Dragnea a hotărât ce miniștri va DA AFARĂ din Guvern! Vezi detalii aici

miniștri

Mâine va fi o zi importantă pentru Guvernul României. Liderii PSD vor intra în ședință ca să-i dea afară pe anumiți miniștri din executivul condus de Viorica Dăncilă. La această oră, Liviu Dragnea, șeful PSD, i-a adunat pe toți liderii județeni pentru a discuta ultimele detalii despre guvernul Dăncilă. Se negociază intens. 

Social-democrații se vor reuni într-o ședință a Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD luni, 19 noiembrie, de la ora 11.00. În şedinţa CExN, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum şi un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecăruia dintre miniștri.

Citește și: Florin Iordache şi „Filiera Libaneză“. Interesul direct al deputatului de Olt pentru amnistia şi grațierea care i-ar scăpa finul de închisoare

Conform unor surse din PSD, există câteva nume sigure pe lista remaniaților, dar şi miniștri care nu au emoții pentru funcțiile lor.

Lista remaniabililor este deschisă de vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării. Liderului PSD Olt nu  i se iartă faptul că s-a aliat cu Firea, Țuțuianu şi Neacșu împotriva lui Liviu Dragnea. Al doilea remaniabil este celebrul Dănuț Andruşcă, ministrul Economiei. Lucian Șova, ministrul Transporturilor, este şi el cu un picior în afara Guvernului. De altfel, Liviu Dragnea a lăsat să se înțeleagă acest lucru încă de săptămâna trecută. Referindu-se la o problema din domeniul Transporturilor, Dragnea a afirmat că va vorbi cu „actualul sau cu următorul” ministrul de resort.

Citește și: Deputatul Florin Iordache și topul celor mai penibile momente din carieră / VIDEO

Alți miniștri care își vor pierde în mod sigur mandatele sunt George Ivașcu, ministrul Culturii, Bogdan Trif, ministrul Turismului, şi Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului.

Într-o situaţie incertă sunt vicepremierul Viorel Ştefan, dar şi ministrul Justiției, Tudorel Toader.

De altfel, la această oră, Liviu Dragnea, șeful PSD, i-a adunat pe toți liderii județeni pentru a discuta ultimele detalii despre guvernul Dăncilă. 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Scroll Up