NICOLAE VASILESCU, delegatul PENAL al PSD la BEC, a fost schimbat

0

Biroul Electoral Central pentru referendum a respins, luni, delegarea din partea PSD a fostului deputat Nicolae Vasilescu condamnat penal pentru trafic de influență şi care se află încă în perioada executării pedepsei complementare.

Unul dintre cei 7 judecători membri ai biroului electoral, constituit în ultimele zile, special pentru referendumul din 7 octombrie, care a respins delegarea lui Nicolae Vasilescu, este judecătorul Ionuț Matei, cel care l-a condamnat pe fostul deputat PSD.

Citește și: EXCLUSIV! „Secretul” puterii PSD sau de ce este Liviu Dragnea mai puternic ca niciodată

Nicolae Vasilescu a fost desemnat că delegat în BEC din partea social-democraților, cu toate că el a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru trafic de influență.

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire? Dragnea a șters pe jos cu Tăriceanu în CExN al PSD! Acuzații grave la adresa liderului ALDE

Acesta a executat un an şi jumătate, iar prin sentința definitvă i s-a interzis ca timp de 3 ani după executarea pedepsei principale să ocupe o funcție implicând exercițiul autorității de stat. Noul delegat al PSD în BEC este avocatul Răzvan Alexandru Pavelescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here