joi, 25 februarie, 2021
15.9 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Politici și penali Deputatul Florin Iordache și topul celor mai penibile momente din carieră /...

Deputatul Florin Iordache și topul celor mai penibile momente din carieră / VIDEO

Deputatul Florin Iordache și topul celor mai penibile momente din carieră / VIDEO

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Pe deputatul Florin Iordache l-a consacrat Ordonanța 13. Până atunci l-a servit pe Dragnea și PSD în comisia juridică. Cea mai bună funcție din CV rămâne cea de ministru al Justiției. Un mandat scurt, dar care l-a făcut celebru.

Colegii din PSD spun că atunci când nu e strâns cu ușa, deputatul Florin Iordache este un om vorbăreț şi relativ prietenos. Răspunde mereu la telefon, râde, glumește. Totul până la știri incomode. Atunci, Florin Iordache se enervează, se precipită sau pur şi simplu…fuge.

Miercuri, pe deputatul Florin Iordache l-au lăsat nervii chiar în plenul Parlamentului. După ce a plecat de la tribună, primul lucru pe care l-a făcut a fost să le arate celor din opoziție degetul mijlociu de la ambele mâini, el fiind surprins și de camerele de filmare.

Citește și: Florin Iordache şi „Filiera Libaneză“. Interesul direct al deputatului de Olt pentru amnistia şi grațierea care i-ar scăpa finul de închisoare

Gestul obscen al lui Florin Iordache din plenul Parlamentul nu este din păcate singular. Nu de puține ori buna cuviință şi manierele au fost lăsate la intrarea în forul legislativ. Când au rămas fără argumente în dezbaterile parlamentare, aleșii s-au întrecut în obscenități şi limbaj suburban.

Altfel, anul trecut, aleșii s-au angajat printr-un cod de conduită să asigure prin atitudine, limbaj și ținută solemnitatea ședințelor parlamentare. Niciun parlamentar nu a fost vreodată sancționat pentru gesturile deplasate sau pentru limbajul plin de injurii. (Sursa: Digi24)

https://youtu.be/7kkmbjbsqSs

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

TOPUL DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -