joi, 4 martie, 2021
5.2 C
Buzău

RAR Constanţa este nefuncțional. „O bătaie de joc! Mi-au zis să merg la reprezentanța de la Ialomița să mă rezolve acolo“

EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Constanța RAR Constanţa este nefuncțional. „O...

RAR Constanţa este nefuncțional. „O bătaie de joc! Mi-au zis să merg la reprezentanța de la Ialomița să mă rezolve acolo“

NEWS

Clienții RAR Constanţa sunt trimiși la alte reprezentanțe fără programări, după ce punctul de la Constanţa este nefuncțional din data de 9 ianuarie.

Centrul RAR Constanţa este nefuncțional din data de 9 ianuarie din  cauza unor probleme tehnice, generate de întreruperea alimentării cu curent electric, conform unui comunicat de presă al instituției. „Incidentul a fost cauzat de cedarea unui cablu subteran de înaltă tensiune, motiv pentru care activitățile RAR nu pot fi prestate. Până la remedierea defecțiunilor, căutam o soluție alternativă rapidă de funcționare.   

Toți clienții care au programări în acest timp vor fi direcționați către alte reprezentanțe sau reprogramați, în funcție de urgențe, în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere şi ne prezentăm scuze pentru inconveniențe, de altfel independente de voința noastră“, se arată în comunicatul de presă trimis de RAR Constanța presei.

Citește și:  Brăila și Galați se pricopsesc cu tramvaie noi. Guvernul a lansat marți licitația pentru achiziționarea tramvaielor 

Nici la data de 16 ianuarie problemele nu au fost rezolvate. Constănțenii programați astăzi au fost înștiințați verbal de faptul că problemele nu au fost remediate şi că să meargă la reprezentanțele RAR din Ialomița şi Călărași, nu şi la Tulcea, unde angajații de acolo nu au cum să facă față numărului mare de solicitări.  

Oamenii sunt nemulțumiți şi spun că nu au fost anunțați telefonic de faptul că reprezentanța de la Constanţa este nefuncțională şi nici nu au fost reprogramați la o data ulterioară sau la alte reprezentanțe. „Eu, dacă am fost plecat din țară câteva săptămâni şi am venit astăzi direct la RAR de unde să știu că au dat ei comunicat? Nu era normal să ne anunțe telefonic? Mai ales că am făcut programare acum o lună, la începutul lunii decembrie?“, spune un constănțean nemulțumit de modul în care au comunicat cei de la RAR Constanţa.

„Eu am fost azi la RAR Constanţa şi în curte erau mai mulți oameni în aceeași situație cu mine. Am cerut să vorbim cu directorul, dar ni s-a zis că a plecat de dimineață din sediu. În schimb, un angajat mi-a zis să mă duc la Ialomița că mă ajută cei de acolo. Să-i spun că m-a trimis el. Cum să fac atâta drum fără să am siguranța că voi fi primit? Eu nu îmi permit să pierd încă o zi pe drumuri“, mai spune omul supărat. 

Citește și:  LA VÂNĂTOARE DE TRUFE ÎN MUNȚII BUZĂULUI / PRIN ZĂPEZI FEERICE, ÎN CĂUTAREA „COMORII” DE 100.000 DE EURO  

Reprezentanții RAR Constanţa se apără spunând că ei şi-au făcut datoria şi că au anunțat problemele pe site şi pe o pagină de socializare, iar cazurile care nu sufereau amânare au fost redirecționate către alte reprezentanțe.  Angajații RAR Ialomița spun că reprezentanța lor nu are programări în afara celor din județ şi, în cazul în care cei de la centru le-o vor cere, vor putea să mai primească câteva autoturisme, având o singură linie unde pot fi testate autoturismele.   

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP