FĂGĂDĂU îl VREA pe STROE. Ministru, nu vă gândiți la prostii!

Făgădău

Președintele executiv al filialei PSD Constanța, Decebal Făgădău, își dorește ca liderul organizației județene a PSD, Felix Stroe, să ajungă ministru într-un nou guvern, dacă se mai remaniază vreodată.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, consideră că mai mulți membri ai filialei PSD merită ministere în guvernul care se tot vrea remaniat. “Nu cred că există vreun politician constănțean, indiferent de culoarea politică, care să spună nu”, a spus, el, într-o conferință de presă. Primarul recunoaște că printre cei mai buni candidați este președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, “și îmi doresc lucrul acesta, am recunoscut public în mai multe rânduri”.

Citește și: PSD Dâmbovița ia foc în urma excluderii lui Adrian Țuțuianu

În opinia lui Decebal Făgădău, liderul său de partid se poate descurca în mai multe domenii. “În orice context, Felix Stroe poate să fie un ministru foarte bun. Și nu doar la ministerul Transporturilor. Poate fi la Fonduri Europene, la Dezvoltare. Și nu ar fi singurul. PSD Constanța a avut, la un moment dat, trei miniștri”, a încheiat Decebal Făgădău, făcând referire la Mircea Dobre, Ionuț Mișa și Felix Stroe.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

0 Comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register