luni, 1 martie, 2021
4.8 C
Buzău

BOMBA DIMINEȚII! PENALII DIN PSD-ALDE VOR SĂ DEA AZI O NOUĂ OUG PE LEGILE JUSTIȚIEI

EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Politici și penali BOMBA DIMINEȚII! PENALII DIN PSD-ALDE VOR SĂ DEA AZI O NOUĂ OUG...

BOMBA DIMINEȚII! PENALII DIN PSD-ALDE VOR SĂ DEA AZI O NOUĂ OUG PE LEGILE JUSTIȚIEI

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat aseară târziu că ministrul Justiției, Tudorel Toader, se află la sediul partidului pentru a efectua modificări la OUG pe legile justiției. Rădulescu confirmă astfel informațiile privind o nouă OUG pe justiție și dezvăluie că ordonanța va fi înaintată azi, la ora 9.00, în ședința de Guvern.

Evenimentele dezvăluite de Cătălin Rădulescu survin după ce, în cursul zilei de vineri, Liviu Dragnea s-a întâlnit în biroul său cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și cu Tudorel Toader, în presă apărând informația că în cadrul acelei întâlniri s-ar fi pus la cale o nouă OUG pe legile justiției.

Liviu Dragnea a avut inclusiv o reacție radicală în momentul în care a fost întrebat despre modul în care se desfășoară relația între el și ministrul justiției. „Eu îl rog și el ascultă”, a precizat Dragnea, moment tratat cu diplomație de Tudorel Toader.

Citește și: Letea, șacalii și veterinarii

Altfel, Cătălin Rădulescu a transmis că Tudorel Toader se afla aseară târziu la sediul PSD, unde se lucra asiduu la noua OUG pe legile justiției. Deputatul PSD a afirmat că se pare că se aduc modificările cerute de liderii Coaliției. Noua OUG va fi propusă mâine la ora 9 în ședința de Guvern. E așteptat acolo de mai mulți membri de partid, a fost mesajul Cătălin Rădulescu lansat la emisiunea „Controverse” de pe B1 TV.

Citește și: Prima reabilitare termică a unui bloc din sud-estul României, cu bani europeni, anchetată de DNA Galați

Ordonanța de urgență de modificare a legilor justiției, care urmează să fie aprobată în ședința de luni, a produs un adevărat cutremur în PSD.

„O ordonanță de genul ăsta ar fi o bătaie de joc față de munca pe care am depus-o noi toți colegii timp de 3 ani, ca să modificăm ce era de modificat”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Scandalul a pornit de la faptul că Tudorel Toader a făcut proiectul de Ordonanță fără a se consulta cu parlamentarii care au lucrat la modificarea legilor justiției

 „Sunt trei întrebări. Cu cine s-a sfătuit domnul ministru pentru că nu s-a sfătuit cu niciunul dintre cei care am lucrat trei ani la aceste legi ale justiției? Dacă are acordul coaliției pentru că dacă nu îl are iese dintr-o cutumă şi e destul de grav. Dânsul trebuie să înțeleagă că prin modificare cu detașările se încalcă decizia CCR”, a mai precizat Rădulescu.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...