duminică, 28 februarie, 2021
3.9 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST SPECIAL Pamflet TOP 3 PIȚIPOANCE PSD - ca să știți și voi pe ce...

TOP 3 PIȚIPOANCE PSD – ca să știți și voi pe ce se duc banii furați de partid

TOP 3 PIȚIPOANCE PSD – ca să știți și voi pe ce se duc banii furați de partid

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Iată un TOP 3 PIȚIPOANCE PSD! Nu de alta, dar să știți și voi pe ce se duc banii furați de partid!

Delia Iordache și tatăl Ciordache sau ce naște din pisică, șoareci mănâncă

Pe primul loc în TOP 3 PIȚIPOANCE PSD, se situează fără nici-un complex Delia Iordache, fata lui Florin Ciordache, membru marcant al PSD, filiala „Altă întrebare!”. Ziua e angajată la BNR (pe merit, evident – de ce dracu mai întrebați?), noaptea o arde pe banii bunicilor, ca hoții. În sensul că, nu se știe exact de unde, bunicii îi tot trec imobile în proprietate.

Are doar 25 de ani, dar vârsta (ca și averea) e doar un număr, așa că nu vă lăsați păcăliți: fata are deja o carieră, a mai lucrat până la vârsta asta și în MAE. Ca încasatoare de salariu la departamentul pentru relația cu românii de pretutindeni – deci cu aceia dintre voi care s-au cărat din țară tocmai ca să nu mai audă de golăniile astea.

Citește și: Ianca, orașul fantomatic din pustietatea Bărăganului. Ori despre penitența ultimilor pensionari ai fostei elite a aviației militare românești

Ruxandra Țuțuianu

Pe locul 2, Ruxandra Țuțuianu – fata lui Adrian Țuțuianu, baronul PSD de la Dâmbovița, fost ministru al Apărării. E în TOP 3 PIȚIPOANCE PSD, deoarece s-a remarcat printr-o postare pe Facebook în timpul protestelor din ianuarie în care își declara scârba față de protestatari. Atât în calitate de om, cât și în calitate de fata lui tata angajată de Firea la Primăria Capitalei, ca să nu piardă vremea cu frustrații pe străzi.

Deși tăticuțul e un adversar declarat al străinătății sugătoare de sânge de popor român, pe contul de Facebook al Ruxandrei găsești foarte rar o poză făcută în România. Semn că totuși e bună și străinătatea asta la ceva: e bună să spargi acolo salariul încasat de la statul român, care te-a angajat pentru că tăticu’.

Alexandra Corina Bogaciu

În sfârșit, pe ultimul loc, cu voia dumneavoastră, Alexandra Corina Bogaciu – nepoata lui Pandele. 27 de ani, deputat în Parlamentul României. Nu a ajuns nici în TOP 3 PIȚIPOANCE PSD, nici în Parlament chiar fără merit: fata are la activ un bac luat cu 5 la Limba română, deci se califică să mai prindă încă un mandat, cel puțin.

Pe partea de bogăție, consemnăm indemnizațiile de demnitar, dar și faptul că a devenit proprietar de locuință personală la doar 21 de ani, ca de altfel cei mai mulți dintre voi.

Citește și: Misterul dosarului „norocos” al lui Liviu Dragnea. Dosarul a fost înregistrat ca „anulare rezoluție Inspecția Judiciară”, dar s-a transformat ulterior în „anulare act administrativ”. Metodă de direcționare către un anumit judecător

Totuși, ca avere cel mai mult o recomandă familia. Fiți atenți aici: tăticul ei a reușit să ia de la stat o despăgubire de 860.000 de euro pe un teren de 600 mp pe care urmează să treacă șoseaua de centură a Bucureștiului. Da, îndrăzniți să credeți în România, poate o să vi se întâmple și vouă asta. Dacă nu vouă, măcar părinților voștri. (Sursa: kamikaze.ro)

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -