sâmbătă, 27 februarie, 2021
12.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST POLITICĂ PSD Dâmbovița ia foc în urma excluderii lui Adrian Țuțuianu

PSD Dâmbovița ia foc în urma excluderii lui Adrian Țuțuianu

PSD Dâmbovița ia foc în urma excluderii lui Adrian Țuțuianu

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Parlamentarii care reprezintă PSD Dâmbovița, filiala condusă până luni de Adrian Țuțuianu, reacționează dur la decizia de excludere a acestuia din partid. 

PSD Dâmbovița dă în clocot. Deputatul Oana Silvia Vlăducă descrie în termeni extrem de duri situația din PSD. „Niciodată nu am crezut că opiniile pe care le exprimăm într-un cadru intern de partid pot genera decizii radicale și iraționale. Nu poți confisca un partid, nu poți executa lideri pe bandă rulantă, apelând la frustrări în loc de argumente. Asta nu se cheamă normalitate”, scrie parlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

Vlăducă mai arată că imaginea PSD „este astăzi maculată de mai multe decizii profund eronate de leadership”.

Citește și: Valentin Dragnea și-a „tunat” mașina cu aproape 80.000 de euro! Dacă puteți, „tunați”-vă și voi una

„Organizația PSD Dâmbovița a fost una dintre cele mai puternice la nivel național. Am câștigat toate bătăliile electorale cu Adrian Țuțuianu președinte, unele pentru care nimeni nu ne-a dat vreo șansă. Ca atare și susținerea pentru domnia-sa este totală și necondiționată. Orice demers al său, din acest punct mai departe, este și al nostru. PSD Dâmbovița a realizat prea multe lucruri bune în toți acești ani ca să renunțăm atât de ușor la ele. Și pentru ce? Și pentru cine? Cui folosește această destabilizare? Dacă ni se va răspunde la aceste întrebări vom ști și cine sunt dușmanii din interior ai PSD”, mai scrie Vlăducă.

Citește și: Cazinoul din Constanţa, reînsuflețit, marți seară | VIDEO

La rândul său, deputatul Carmen Holban arată, într-o postare pe contul său de Facebook, că rezultatele „extraordinare” ale filialei s-au datorat „unității puternice de grup a membrilor săi, adunați în jurul unui lider incontestabil”, Adrian Țuțuianu.

„În contextul declarațiilor și anumitor luări de poziție la nivel central, care afectează direct Organizația PSD Dâmbovița, cred că sunt necesare următoarele precizări personale: PSD Dâmbovița s-a impus în viața politică din România drept una dintre cele mai puternice, unite și performante organizații județene. Indiferent de examenele electorale pe care le-a avut de trecut, indiferent de luptele la care am fost provocați, am câștigat absolut toate bătăliile politice (unele pentru care nimeni nu ne-ar fi acordat vreo șansă).

Eficiența și rezultatele extraordinare ale Organizației nu au fost niciodată întâmplătoare. Ele s-au datorat unității puternice de grup a membrilor săi, adunați în jurul unui lider incontestabil. El a știut să ne adune, el a știut să ne mobileze, el a știut să facă un dialog corect și sincer cu electoratul, cu oamenii din sate și orașe, el a știut să creeze această performanță. Acel lider se numește Adrian Țuțuianu”, scrie Carmen Holban.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -