marți, 2 martie, 2021
7.6 C
Buzău

Se anunță ger! Temperaturile vor coborî până la -12 grade Celsius

EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Se anunță ger! Temperaturile vor coborî până la -12 grade Celsius

Se anunță ger! Temperaturile vor coborî până la -12 grade Celsius

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Începând de azi, se anunță vreme deosebit de rece în toată țara! Vor fi unele dintre cele mai friguroase zile din săptămână. Prognoza meteo anunță ger, temperaturile coborând până la -12 grade Celsius.

Potrivit prognozei meteo, joi temperaturile vor continua să scadă în toată țara, devenind chiar deosebit de rece pentru sfârșitul lunii noiembrie. Totuși, aspectul său se va ameliora, unele ninsori slabe izolate urmând să mai cadă doar în Transilvania și în Oltenia în prima parte a zilei.

Citește și: Ilie Năstase va deveni cetățean de onoare al județului Buzău. De ce? Cică, ar fi stat un minut în gara Ghergheasa, de lângă Râmnic

Vântul va sufla tare în Dobrogea și în Bărăgan și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), -2…3 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -7…-2 grade în Moldova. 

Vremea în București, 29 noiembrie

Vremea la București va fi deosebit de rece, cerul la va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu putere. Prognoza meteo de joi indică faptul că ninsorile se vor opri în București, ca un element pozitiv al zilei. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între  -4°C și  -8°C. Vântul va sufla în rafale de 43 km/h pe timpul zilei și în rafale de 39 km/h pe timpul nopții. Vremea va fi deosebit de rece a doua zi, vineri, temperaturile minime la București coborând la -11 grade Celsius. 

Prognoza meteo la munte, 29 noiembrie

Paradoxal, la munte va răsări soarele, dar asta nu înseamnă că va fi cald. Temperaturile vor scădea extrem, de mult pe timpul nopții, până la -12 grade Celsius. Va fi cea mai geroasă noapte din această săptămână, iar cei care locuiesc la munte sau se află acolo, în trecere, trebuie să țină cont de asta. Temperaturile de joi, la munte, se vor situa între  -5°C și -12°C. Vântul va sufla cu putere, mai cu seamă pe parcursul zilei – în rafale de 28 km/h. Cerul va deveni parțial noros și nu sunt anunțate ninsori. 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...