marți, 7 iulie, 2020
27 C
Buzău
marți, 7 iulie, 2020
27 C
Buzău
Ești aici EXPRESS SUD-EST Filmul primului CEx al lui Dragnea din acest an. Joc de glezne...

Filmul primului CEx al lui Dragnea din acest an. Joc de glezne executat perfect de liderul PSD, serviciile secrete rămân fără bani, Dăncilă anunță OUG pe justiție în cel mai scurt timp

TOPUL DE AZI

Barajul Siriu, o catastrofă din ce în ce mai iminentă. Ori despre un eventual Dam Vajont românesc și nesimțirea celor care conduc destinele acestei...

Conform unui scenariu privind o eventuală catastrofă produsă la Barajul Siriu, la o ruptură a barajului cu o breșă...

Policlinica Nicolae Titulescu (fostă 23 August) din municipiul Buzău, închisă pentru dezinfecție, după confirmarea Covid-19 la medicul neurolog Dorina Murgociu / Întreg personalul a...

Policlinica Nicolae Titulescu (fostă 23 August), cea mai mare unitate de profil din Buzău, a fost închisă pentru dezinfecție, întreg...

De ce se leagă Marcel Ciolacu la cap cu moțiunea de cenzură, dacă nu îl doare. Despre politicieni, proști și alte marafeturi. Ori despre...

PSD ne amenință, încă de la sfârșitul lunii mai, că va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban. ...

ARTICOL SCRIS DE

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Social-democrații s-au reunit duminică la Parlament în primul Comitet Executiv de anul acesta. După CEx, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat jurnaliștilor că a cerut revizuirea bugetelor pentru serviciile secrete, pentru că sumele i se par prea mari. El a spus că acești bani ar putea fi folosiți pentru sănătate, de pildă pentru „programe gratuite pentru vitamina D pentru copii” sau pentru diabet.

Ședința CEx al PSD a durat aproximativ două ore, iar printre temele de discuție s-au numărat prezentarea bugetului pentru 2019, stabilirea priorităților politice și a conducerii interimare a PSD Brăila, după plecarea lui Mihai Tudose la Pro Romania.

Citește și: Primul CEx din acest an al pesediștilor lui Dragnea, față în față cu PSD-ul celălalt. Al vechilor pesediști conduși de Victor Ponta

La finalul Comitetului Executiv, Liviu Dragnea nu a vrut să facă declarații. A spus doar că i-a cerut premierului să taie din sumele prevăzute în bugetul pe 2019 serviciilor secrete și să realoce acești bani pentru Sănătate.

Ulterior, Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă au participat la reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD, unde s-au stabilit reprezentanţii în Biroul Permanent la Camera Deputaților și Senat.

Anunțul trâmbițat de Ștefănescu, uitat

Citește și: Liviu Dragnea, un nimeni. Într-un an de zile, va fi mâncat de-ai lui cu fulgi, cu ciorapi flaușați, cu sandale şi cu mustața lui de grevist ceferist din februarie 1933 cu tot

Cu toate că, zilele trecute, Codrin Ștefănescu afirma că Liviu Dragnea va face la finalul întâlnirilor cu social democrații „un anunț extrem de important pentru milioane de români”, liderul PSD nu a avut prea multe de spus.

A povestit ce s-a discutat în CEx – despre buget, despre alegerile ce se vor organiza în filialele care au conducere interimară, despre o mai bună colaborare între cele două Camere și guvern – lucruri care, de altfel, se știau.

OUG-ul lui Dragnea, dat de Dăncilă

Viorica Dăncilă a anunțat însă că o OUG pentru contestația în anulare a sentințelor definitive date de completurile de 5 judecători se va da în cel mai scurt timp. Și Dragnea fusese întrebat despre aceasta ordonanță, dar a răspuns citând din Iordache: „Altă întrebare?”

Iată filmul desfășurări Comitetului Executiv al PSD și principalele declarații ale social democraților

19:01 – A ieșit de la ședință și premierul, dar nu a vrut să facă declarații. Întrebată de jurnaliști când va fi adoptata OUG pentru contestația în anulare a sentințelor definitive date de completurile de 5 judecători, cerută de mai mulți social-democrați, Viorica Dăncilă a răspuns: „Sper ca în cel mai scurt timp să venim cu aceasta ordonanță”.

Intoxicările lui Livică

18:35 – Liviu Dragnea face declarații:

 • Au fost adoptate câteva chestiuni organizatorice, despre alegerile care se vor organiza în filialele cu conducere interimară, am discutat și despre buget și despre o colaborare mai strânsă între cele două Camere și guvern.
 • Despre buget, vreau ca o sumă rezonabilă dar importantă de la serviciile secrete să fie mutată la Sănătate.
 • Eu cred că acordarea de vitamina D pentru copii poate fi considerat un program de securitate națională.
 • Despre bugetele locale: vrem să scoatem satul românesc din noroi. L-am rugat pe ministrul de Finanțe să mai facă în aceasta seară, îl ajut și eu, să facă o simulare pentru bugetul administrația locală.
 • Vreau să fac o precizare, pentru că e prea multa minciună. Despre bugetul Bucureștiului: nu s-a diminuat, dimpotrivă s-a mărit. Primarii de sectoare au cerut o întâlnire cu ministrul de Finanțe care le-a spus că toți banii sunt pentru bucureșteni. Nimeni nu a spus ce procent merge la sectoare și ce procent merge la Primăria Capitalei. Dacă nu încetează minciunile nu le voi lăsa netaxate.
 • Atât am avut sa vă spun, aștept întrebări, dar câteva, pentru că trebuie să plec.
 • Cum procedați în problema miniștrilor?
 • Să vedem dacă domnul Iohannis ne răspunde de ce nu îi acceptă. Așteptăm să vedem ce spune și despre ambasadorii din țările unde nu există.
 • Când vor fi adoptate ordonanțele pe Justiție cerute de partid?
 • Citez un prieten: Altă întrebare?
 • De ce nu ați participat la preluarea de către Romania a președinției Consiliului UE?
 • Nu am putut din motive personale.
 • Ce părere aveți despre alianța USR-PLUS?
 • Securiștii și-au făcut două partide: unul pe stânga și unul pe dreapta. Arată o mare disperare, faptul că au început să desfacă conservele.
 • Aveți semnale că alţi parlamentari să plece la Pro Romania?
 • Majoritatea parlamentară nu se pierde. Dacă mai este vreun acoperit va pleca.

Ștefănescu o vrea pe Găbiță…

17:40 – Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a reacționat după postarea Gabrielei Firea, afirmând că ține cu tot dinadinsul să fie exclusă din partid. El a precizat, la Antena 3, că PSD nu va face acest pas, iar dacă vrea sa plece, atunci să își dea demisia și să piardă mandatul de primar general al Capitalei.

Alegeri interne

17:05 – Liderii PSD au stabilit, în CEx, că în perioada 15 februarie-15 martie să aibă loc alegeri în organizațiile partidului care au conducere interimară, inclusiv în organizația din București, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Alegeri vor avea loc în 13 organizații ale PSD, conduse în prezent de președinți interimari, acestea fiind următoarele: București (Gabriel Mutu); Dâmbovița (Rovana Plumb); Brăila (Aurel Simionescu); Caraș-Severin (Luminița Jivan); Cluj (Horia Nasra); Suceava (Ion Stan); Călărași (Iulian Iacomi); Botoșani (Doina Fedorovici); Brașov (Marius Dunca); Gorj (Florin Cârciumaru); Timiș (Călin Dobra); Iași (Maricel Popa); Sibiu (Bogdan Trif).

17:01 – Ședința senatorilor s-a încheiat după aproape două ore. Acum s-au reunit și deputații, iar la întâlnire participă Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Postarea Gabrielei Firea

16:37 – Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook o imagine în care sunt mai multe bețe de chibrit, în rând, iar unul dintre bețe pare că se retrage.

În fotografie este scris mesajul „Uneori trebuie să faci un pas în spate ca să-i salvezi pe ceilalți”. În descrierea postării Firea a notat „În legătură cu ce se întâmplă în aceste zile…”

Robert Negoiță, pe cale să fie exclus

16:33 – Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat că Marian Oprișan a spus, în CEx al PSD, că în cazul în care Robert Negoiță va mai face declarații care să aducă prejudicii de imagine partidului, atunci va cere excluderea acestuia din formațiune, lucru aplaudat de colegii din sală, informează Mediafax.

15:25 – Negoiță a mai spus că Liviu Dragnea i-a promis că va participa marți sau miercuri la o dezbatere cu Asociația Municipiilor, pe fondul nemulțumirilor edililor în privința banilor alocați.

15:18 – Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că, în ședința Comitetului Executiv, liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a propus excluderea sa din partid însă propunerea nu a fost supusă la vot, informează Mediafax.

Joc de glezne

14:51 – Liviu Dragnea s-a declarat, la finalul CEx, nemulțumit de sumele alocate serviciilor secrete în bugetul pe 2019, afirmând că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă sa analizeze situația. Potrivit lui Dragnea, acești bani s-ar putea duce către Sănătate.

„Am rugat-o pe doamna prim ministru să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către Sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită pentru toți copiii din Romania de vitamina D este tot un program de siguranță națională. Doamna prim ministru și domnul ministru (de Finanțe – n.red.) au spus că vor analiza dacă pot face în Guvern acest lucru, dacă nu eu sigur voi face asta în Parlament, cu amendamente”, a declarat Dragnea.

Jurnaliștii i-au atras atenția că pentru a modifica bugetul alocat serviciilor secrete este nevoie de avizul CSAT. „Îmi trebuie avizul lui Iohannis și pentru viață, să înțeleg? Parlamentul nu cere aviz de la nimeni”, a fost replica lui Dragnea.

Metoda Iordache

Ziariștii au vrut sa îi mai pună întrebări liderului PSD, lucru ce l-a iritat.

„A fost o singura întrebare. Dacă vreți sa ne mai vedem și după Cameră și să începem anul bine, bine, dacă nu, la revedere”, le-a spus Liviu Dragnea.

13:40 – Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, înaintea ședinței CEx, în legătură cu demisiile din partid, că el face tot posibilul pentru ca să își păstreze majoritatea pentru ca aceasta să poată susține actualul Guvern, informează Mediafax.

13:00 – ședința CEx a început cu o întârziere de 30 de minute.

Negoiță critică bugetul, adică pe Dragnea

12:44 – Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, sosit la Parlament, critică din nou bugetul pe 2019, mai exact sumele alocate administrațiilor locale. „Suntem fără precedent. Nu este normal ca primarii să vina să stea cu mâna întinsă, ca niște cerșetori”, a declarat Negoiță.

12:15 – Și premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Parlament. Șeful Executivului nu a făcut declarații, intrând direct în biroul de la Camera Deputaților al lui Dragnea. Au mai sosit ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, și ministrul Fondurilor Europene și ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, informează Mediafax.

Altele

12:10 – Liviu Dragnea se află in biroul sau de la Parlament, alături de mai mulți lideri PSD.

12:07 – Vicepreședintele PSD Doina Pană a declarat duminică, la Antena 3, că la Comitetului Executiv al partidului s-ar putea discuta despre posibila candidatură a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la alegerile prezidențiale.

„Da, este posibil sa fie. Noi avem o apreciere deosebită pentru domnul Călin Popescu Tăriceanu. Dumnealui e un candidat redutabil, indiferent daca din partea ALDE sau a coaliției”, a declarat Doina Pană.

12:02 – Liviu Dragnea a ajuns la Parlament. Liderul social-democraților nu a făcut declarații, dar a făcut un gest prin care a salutat presa, informează Mediafax.

Mai multe demisii din PSD

În aceasta săptămână, mai mulți social-democrați au demisionat din PSD și au aderat la Pro Romania.

