duminică, 7 martie, 2021
1.1 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST LA ZI Ultima oră COALIȚIA PSD-ALDE a început să scârțâie. LOVITURĂ DURĂ pentru DRAGNEA și PSD...

COALIȚIA PSD-ALDE a început să scârțâie. LOVITURĂ DURĂ pentru DRAGNEA și PSD din partea partenerilor de guvernare

COALIȚIA PSD-ALDE a început să scârțâie. LOVITURĂ DURĂ pentru DRAGNEA și PSD din partea partenerilor de guvernare

NEWS

Se împute treaba în coaliție! Lucrurile nu mai par așa de frumoase ca la început, ALDE părând să aibă o altă strategie la alegerile europarlamentare, conform unor declarații date de Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba. 

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, a susținut că este foarte probabil ca partidul din care face parte să candideze pe liste separate la alegerile europarlamentare.

Citește și: Sondaj IMAS. SURPRIZE de proporții pentru PNL și ALDE, PSD sub 20%, Klaus Iohannis, pe primul loc la prezidențiale, Tăriceanu, pe locul doi, urmat de Ponta și Cioloș

Această declarație ridică semne de întrebare cu privire la ce se va întâmpla cu alegerile prezidențiale.

„După toate probabilitățile, ALDE va participa la alegerile europarlamentare singur, nu împreună cu colegii de coaliție, așa cum s-a tot vehiculat. Nu s-a discutat încă concret, nu s-a stabilit, dar, repet, după toate probabilitățile vom participa separat.

Citește și: Un nou puci contra lui Liviu Dragnea? Planul prin care acesta ar urma să fie eliminat de la conducerea PSD! Detalii din culise. Cine sunt protagoniștii de data aceasta

Nu vă pot spune dacă la alegerile prezidențiale ALDE va stabili împreună cu PSD-ul să susțină același candidat, vom vedea în viitorul foarte apropiat. Noi ne-am axat foarte mult pe alegerile europarlamentare.”, a declarat Ioan Lazăr.

Ioan Lazăr mai spune că partidul său se va concentra foarte mult pe acele zone unde partidele opoziției sunt mai votate: „Sunt zone din țară în care nu am reușit să ne facem atât de bine înțeleși, iar notorietatea și încrederea o au alte partide, mai ales în Transilvania, dar ne străduim să scoatem și aici un scor mare, vom vedea și ce reprezentanți vom avea.”, informează Știripesurse.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și, dacă vrei, poți să ne dai Like și mai jos: 

 

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

TOPUL DE AZI