FOTO. Faleza Cetății Soroca, reabilitată și cu bani de la CJ Buzău, a fost vandalizată după o săptămână de la inaugurare

0
faleza Cetății Soroca

La doar o săptămână de la inaugurare, faleza Cetății Soroca a fost vandalizată. Indicatoarele turistice au fost distruse, iar băncile au fost aruncate peste un zid de beton. În timp ce poliția caută răufăcătorii, care se pot alege doar cu o amendă, Primăria Soroca a publicat imagini cu stricăciunile de la fața locului.

Aspectul de poveste de pe faleza Cetății Soroca nu a durat prea mult. Indicatoarele turistice au fost distruse, iar băncile grele de zeci de kilograme au fost smulse de la locul lor şi aruncate peste un zid din beton înalt de 5 metri. Din imagini se văd indicatoare turistice distruse, băncile de zeci de kilograme şi aruncate peste un zid din beton înalt de câțiva metri.

Citește și: Neica Dragnea și cricu′ democrației ori valiză, valijoară cine-i cel mai șmecheraș din țară

Poliția locală caută persoanele vinovate. Răufăcătorii riscă însă doar o amendă.

Citește și: Un miliard și jumătate de euro în 29 de ani ori despre cum întreține Republica România o armată de „revoluționari” fabricată în laboratoarele loviturii de stat a lui Ion Iliescu

Inaugurată oficial săptămâna trecută, faleza Cetății Soroca a beneficiat pentru amenajare de circa 140.000 de euro, dintre care dintre care 100.000 au fost oferiți de Consiliul Județean Buzău, localitate înfrățită cu municipiul Soroca.

Foto: Primăria Soroca

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here