Astfel, fostul premier Mihai Tudose a anunțat, marți pe Facebook, că se înscrie în partidul lui Victor Ponta, afirmând că a constatat cu tristețe că o parte din actuala echipă de conducere a PSD a înlocuit agenda publică cu agende personale.

Și deputatul Georgian Pop a anunțat, joi, că demisionează din PSD și se înscrie în Pro Romania, precizând că cei care conduc în prezent PSD nu înțeleg că prin politică trebuie să unești oamenii și că de când este președintele PSD, Liviu Dragnea a divizat întreaga societate. Pop era secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

De asemenea, deputatul Oana Silvia Vlăducă a anunțat, vineri pe Facebook, că demisionează din PSD pentru a se înscrie în Pro Romania, precizând că multe din valorile partidului s-au pierdut de când formațiunea „a intrat în zodia nefasta a unui lider nefast”. Tot vineri, deputatul Corina Bogaciu, care a demisionat din PSD în luna noiembrie a anului trecut, a anunțat că s-a înscris în Pro Romania.

Nu în ultimul rând, senatorul Adrian Țuțuianu, exclus anul trecut din PSD, a aderat la formațiunea fondată de fostul premier Victor Ponta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

ARTICOL SCRIS DE

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EXPRESS SUD-EST dorește ca acest site să fie un spațiu al discuțiilor civilizate, al comentariilor de bun simț. Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

 1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
 2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătură cu textul. Aceștia pot fi criticați, însă, pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.
Abaterile repetate vor avea drept consecință interdicția accesului la aceasta facilitate a site-ului.

Harta cazurilor de coronavirus din fiecare țară. Graficul îmbolnăvirilor. Statistici

