luni, 1 martie, 2021
4.8 C
Buzău

Rămași fără Tudose, pesediștii din Brăila își aleg, săptămâna viitoare, alt șef

EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Brăila Rămași fără Tudose, pesediștii din Brăila își aleg, săptămâna viitoare, alt șef

Rămași fără Tudose, pesediștii din Brăila își aleg, săptămâna viitoare, alt șef

NEWS

PSD-iștii brăileni mai au foarte puțin şi vor fi puși în situaţia de a-şi alege noul președinte pe plan local. Asta după ce fostul premier Mihai Tudose a decis la finele lunii ianuarie să părăsească poziția de șef al organizației județene şi să plece în partidul Pro România al lui Victor Ponta, deranjat de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD, scrie „Obiectiv – Vocea Brăilei”.

Președintele interimar al PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a declarat, ieri, că data conferinței județene, când vor avea loc alegerile pentru noua conducere, a fost stabilită pe 17 martie (duminică). Chiar şi așa, acesta nu a oferit prea multe informații despre eveniment, sau cine ar putea participa de la Centru, cu precizarea că detaliile tehnice şi organizatorice urmează să fie stabilite în curând.

Citește și: Când Dumnezeu nu dă pe-acasă. O biserică din Constanța a fost scoasă la vânzare pentru o datorie de 350.000 de lei

“Conferința Județeană este programată pe 17 martie. Bănuiesc că nu vor interveni alte modificări. Este adevărat că a fost un alt grafic inițial, s-a mai modificat. Acum, ultima dată stabilită este aceasta: 17 martie. Evenimentul va avea loc la fostul Club Progresul (n.r. – Regal Ballroom). Nu am stabilit detaliile. Urmează la finalul acestei săptămâni să stabilim ora, organizarea, tot”, a declarat Rotaru pentru „Obiectiv – Vocea Brăilei”.

Citește și: Ianca, orașul fantomatic din pustietatea Bărăganului. Ori despre penitența ultimilor pensionari ai fostei elite a aviației militare românești

Întrebat de ziariștii brăileni dacă s-au făcut înscrieri în cursa internă a partidului pentru fotoliul de președinte lăsat vacant de Tudose, senatorul a precizat că deocamdată nu. De asemenea, întrebat dacă intenționează să concureze pentru poziția pe care o deține momentan ca interimar, Rotaru nu s-a pronunțat, precizând doar că încă nu a luat vreo decizie.

Citește și: Focul pus de localnici în Delta Dunării s-a extins și a amenințat mai multe localități. Sute de hectare de vegetație, carbonizate

“Deocamdată nu sunt candidați. O să discutăm probabil la final de săptămână sau la începutul săptămânii viitoare variante”, a conchis sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...