Valentin Dragnea și-a „tunat” mașina cu aproape 80.000 de euro! Dacă puteți, „tunați”-vă și voi una

0

Pasiunea pentru mașini a lui Valentin Dragnea a fost relatată de multe ori de presa din Teleorman. Piesa de rezistență o reprezintă însă un Volkswagen Golf pe care l-a tunat cu 80.000 de euro. 

După ce Valentin Dragnea a cumpărat un Golf 6 R, a apelat la o firmă de tuning auto pentru a obține mai multă putere.

Citește și: Cazinoul din Constanţa, reînsuflețit, marți seară | VIDEO

Astfel, conform informațiilor de pe site-ul firmei de tuning, mașina a ajuns la ei cu 270 CP, respectiv 350 Nm, dar după ce s-au montat o serie de piese custom (axe cu came Catcams, galerie de admisie billet cu porturi pentru extra 4 injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperită ceramic) mașina deținută de Dragnea Jr a ajuns la o putere de 680 CP și 622 Nm.

Volkswagen Golf 2.0 TSI

În urma acestor modificări, modelul Golf 6 R deținut de fiul lui Dragnea a devenit cel mai puternic Golf 2.0 TSI în circulație, precizează auto-bild.ro. Investiția ar fi ajuns la aproape 80.000 de euro în acest caz.

Nunta anului în România

A fost nunta anului în România după ce Liviu Dragnea și-a însurat fiul la sfârșitul lunii august a acestui an. Fiul liderului PSD, Valentin Dragnea, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Gina Alexandra Tătulescu.

Citește și: Pensiile speciale pentru primari și președinții de consilii județene sunt neconstituționale! Decizie de ultimă oră a CCR

Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, iar invitații au fost pe măsură. Au fost în jur de 1.000 de nuntași, care s-au distrat până la răsărit, iar socrul mare a fost sufletul petrecerii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here