Country/Region
Confirmed cases
Deaths
Recovered
Active cases
USA
3,041,129
132,993
1,325,516
1,582,620
Brazil
1,626,071
65,556
1,072,229
488,286
India
723,185
20,198
441,112
261,875
Russia
694,230
10,494
463,880
219,856
Peru
305,703
10,772
197,619
97,312
Spain
298,869
28,388
0
270,481
Chile
298,557
6,384
264,371
27,802
UK
285,768
44,236
0
241,532
Mexico
261,750
31,119
159,657
70,974
Iran
245,688
11,931
207,000
26,757
Italy
241,819
34,869
192,241
14,709
Pakistan
234,509
4,839
134,957
94,713
Saudi Arabia
213,716
1,968
149,634
62,114
Turkey
206,844
5,241
182,995
18,608
South Africa
205,721
3,310
97,848
104,563
Germany
198,073
9,092
182,700
6,281
Bangladesh
168,645
2,151
78,102
88,392
France
168,335
29,920
77,308
61,107
Colombia
120,281
4,210
50,370
65,701
Canada
105,935
8,693
69,570
27,672
Qatar
100,945
134
94,903
5,908
China
83,565
4,634
78,528
403
Argentina
80,447
1,582
28,531
50,334
Egypt
76,222
3,422
21,238
51,562
Sweden
73,061
5,433
0
67,628
Indonesia
66,226
3,309
30,785
32,132
Belarus
63,804
429
51,120
12,255
Ecuador
62,380
4,821
28,872
28,687
Iraq
62,275
2,567
34,741
24,967
Belgium
62,058
9,774
17,122
35,162
UAE
52,600
326
41,714
10,560
Kuwait
51,245
377
41,515
9,353
Netherlands
50,657
6,128
0
44,529
Kazakhstan
49,683
264
27,657
21,762
Ukraine
49,607
1,283
22,193
26,131
Oman
48,997
224
31,000
17,773
Philippines
47,873
1,309
12,386
34,178
Singapore
45,140
26
40,717
4,397
Portugal
44,129
1,620
29,166
13,343
Bolivia
40,509
1,476
11,929
27,104
Panama
39,334
770
18,036
20,528
Dominican Republic
38,128
804
19,489
17,835
Poland
36,412
1,528
24,238
10,646
Afghanistan
33,384
920
20,179
12,285
Switzerland
32,369
1,966
29,300
1,103
Israel
31,271
338
18,131
12,802
Bahrain
29,821
98
25,178
4,545
Romania
29,620
1,799
20,534
7,287
Nigeria
29,286
654
11,828
16,804
Armenia
29,285
503
16,907
11,875
Ireland
25,531
1,741
23,364
426
Honduras
24,665
656
2,585
21,424
Guatemala
23,972
981
3,429
19,562
Ghana
21,077
129
16,070
4,878
Azerbaijan
20,837
258
12,182
8,397
Japan
19,775
977
17,124
1,674
Austria
18,421
706
16,686
1,029
Moldova
17,906
598
11,241
6,067
Serbia
16,420
317
13,366
2,737
Algeria
16,404
959
11,884
3,561
Nepal
16,168
35
7,499
8,634
Cameroon
14,916
359
11,525
3,032
Morocco
14,565
239
10,281
4,045
S. Korea
13,181
285
11,914
982
Denmark
12,878
607
11,935
336
Czechia
12,566
350
7,873
4,343
Côte d'Ivoire
10,966
75
5,384
5,507
Uzbekistan
10,459
38
6,690
3,731
Sudan
9,894
616
4,899
4,379
Norway
8,936
251
8,138
547
Australia
8,755
106
7,455
1,194
Malaysia
8,674
121
8,481
72
El Salvador
8,307
229
4,929
3,149
Kyrgyzstan
8,141
99
2,916
5,126
Kenya
8,067
164
2,414
5,489
Senegal
7,547
137
5,023
2,387
DRC
7,432
182
3,226
4,024
Venezuela
7,411
68
2,100
5,243
Finland
7,262
329
6,700
233
Macedonia
7,124
346
3,199
3,579
Haiti
6,371
113
1,824
4,434
Tajikistan
6,262
53
4,914
1,295
Bulgaria
5,914
250
3,000
2,664
Ethiopia
5,846
103
2,430
3,313
Gabon
5,743
46
2,574
3,123
Bosnia
5,621
207
2,693
2,721
Guinea
5,610
34
4,522
1,054
Costa Rica
5,241
23
1,776
3,442
French Guiana
5,054
20
1,984
3,050
Mauritania
4,948
133
1,896
2,919
Djibouti
4,822
55
4,610
157
Palestine
4,647
18
491
4,138
Luxembourg
4,542
110
4,016
416
Hungary
4,205
589
2,874
742
Central African Republic
4,033
52
970
3,011
Greece
3,562
192
1,374
1,996
Madagascar
3,472
33
1,187
2,252
Croatia
3,220
113
2,210
897
Thailand
3,195
58
3,072
65
Equatorial Guinea
3,071
51
842
2,178
Albania
3,038
81
1,744
1,213
Somalia
3,006
92
1,051
1,863
Mayotte
2,679
34
2,375
270
Nicaragua
2,519
83
1,238
1,198
Maldives
2,491
12
2,113
366
Paraguay
2,456
20
1,180
1,256
Cuba
2,380
86
2,234
60
Mali
2,331
119
1,547
665
Sri Lanka
2,078
11
1,955
112
South Sudan
2,021
38
333
1,650
Estonia
1,995
69
1,880
46
Lebanon
1,885
36
1,311
538
Iceland
1,873
10
1,847
16
Lithuania
1,844
79
1,547
218
Malawi
1,818
19
317
1,482
Guinea-Bissau
1,790
25
760
1,005
Slovakia
1,767
28
1,473
266
Slovenia
1,739
111
1,423
205
Zambia
1,632
30
1,348
254
Congo
1,557
44
501
1,012
Sierra Leone
1,547
62
1,086
399
New Zealand
1,536
22
1,492
22
Cabo Verde
1,463
17
722
724
Hong Kong
1,300
7
1,161
132
Yemen
1,284
345
575
364
Benin
1,199
21
333
845
Tunisia
1,199
50
1,049
100
Jordan
1,167
10
957
200
Latvia
1,134
30
1,008
96
Libyan Arab Jamahiriya
1,117
34
269
814
Rwanda
1,113
3
575
535
Niger
1,093
68
968
57
Mozambique
1,012
8
277
727
Swaziland
1,011
13
564
434
Cyprus
1,004
19
839
146
Burkina Faso
1,003
53
860
90
Uganda
971
0
896
75
Uruguay
960
29
858
73
Georgia
958
15
838
105
Liberia
891
39
377
475
Chad
872
74
787
11
Andorra
855
52
800
3
Montenegro
841
14
315
512
Jamaica
737
10
591
136
Zimbabwe
734
9
197
528
Sao Tome and Principe
721
13
269
439
Diamond Princess
712
13
651
48
San Marino
698
42
656
0
Togo
680
15
450
215
Malta
673
9
653
11
Suriname
614
14
315
285
Channel Islands
577
47
512
18
Réunion
550
2
472
76
Namibia
539
0
25
514
Tanzania
509
21
183
305
Taiwan
449
7
438
4
Syrian Arab Republic
372
14
126
232
Vietnam
369
0
341
28
Angola
346
19
108
219
Mauritius
342
10
330
2
Isle of Man
336
24
312
0
Myanmar
316
6
245
65
Botswana
314
1
31
282
Comoros
311
7
266
38
Guyana
273
15
120
138
Martinique
249
14
98
137
Mongolia
225
0
194
31
Eritrea
215
0
56
159
Cayman Islands
201
1
194
6
Burundi
191
1
118
72
Faroe Islands
188
0
188
0
Guadeloupe
184
14
157
13
Gibraltar
179
0
176
3
Bermuda
146
9
137
0
Cambodia
141
0
131
10
Brunei
141
3
138
0
Trinidad and Tobago
133
8
117
8
Monaco
108
4
95
9
Aruba
105
3
98
4
Bahamas
104
11
89
4
Barbados
98
7
90
1
Lesotho
91
0
11
80
Liechtenstein
84
1
81
2
Seychelles
81
0
11
70
Bhutan
80
0
54
26
Sint Maarten
78
15
63
0
Antigua and Barbuda
70
3
23
44
French Polynesia
62
0
60
2
Gambia
61
3
27
31
Turks and Caicos Islands
49
2
11
36
Macao
46
0
45
1
Saint Martin
43
3
37
3
Belize
30
2
19
9
Saint Vincent and the Grenadines
29
0
29
0
Timor-Leste
24
0
24
0
Grenada
23
0
23
0
Curaçao
23
1
19
3
Saint Lucia
22
0
19
3
New Caledonia
21
0
21
0
Fiji
21
0
18
3
Lao People's Democratic Republic
19
0
19
0
Dominica
18
0
18
0
Saint Kitts and Nevis
16
0
15
1
Falkland Islands (Malvinas)
13
0
13
0
Greenland
13
0
13
0
Holy See (Vatican City State)
12
0
12
0
Papua New Guinea
11
0
8
3
Montserrat
11
1
10
0
Western Sahara
10
1
8
1
MS Zaandam
9
2
0
7
British Virgin Islands
8
1
7
0
Caribbean Netherlands
7
0
7
0
St. Barth
6
0
6
0
Anguilla
3
0
3
0
Saint Pierre Miquelon
1
0
1
0
Updated on 7 July 2020 14:53
- Advertisement -

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Advertisement -

EDITORIAL

DNA DE LA PLOIEȘTI, DE CE DRACU’ NU-I MÂNDREȘTI? Despre cum a „modernizat” președintele Consiliului Județean „Ținutul Buzăului” și despre cum am obosit noi...

Iar ne-am deprimat dis de dimineață! A apărut Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău, pe sticlă la o televiziune importantă și a început să ne explice cum a băgat el Ținutul Buzăului în UNESCO. Citește și: De ce se leagă Marcel Ciolacu la cap cu moțiunea de cenzură, dacă nu îl doare. Despre politicieni, proști și alte marafeturi. Ori despre cum liderii PSD se tot laudă că-l aruncă pe Orban afară din Palatul Victoriei, dar nu se întâmplă nimic. Care...

TOPUL DE AZI