Publicațiile din Buzău au scos la vânzare rugăciuni și icoane cu primarul Constantin Toma. „Nimeni n-a făcut ce a făcut el. Pentru noi e un sfânt!“

primarul Constantin Toma

Frumoasă și băftoasă toamnă pentru locuitorii județului Buzău, care mai citesc presa din când în când! Că mare e uimirea şi bucuria buzoienilor să vadă că în paginile publicațiilor lor, de la începutul acestei prospere toamne,  au fost puse la vânzare icoane cu mult prea iubitul, adoratul, primarul Constantin Toma.

„Nu că ne plătește domnul primar să vă spunem asta, dar noi am considerat că e important ca oamenii din Buzău, cei care l-au votat şi îl iubesc sincer pe fiul Buzăului, primarul Constantin Toma, născut la Țintești, să se roage pentru el, pentru puterea lui de muncă. Prin rugăciunea noastră necontenită, Dumnezeu îi va întrei puterea şi nu ne va scumpi gigacaloria ca la Galați. Și poate îl dă jos și pe Tescaru, ca să ne rămână și nouă de-un vin adevărat“, explică zilnic jurnalistul Opinion Buzoienești, după care, de fiecare dată, își pupă evlavios mâna dreaptă.

Citește și: TOP 3 PIȚIPOANCE PSD – ca să știți și voi pe ce se duc banii furați de partid

Entuziasmați, localnicii nu s-au mai uitat la bani când au fost îndemnați să cumpere icoane şi alte produse jurnalistice cu extraordinar de iubitul şi stimatul, primarul Constantin Toma.

SFÂNTUL TOMA DE LA BUZĂU

„Noi oricum ne rugăm la el în fiecare seară şi ne bucurăm că în sfârșit acum o putem face așa cum se cuvine, folosind aceste icoane sfințite. Până acum, în loc de icoană am mai tot folosit ba un afiș electoral cu poza domnului, ba un fluturaș, că deh, astea erau la îndemână. Să-i dea Dumnezeu sănătate şi să-l țină-n pază pentru noi toți! Pentru noi e un sfânt!“, spune, tot zilnic, cu lacrimi în ochi, Mediaca Referendum, în timp ce cară la braț o icoană pe lemn, de dimensiune A2.

Citește și: DNA Constanța va rămâne doar cu procurorul-șef, conform ordonanței bufonului justiției române Tudorel Toader

Buzoienii au, așadar, de ales dintr-o gamă largă de produse bisericești și jurnalistice întruchipându-l pe primarul Constantin Toma. De la clasicele icoane, de toate dimensiunile, până la candele, pandantive, mătănii şi articole cu rugăciuni scurte şi eficiente.

Iată ce curat sună una dintre rugăciuni:

„Doamne, Dumnezeule, Maică Precistă şi Sfinte Hristoase,
Ascultă ruga umilului tău buzoian, de la Pleșcoi până la Roma,
Dă-i, Doamne, sănătate şi putere la primarul nostru Constantin Toma,
Amin!“

Dacă-ți place articolul, dă-i un like și citește-le și pe astea!

0 Comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register