SCENARIU TERIFIANT despre Marius Parfenie, „TERORISTUL” din Brăila.

Marius Parfenie

Întorsătură de situație în cazul lui Marius Parfenie, tânărul care a călcat duminică mai mulți oameni în fața mall-ului din Brăila. Tatăl acestuia rupe tăcerea și face declarații incendiare.

Tatăl lui Marius Parfenie a precizat că băiatul său a fost sâmbătă seara într-un club, unde cineva i-ar fi pus droguri în băutură.

„Cu băiatul meu eu n-am avut treaba niciodată, el a venit în concediu o săptămână, cu scopul de a ne ajuta la casă. El sâmbătă seara a fost într-un club. Nu știu unde, cum şi ce fel. A venit duminică dimineața acasă, n-am văzut mare lucru așa la el schimbat. Eu bănuiesc că l-a drogat cineva. El este un copil… Muncește de 3 ani şi jumătate în Anglia, ne ajută financiar. El când a venit acum, a venit doar pentru o săptămână. Mi-a dat bani ca să putem să facem la casă. Ieri am vorbit foarte puțin cu el. Azi dimineață, la 4, avea bilet de avion să plece înapoi în Anglia. Cred că cineva a vrut să-şi bată joc de el şi i-a pus ceva în băutură”, a spus tatăl lui Marius Parfenie, potrivit Observator.TV.

Citește și: WC-urile din Constanța, în valoare de 50.000 de euro, s-au înfundat. Toaletele din curțile a mii de școli românești sunt tot la fel

„Eu nu știu din ce motiv a vrut să cumpere o mașină, că mașină avem. El trebuia să plece înapoi azi la 4. Nu cred că el a intenționat să omoare pe cineva. El era un om, mergea pe stradă, vedea o pisică, o aducea acasă. Băi Marius, îi spuneam, avem 2,3,5, n-avem de ce să le ținem.

Eu când am fost aseară la spital de i-am dus niște bagaje. A trecut pe lângă mine ca un om…ca un robot. S-a uitat la mine şi nu mi-a spus nimic. Eu am zis Marius, Marius, şi el nu reacționa în niciun fel. Avea așa o privire…avocatul mi-a spus că este sută-n mie drogat. Omul are experiență şi mi-a spus. E drogat, cineva l-a drogat. Nici nu vorbea. Se uita tablou şi nici nu vorbea. Nici nu știa cine suntem. Avocatul a spus că nu are cum de la 2 pahare de vin să fie în halul ăsta de tranchilizat”, a mai precizat Vasile Parfenie.

Citește și: VRANCEA / Iarnă în toată regula, pe șosele

Zece persoane au fost rănite duminică de un tânăr de 20 de ani, care a intrat cu mașina în ușile de acces de la mall-ul din Brăila, la puțin timp după ce a înjunghiat un bărbat şi a rănit doi pietoni aflați pe centura orașului.

Un martor al incidentului susține că atacatorul, un tânăr de 20 de ani, a strigat, înainte să intre cu mașina în mulțime, „Trebuie să curgă sânge pentru țara asta!”

Înainte cu puțin timp de a intra în mulțimea de la mall, tânărul înjunghiase un bărbat în comuna Cazasu din apropierea municipiului Brăila, cu care avusese un conflict de la o mașină, şi rănise alte două persoane, pe centura orașului, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Scroll Up