duminică, 7 martie, 2021
3.5 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Galați Scene șocante într-un spital din Galați. Un medic este atacat brutal de...

Scene șocante într-un spital din Galați. Un medic este atacat brutal de un pacient și lovit cu capul de un birou

Scene șocante într-un spital din Galați. Un medic este atacat brutal de un pacient și lovit cu capul de un birou

NEWS

Caz revoltător la Galați. Un medic a postat pe Facebook imagini în care se vede cum un bărbat îl împinge în timp ce vociferează, evident extrem de nervos. Medicul cade şi se lovește cu capul de un birou.

Incidentul s-a produs pe holurile unei clinici private din Galați, deocamdată nu se știe de la ce a pornit discuția. Medicul agresat este ginecolog.

Citește și: Iohannis retrimite în Parlament ”bugetul rușinii naționale”: ”Cel mai slab Guvern din istoria postdecembristă, un Guvern pesedist al imposturii şi incompetenței a croit un buget pe măsura sa”

 ”Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienți, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scrie doctorul, anunțând că a depus plângere. 

Potrivit comentariului făcut pe pagina de Facebook a medicului Costache Botezatu, incidentul s-a petrecut în luna februarie.

”Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acțiunea penală, este necesară şi o conștientizare a unor asemenea situații de către toți colegii – nu numai din relatări verbale, ci şi video. PS – nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalți colegi, pentru a realiza la ce se pot aștepta. Am înaintat plângerea la Parchet. Aștept procedurile”, scrie medicul în mesajul care însoțește imaginile.

Doctorul continuă afirmând că, ”în Moldova (pe care mulți o desconsiderăm) pentru așa ceva respectivul individ ar face 15 ani pușcărie”.

Citește și: Oancea, comuna în care PSD Galați a „naționalizat“ două bălți. Ori despre cum nesocotesc autoritățile gălățene două sentințe definitive și irevocabile ale Tribunalului Galați ca să nu-și supere clientela politică

”La noi – între 6 luni şi 3 ani (dacă nu vor fi șase luni cu suspendare). Ca să fie clare anumite aspecte şi să nu apară întrebări: unitatea la care lucrez a chemat imediat paza şi Poliția, a făcut toate demersurile legale necesare în asemenea situații. Eu am depus plângere penală. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigăt (sper că nu în van) asupra comportamentului multor pacienți, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă!”, mai scrie medicul.

Clipul video postat are 48 de secunde. În imagini se vede cum medicul era pe hol, iar un bărbat se apropie de el vociferând, evident nervos, şi îl împinge. Doctorul cade şi se lovește cu capul de un birou. În zonă apar mai multe asistente, iar apoi şi un medic care încearcă să-l liniștească pe agresor. Mediul nou sosit îi întinde mâna bărbatului nervos, însă acesta ignoră gestul, continuând să vocifereze.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

TOPUL DE AZI