duminică, 7 martie, 2021
7.1 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST LA ZI Eveniment Dezvăluiri incendiare la DNA! HG-uri cu dedicație pentru liderii PSD din sud-estul...

Dezvăluiri incendiare la DNA! HG-uri cu dedicație pentru liderii PSD din sud-estul țării

Dezvăluiri incendiare la DNA! HG-uri cu dedicație pentru liderii PSD din sud-estul țării

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Dezvăluiri incendiare la DNA! Ministrul Dezvoltării îi suna pe subordonații care avizau proiectele de HG-uri și se interesa de stadiul acestora, în cazul unor județe care erau controlate de lideri PSD din Tulcea, Vrancea, Constanța ori Teleorman.

HG-urile se dădeau cu dedicație pentru liderii PSD din sud-estul țării și Teleorman! Dezvăluirea a fost făcută la DNA de unul dintre șefii Serviciului Avizare Acte Normative din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), scrie ziare.com. Înaltul funcționar a fost audiat ca martor în dosarul Belina, în care au fost trimiși în judecată fostul vicepremier Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în cadrul MDRAP, Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al CJ Teleorman, și mai multi funcționari.

Citește și: Famiglia PSD și referendumul. Ce se ascunde în spatele acestei manipulări ordinare

Șeful Serviciului Avizare Acte Normative din MDRAP a explicat la DNA cum erau prioritizate anumite hotărâri de guvern.

„Doresc să mai precizez că, în funcție de conducerea ministerului, erau prioritizate anumite proiecte de HG-uri. În acea perioada, aveau prioritate proiectele inițiate de autoritățile locale din Tulcea, Vrancea, Constanta, Teleorman.

Citește și: Cristina Tarcea, șefa ICCJ, atacată de haita PSD! Se vrea astfel modificarea componenței completului care îi va da sentința definitivă lui Dragnea

Se cunoștea faptul că proiectele care erau inițiate de aceste județe trebuie soluționate rapid. Erau cazuri când ministrul suna și solicita urgentarea procedurii de obținere a avizelor necesare”, a explicat martorul la DNA.

În cazul proiectului pentru HG 943/2013, funcționarul nu și-a adus aminte să fi intervenit cineva în mod special pentru urgentarea procedurii de avizare, „însă având în vedere că era inițiat de CJ Teleorman a avut prioritate față de alte proiecte inițiate de alte consilii județene.”

„Nu a precizat nimeni în mod expres că aceste județe au prioritate, însă, de obicei, în cazul proiectelor inițiate de aceste județe, în timp foarte scurt de la sosirea în minister a documentațiilor eram întrebați de directorul general care este stadiul proiectului, deoarece se interesează ministrul.

Acest lucru nu se întâmpla pentru proiecte inițiate de alte consiliile județene (cum ar fi Iași, Bacău)”, a mai declarat înaltul funcționar.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...