duminică, 28 februarie, 2021
3.9 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Politici și penali Manole Merchea, un lingău la cur(tea) regelui PSD

Manole Merchea, un lingău la cur(tea) regelui PSD

Manole Merchea, un lingău la cur(tea) regelui PSD

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Manole Merchea, directorul societății de termoficare ENET Focșani, a intrat în dizgrația partidului din care face parte după apropierea de PSD.

Manole Merchea, directorul societății de termoficare ENET Focșani, este în centrul unui scandal ca urmare a apartenenței sale politice.

Membru fondator al PNL Vrancea, încă din anul 1990, Manole Merchea, zis şi „Dumnezeu”, a căzut în dizgrația conducerii actuale a partidului, din cauza apropierii fățișe față de administrația locală PSD.

Citește și: GUPTA, SIDEX și ȚEPELE INDIENILOR. După ce i-a fraierit 7 ani pe locuitorii din Oltenița, indienii își mută țepele la Galați

„Plantat” în această funcție în anul 2013, pe vremea USL, când liberalii şi pesediștii își împărțeau posturile din societățile comerciale subordonate consiliilor locale, Manole Merchea a reușit să-şi păstreze postul, cu susținerea PSD.

Citește și: Stăncuța, comuna orfană ori despre cum au rămas stăncuțenii fără Insula Mică a Brăilei, dar s-au pricopsit cu un „cimitir” de pubele

Anul trecut, acesta a fost sprijinit pentru un nou mandat la conducerea societății de termoficare, lucru care nu a fost pe placul colegilor său din PNL Vrancea.

Citește și: Maliuc, comuna de care medicii fug ca dracul de tămâie, iar în lipsa lor (sâc!) „elita” suferă de integritate

Aproape că nu este ședință de consiliu local în care aleșii PNL să nu-l apostrofeze pentru deciziile pe care le ia în fruntea ENET şi el să le răspundă, ironic, că este membru PNL, lucru care cade bine administrației locale PSD, cunoscute fiind clinciurile dintre cele două partide.

Totul a culminat cu ultima ședință a Consiliului Local, unde societatea la care director este Merchea a solicitat bani de la bugetul local pentru plata gazelor. La acest proiect liberalii s-au împotrivit iar directorul Manole Merchea i-a urecheat în direct pentru acest lucru.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -