Piața Ovidiu din Constanța adăpostește pentru prima oară un Târg de Crăciun

Piața Ovidiu

Sâmbătă s-a deschis Târgul de Crăciun de la Constanţa, în Piața Ovidiu din municipiu.

Până pe 27 decembrie, zilnic între orele 11.00 şi 22.00, în Piața Ovidiu din Constanța vor fi organizate concerte şi spectacole, iar cei mici se vor bucura de zone special amenajate pentru ei.

Piața Ovidiu a primit un tavan din lumini, un brad de Crăciun și multe tonete cu dulciuri, mâncare și mai ales băuturi calde. Practic, este street food festival cu ornamente de Crăciun pentru că aici se regăsesc multe dintre tonetele care au fost prezente în același loc vara trecută.

Pentru copii există „Trenulețul lui Moș Crăciun”, carusele și multe alte jocuri, dar și nelipsita vată de zahăr sau clătite calde.

Citește și: Guvernul Dăncilă se împrumută de la copii! Programul guvernamental „gROwth – Contul individual de economii Junior Centenar” este o altă găselniță a PSD în goana sa disperată pentru a face rost de bani

În fiecare seară vor fi organizate concerte, dar acestea urmează să fie anunțate pe pagina de Facebook a evenimentului „Christmas Market By The Sea”.

Vremea nefavorabilă a amânat pentru amplasarea Cortului încălzit, amenajarea locului special pentru donații către nevoiași şi a Căsuței lui Moș Crăciun.

Și perioada în care va fi amplasat Patinoarul urmează a fi stabilită în funcție de condițiile meteorologice – mai anunță organizatorii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Scroll Up