duminică, 28 februarie, 2021
3.9 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău Muzica, maestre: PSD și ALDE Buzău nu mai sunt, de multă vreme,...

Muzica, maestre: PSD și ALDE Buzău nu mai sunt, de multă vreme, în relații cordiale! La Toma la poartă e o mâță moartă

Muzica, maestre: PSD și ALDE Buzău nu mai sunt, de multă vreme, în relații cordiale! La Toma la poartă e o mâță moartă

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Este război în toată regula între primarul pesedist Constantin Toma și tăricenii din ALDE Buzău. Miercuri, viceprimarul Andrei Neder s-a trezit cu ușa biroului încuiată, lăsat fără mașină, secretară şi sarcini de serviciu. Vicele a fost mutat disciplinar într-un birou dosit, spune primarul, pentru a putea dormi în continuare, așa cum a făcut-o în ultimii ani.

Tensiunile dintre viceprimarul municipiului Buzău, Andrei Neder (ALDE Buzău), şi primarul Constantin Toma sunt mai vechi. Nu este pentru prima oară când vicele este acuzat de șeful său că mai mult doarme în birou, decât să-şi vadă de sarcinile primite.

Citește și: Mai crede Tăriceanu în Dragnea? Despre o poveste de iubire pe ducă și despre strategiile pe care le are la îndemână liderul ALDE. Ce se poate câștiga din decăderea PSD

Însă furia primarului asupra vicelui Neder s-a revărsat în ultimele zile, după ce acesta din urmă ar fi criticat prin conferințe de presă proiectele municipalității. Nu e doar leneș, mai spune şi prostii, mai spune primarul despre subalternul său.

ALDE Buzău dezinformează

„Dezinformează publicul încercând să creeze panică. Nu s-a implicat aproape deloc în proiectele primăriei Buzău şi în momentul ăsta i-am dat un spațiu separat, fără secretară, fără șofer, fără mașină, pentru că a zis că îl încurc în proiectele mari ale dumnealui”, a declarat Constantin Toma, edilul-șef al municipiului Buzău.

La Toma la poartă e o mâță moartă

Pe de altă parte, deputatul Adrian Mocanu, președintele mai nou al ALDE Buzău, șterge pe jos cu primarele Constantin Toma pe care îl acuză de toate relele din lume, deunăzi acuzându-l că ar vrea să prăduiască Crângul buzoian dându-l pe tavă rechinilor imobiliari din PSD-ul buzoian. Săptămâna trecută, a venit și replica primarului Toma care a respins toate acuzațiile aduse, prezentând prin intermediul presei buzoiene aservite o serie de minciuni care se vor a fi adevăruri brute.

Citește și: Promisiuni și vise pe ruinele cazinoului din Constanța. Clădirea nu a fost distrusă de războaie sau de ocupația străină, ci de nepăsarea autorităților și de birocrație

În plus, ca să fie treaba bună, reprezentanții Primăriei îi acuză pe șefii ALDE Buzău de minciună, management defectuos și manipulare prin articole de presă plătite.

Astfel, deși se părea că, odată ajuns în siajul PSD, deputatul Adrian Mocanu va coopera docil cu liderii pesediști de la Buzău, acesta a pornit un război total  împotriva acestora, descriindu-l pe primarul Constantin Toma ca pe un om șiret, carierist și fără cuvânt, o marionetă ce se laudă cu realizări la care nu a avut nicio contribuție și care vrea să aservească municipiul Buzău unor grupuri de interese.

Ceea ce părea un galop de sănătate pentru primarul pesedist de la Buzău a devenit un război politic pe față între ALDE și PSD, partide aflate în alianță la guvernare.

Se umflă haznaua PSD-ALDE

Scandalul de la Primăria Buzău este departe de a fi singular. În multe orașe din sud-est apar și se acutizează brusc neînțelegeri între reprezentanții PSD și ALDE. Aceasta în condițiile în care cei de la ALDE vor mai mult din ciolanul guvernării. Scandalul se transmite și se ține lanț și la nivel național, unde din ce în ce mai mulți lideri ALDE acuză atitudinea reprezentanților PSD.

”Cei din PSD Alba, cu care am avut numeroase discuții, sunt prefăcuți, nu vreau să spun mincinoși, e prea dur cuvântul, dar sunt prefăcuți şi nu se ţin de cuvânt. Discuți cu ei acum și când au ieșit afară a fost altceva. La Alba nu avem o relație așa cum ar trebui să fie între cele două partide aflate la guvernare. Nu ne ținem de mână”, a spus, recent, Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -