sâmbătă, 6 martie, 2021
3.1 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST EDITORIAL Livică Dragnea, valiza și raportul MCV. Și să ne mai mirăm de...

Livică Dragnea, valiza și raportul MCV. Și să ne mai mirăm de ce este la modă hitul „Suprimat sunt, Doamne, suprimat”… 

Livică Dragnea, valiza și raportul MCV. Și să ne mai mirăm de ce este la modă hitul „Suprimat sunt, Doamne, suprimat”… 

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Livică Dragnea mergea pe câmp. Spre deosebire de țăranul cu pile la Rise Project, care se plimba în căutarea timpului pierdut, Livică se plimba chiar degeaba. Nici măcar pe o proprietate a lui, ci pe una a românilor, că și alea care sunt ale lui cică sunt furate tot de la bieții români. A găsit și el o valiză, căci în Teleorman valizele cresc la tot pasul. Cum abia terminase cursurile intensive de șpaga(t) împreună cu Veorica, și-a dat imediat seama ce conține valiza.

Altfel, Livică Dragnea vine în fiecare zi la servici cu câte o valiză, iar când nu găsește una, lansează acuzații extrem de grave la adresa șefului statului Klaus Iohannis. Mai exact, primul om din stat ar dori fie eliminarea sa, fie trimiterea sa la pușcărie. Mai mult, s-ar fi încercat chiar asasinarea sa la un moment dat, însă planul ar fi eșuat, ecuație în care a fost vehiculat şi numele miliardarului Soros. Ar fi culmea, pentru că, după, Iohannis o să vrea el însuși să umble pe la legile justiției.

La rândul ei, Gabriela Firea crede că Livică Dragnea ar vrea-o moartă, că își dorește în ascuns suprimarea sa fizică. Totuși, eu cred că Dragnea nu o să facă așa ceva. După aia, chiar ar trebui să dea amnistia visată, ca să scape și să candideze la președinție.

Citește și: Manole Merchea, un lingău la cur(tea) regelui PSD

Nașul Gigi s-a certat cu fina Gabi de la gazonul de pe National Arena. Cât de ridicol e să vezi doi oameni care au mii de hectare împreună că se iau de la un petic de pământ care nici măcar nu e în centrul Bucureștiului…

Cătălin Paraschiv, cunoscut ca ”omul în alb” sau ca ”jegul ăla care a gazat copii”, ar vrea să se pensioneze. Vă zic asta ca să nu vă mirați, peste un an, când veți auzi că are o firmă de pază de succes care e plină de contracte cu statul.

Citește și: GUPTA, SIDEX și ȚEPELE INDIENILOR. După ce i-a fraierit 7 ani pe locuitorii din Oltenița, indienii își mută țepele la Galați

Viorel Cataramă își face și el partid. Se va numi Dreapta Liberală și îl va avea pe el drept candidat pentru Cotroceni. Mda, pare un partid cu o sănătoasă și vie viață democratică internă.

Joi va fi grevă de avertisment la metrou. Stați puțin, adică până acum, în toți anii ăștia, nu a fost grevă la metrou? Așa merge el?

Și, colac peste pupăză, taman în clipa în care penalii din parlament votau să-și facă fiecare câte-o pușcărie acasă, a apărut și raportul MCV care privește România. Nu într-o valiză ca-n Teleorman, ci în plenul Parlamentului European. Uite-așa, numa ca să-i bucure pe ăia care-l vor pe Livică Dragnea legat, frezat și împușcat.

Și să ne mai mirăm de ce fredonează Livică hitul „Suprimat sunt, Doamne, suprimat”… 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...