vineri, 26 februarie, 2021
19.3 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST SPECIAL Dezvăluiri Cine o atacă pe Kovesi. Norica Nicolai, europarlamentar și cap de listă...

Cine o atacă pe Kovesi. Norica Nicolai, europarlamentar și cap de listă ALDE la noile alegeri europarlamentare, când era procuroare, a modificat un mandat de executare a pedepsei ca să acopere că a încarcerat un nevinovat

Cine o atacă pe Kovesi. Norica Nicolai, europarlamentar și cap de listă ALDE la noile alegeri europarlamentare, când era procuroare, a modificat un mandat de executare a pedepsei ca să acopere că a încarcerat un nevinovat

NEWS

Poziția de favorit a Codruței Kovesi în cursa pentru alegerea procurorului șef al Parchetului European a reprezentat și reprezintă o perspectivă sumbră pentru PSD-ul lui Dragnea. Pesediștii, în deplină concordanță cu alde cucuieții lui Tăriceanu, au tratat Comisiile Parlamentului European ca pe cele din Casa Poporului, reușind chiar să ne facă de râs în Europa furând voturile atribuite Laurei Codruța Kovesi. Dintre detractori și hoți, s-au detașat net Maria Grapini și Norica Nicolai de la ALDE.

Norica Nicolai (fostă Norica Clinci) a fost procuror înainte de 1989. În anul 1987, Norica, procuror la Procuratura locală Oltenița, județul Călărași, a instrumentat un dosar penal, în urma căruia o persoană nevinovată a fost condamnată și încarcerată.

După condamnare, poliția a descoperit adevăratul vinovat. Persoana vinovată și persoana nevinovată aveau aceleași nume și prenume, dar restul datelor de stare civilă erau diferite. În loc să facă demersuri pentru achitarea primei persoane și punerea sub acuzare a celei de a doua persoane, în condițiile legii, doamna Nicolai a modificat mandatul de arestare al persoanei nevinovate, fără să declanșeze începerea urmăririi penale și un nou proces pentru persoana vinovată. În acest mod, făptuitorul real nu a mai beneficiat de dreptul la apărare, nefiind audiat și intrând direct în arest, în baza mandatului modificat de doamna Norica Nicolai.

Pentru această faptă, doamna procuror a fost sancționată disciplinar în urma unor rapoarte succesive de control efectuate de inspectori ai Procuraturii locale Oltenița și ai Procuraturii Generale. Acum Nicolai ne vorbește din postura de europarlamentar despre abuzurile făcute de DNA. Cât de lipsită de bun-simț trebuie să fii ca să ai asemenea tupeu?

De asemenea, după Revoluție, în anul 1991, deși avea calitatea de procuror pe lângă Procuratura Locală Oltenița – județul Călărași, doamna Norica Nicolai, încălcând legea, a reprezentat, în baza unei procuri, un cetățean străin, într-un proces de înfiere a unui copil din București. Procesul a avut loc la Tribunalul Călărași. Pentru a-și motiva fapta neconformă cu statutul de procuror, doamna Nicolai a invocat necunoașterea legii. La o lună după acest incident, doamna Nicolai a părăsit magistratura. Informațiile se regăsesc în mapa profesională a Noricăi Nicolai de la Parchetul General.

Animăluțe roz și alte alea

Anii trecuți, trustul felixian Intact ne-a oferit un fel de emisiune de „divertisment“, de calitate bineînțeles… chipurile. În emisiunea respectivă, prezentată de Lucian Mândruță, ne-a fost prezentată Norica Nicolai, pe atunci șefa delegației PNL la Parlamentul European, într-o ipostază inedită… și nedorită, probabil, de majoritatea bărbaților, zicem noi.

Norica Nicolai
Șoc și groază cu staniol de divertisment

Cu o eleganță vecină cu a unei orci, doamna Nicolai se joacă cu Lucian în jacuzzi cu rățuște și alte animăluțe roz, conform  imaginii de mai sus preluate de noi de pe reportervirtual.ro. Amândoi îmbrăcați – slavă Domnului -, au hotărât să ofere circ telespectatorilor fideli antenelor (mai degrabă imagini șocante când ne gândim la cum îi stăteau hainele ude lipite de corp doamnei Nicolai) și au sărit în jacuzzi pentru a executa un divertisment de calitate marca OTV, pardon Antena 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -