă ajutoare

Anunțul a devenit viral pe internet şi a stârnit mii de comentarii la adresa lui Cătălin Hurdubae (PSD), primarul vizat. Ulterior, anunțul a fost scos de pe site-ul de vânzări, unde a apărut mesajul „Cel mai probabil produsul a fost vândut. Să ne bucurăm o clipă pentru vânzător”.

Anunțul a dispărut între timp, iar în locul lui a apărut următorul text: „Anunțul acesta nu mai este valabil. Cel mai probabil produsul a fost deja vândut, să ne bucurăm o clipă pentru vânzător”.

Cătălin Hurdubae a fost ales primar al municipiului Tecuci în 2016, iar de atunci a fost în numeroase rânduri ținta ironiilor. Printre multe altele, el a stârnit zâmbete cu faptul că a inaugurat cu fast, în iulie 2018, o scară de incendiu dintr-o școală, că a „patentat” udarea panseluțelor cu buldoexcavatorul, că a plătit din bani publici un articol denigrator la adresa unui jurnalist local şi că şi-a decontat ilegal din banii primăriei notele de plată pentru consumația la restaurant.

Citește și: Filmul complet al uneia dintre cele mai mari capturi de cocaină din România. Ce au pierdut traficanții pe drum

De altfel, Hurdubae este intens contestat de tecuceni şi pentru că a mărit foarte mult taxele de salubritate, care au ajuns să fie cele mai mari din ţară, dar şi pentru că s-a „specializat” în studii de fezabilitate care nu se soldează niciodată cu investiții, potrivit adevarul.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...