luni, 8 martie, 2021
6.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST LA ZI Ultima oră Gabriela Firea va fi „executată”, azi, în CExN PSD! Declarațiile BOMBĂ ale...

Gabriela Firea va fi „executată”, azi, în CExN PSD! Declarațiile BOMBĂ ale unui lider din partid

Gabriela Firea va fi „executată”, azi, în CExN PSD! Declarațiile BOMBĂ ale unui lider din partid

NEWS

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, ar putea să fie exclusă din partid la ședința CExN de luni, susține un lider PSD, care precizează că Firea s-ar putea să-și dorească acest lucru, motiv pentru care va continua seria de atacuri.

Președintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat că speră ca seria excluderilor din partid să nu continuie și în ședința CExN, de luni, însă acest lucru depinde și de ce își dorește Gabriela Firea.

Citește și: Dragnea a hotărât ce miniștri va DA AFARĂ din Guvern! Vezi detalii aici

„În principiu, convocarea este pentru a stabili coordonatele remanierii și pentru a asculta raportul prim-ministrului. E posibil să apară și alte elemente în discuție, de exemplu situația aceasta legată de pozițiile doamnei Gabriela Firea, pentru că e o chestiune care se desfășoară în mod curent. În măsura în care această chestiune nu găsește o soluționare, tot timpul vom avea de-a face cu o chestiune din aceasta destul de confuză. La urma urmei oricât de tensionată ar fi o situație, la un moment dat, mai bine sau mai rău, trebuie încheiată”, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Deputatul Florin Iordache și topul celor mai penibile momente din carieră / VIDEO

„Eu sper ca cursa aceasta a excluderilor să nu continue, dar asta depinde și de cei implicați, de ce anume doresc, în speță ce dorește doamna Gabriela Firea. Dorește să ajungă la un consens cu cei din conducerea partidului, dorește să continue aceasta din motive variate personale sau de altă natură, dorește să fie exclusă? Pentru că s-ar putea să își dorească să fie exclusă și atunci să facă treaba asta cu mare tam-tam”, a mai spus Buzatu.

Totodată, Buzatu a mai adăugat că este posibil ca discuția despre remaniere să nu se încheie în ședința CExN de luni.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...