sâmbătă, 27 februarie, 2021
9.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău Ionel Tescaru a pierdut războiul cu „haiducul” Toma Hali-Moș! Adică, nu mai...

Ionel Tescaru a pierdut războiul cu „haiducul” Toma Hali-Moș! Adică, nu mai vinde apă la preț de vin

Ionel Tescaru a pierdut războiul cu „haiducul” Toma Hali-Moș! Adică, nu mai vinde apă la preț de vin

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Primarul PSD al Buzăului, Constantin Toma, a reușit – vezi, Doamne! – să le redea buzoienilor giudețul, pardon, Compania de Apă Buzău.

După câteva luni de pace, războiul primarului Constantin Toma cu Compania de Apă Buzău s-a încins joi seară din nou. Într-atât, încât Ionel Tescaru s-a prăjit rău de tot.

Astfel, după o ședință a Consiliului de Administrație care a durat mai bine de șapte ore, directorul general al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a fost schimbat joi din funcție. Decizia a fost luată cu patru voturi „pentru” şi o abținere. Pe postul rămas vacant a fost numit directorul adjunct al Companiei, Simona Săvulescu.

Citește și: LIVIU DRAGNEA a intrat și în colimatorul FBI. Liderul PSD jonglează cu MILIOANE DE EURO în conturi din SUA. Plăți SUSPECTE și coincidențe stranii

Aceasta va asigura conducerea interimară a operatorului județean de apă şi canalizare, până la încheierea procesului de selecție a unui nou director general, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Citește și: Avertizare nowcasting pentru județele Buzău și Brăila. Vremea va fi foarte rece, cu intensificări ale vântului

Fostului director Ionel Tescaru i s-ar fi reproșat nerespectarea unor decizii ale Consiliului de Administrație.

De menționat că operatorul județean de apă şi canalizare are, de la începutul lunii august, un nou Consiliu de Administrație, format din Manuela Claudia Zoița, fost director economic la Compania de Apă Târgoviște, consilierul județean social-democrat Ion Bogdan, director al Poștei buzoiene, avocatul Lucian Alexandru Sălcuțan, Simona Mariana Săvulescu, director adjunct al Companiei de Apă, şi Petruș Hinta, inspector la Primăria Rm. Sărat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -