duminică, 7 martie, 2021
5.2 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău „Pe aici nu se trece”, în varianta PSD Buzău. Cortul Pro România...

„Pe aici nu se trece”, în varianta PSD Buzău. Cortul Pro România pentru strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare, vandalizat de buzoieni

„Pe aici nu se trece”, în varianta PSD Buzău. Cortul Pro România pentru strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare, vandalizat de buzoieni

NEWS

Cortul Pro România, amplasat în Piața Dorobanți din municipiul Buzău, unde se strâng semnături pentru alegerile europarlamentare, a fost vandalizat în acest weekend. Reprezentanții partidului au anunțat Poliția, care a demarat o serie de cercetări.

Citește și: Alina Mungiu-Pippidi: Adina Florea e în conflict de interese pentru că a vrut să îi ia locul lui Kovesi. Nu o poate ancheta!

Viorel Ștefu, membru în Comitetul de coordonare al filialei Buzău a PRO România, fost secretar de stat în MAI, a declarat că „Pro România a instalat la Buzău două corturi pentru strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare, unul dintre corturi, cel amplasat în Cartierul Dorobanți, a fost vandalizat, pereții au fost secționați cu un obiect tăietor”, adăugând că a fost sesizată poliția.

Potrivit sursei citate, Pro România Buzău a solicitat în mai multe rânduri celorlalte formațiuni să aibă o conduită politică civilizată, „iar ideile să fie susținute de la tribună, nu prin forța pumnului, noaptea ca hoț”.

Citește și: Senatorul DORIN BĂDULESCU, un OM într-o POLITICĂ cu multe DIZABILITĂȚI. O lege absurdă care îi umilește pe românii cu forme grave de handicap, ar putea fi schimbată

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, a confirmat pentru Agerpres că „IPJ Buzău a înregistrat dosar penal pentru distrugere, iar cercetările continuă”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

TOPUL DE AZI