TOP 3 PIȚIPOANCE PSD – ca să știți și voi pe ce se duc banii furați de partid

0

Iată un TOP 3 PIȚIPOANCE PSD! Nu de alta, dar să știți și voi pe ce se duc banii furați de partid!

Pe primul loc în TOP 3 PIȚIPOANCE PSD, se situează fără nici-un complex Delia Iordache, fata lui Florin Ciordache, membru marcant al PSD, filiala „Altă întrebare!”. Ziua e angajată la BNR (pe merit, evident – de ce dracu mai întrebați?), noaptea o arde pe banii bunicilor, ca hoții. În sensul că, nu se știe exact de unde, bunicii îi trec imobile pe numele ei.

Citește și: SCENARIU ȘOC! Ce punea la cale șeful PSD în cazul în care referendumul pentru familie era validat

Are doar 25 de ani, dar vârsta (ca și averea) e doar un număr, așa că nu vă lăsați păcăliți: fata are deja o carieră, a mai lucrat până la vârsta asta și în MAE. Ca încasatoare de salariu la departamentul pentru relația cu românii de pretutindeni – deci cu aceia dintre voi care s-au cărat din țară tocmai ca să nu mai audă de golăniile astea.

Pe locul 2, Ruxandra Țuțuianu – fata lui Adrian Țuțuianu, baronul PSD de la Dâmbovița, fost ministru al Apărării. E în TOP 3 PIȚIPOANCE PSD, deoarece s-a remarcat printr-o postare pe Facebook în timpul protestelor din ianuarie în care își declara scârba față de protestatari. Atât în calitate de om, cât și în calitate de fata lui tata angajată de Firea la Primăria Capitalei, ca să nu piardă vremea cu frustrații pe străzi.

Deși tăticuțul e un adversar declarat al străinătății sugătoare de sânge de popor român, pe contul de Facebook al Ruxandrei găsești foarte rar o poză făcută în România. Semn că totuși e bună și străinătatea asta la ceva: e bună să spargi acolo salariul încasat de la statul român, care te-a angajat pentru că tăticu’.

În sfârșit, pe ultimul loc, cu voia dumneavoastră, Alexandra Corina Bogaciu – nepoata lui Pandele. 27 de ani, deputat în Parlamentul României. Nu a ajuns nici în TOP 3 PIȚIPOANCE PSD, nici în Parlament chiar fără merit: fata are la activ un bac luat cu 5 la Limba română, deci se califică să mai prindă încă un mandat, cel puțin.

Pe partea de bogăție, consemnăm indemnizațiile de demnitar, dar și faptul că a devenit proprietar de locuință personală la doar 21 de ani, ca de altfel cei mai mulți dintre voi.

Citește și: Hrube de taină la Brăila și Galați. Cel mai mare sistem defensiv construit vreodată de-a lungul Dunării | Un potențial turistic recunoscut, dar deocamdată nepus în valoare

Totuși, ca avere cel mai mult o recomandă familia. Fiți atenți aici: tăticul ei a reușit să ia de la stat o despăgubire de 860.000 de euro pe un teren de 600 mp pe care urmează să treacă șoseaua de centură a Bucureștiului. Da, îndrăzniți să credeți în România, poate o să vi se întâmple și vouă asta. Dacă nu vouă, măcar părinților voștri. (Sursa: kamikaze.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here