duminică, 7 martie, 2021
1.1 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Brăila Marian Dragomir, făcut foc pe șefii de la București! Primarul din Brăila,...

Marian Dragomir, făcut foc pe șefii de la București! Primarul din Brăila, către conducerea PSD: ”Mai terminați odată cu Legile Justiției!”

Marian Dragomir, făcut foc pe șefii de la București! Primarul din Brăila, către conducerea PSD: ”Mai terminați odată cu Legile Justiției!”

NEWS

Primarul PSD al Brăilei, Marian Dragomir, a îndemnat conducerea centrală de la București să abandoneze subiectul Legilor Justiției, pentru că nu face bine partidului. Dragomir a făcut declarația în cadrul conferinței județene, în aplauzele sălii, informează Libertatea.

Citește și: PSD refuză alegerile pentru primari în două tururi. Ce lideri de partide cer acest lucru și al cui vot va fi decisiv

Primarul PSD al Brăilei, Marian Dragomir, a lansat, în cadrul conferinței județene în care s-a ales o nouă conducere, un apel către conducerea centrală de la București: „Mai terminați cu Legile justiției odată! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează”, a spus acesta, în aplauzele sălii.   

Marian Dragomir s-a plâns că toate realizările primarilor PSD sunt umbrite de agenda de la București a conducerii partidului. 

”Sunt trist pentru că ne vedem la alegeri, pentru că o parte din colegii noștri își aleg un alt drum în viață. Să discutăm despre realizările din județe, că să ia exemplu cei de la Centru.

Citește și: Compania Națională de Investiții va construi un nou sediu pentru Tribunalul Vrancea, s-a lăudat azi, la Focșani, Tudorel Toader. Nu a suflat, însă, nici un cuvințel despre demolarea justiției

Noi vorbim despre un singur lucru. Mai terminați cu Legile justiției odată! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează, schimbați discursul, stimați colegi de la București. Ori le schimbați, ori nu le schimbați (n.r. Legile justiției), dar abandonați subiectul. Ne fac rău tuturor!”, a declarat Marian Dragomir. 

Liviu Dragnea nu a ajuns, duminică, la Brăila, iar cei din conducere au fost apostrofați de câțiva zeci de protestatari, care s-au aflat în fața sălii unde s-a desfășurat conferința şi au scandat lozinci împotriva PSD şi a președintelui partidului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

TOPUL DE AZI