VIDEO / Ion Croitoru, un popă din județul Galați, despre Diaspora: Ei sunt pleava

Ion Croitoru

Predică revoltătoare a lui Ion Croitoru, un popă din județul Galați: el i-a numit pe românii care au plecat în străinătate „pleavă” și i-a criticat că au plecat pentru că „nu au simțit românește”.

Iată ce spune „revoltat” Ion Croitoru, acest popă infect din județul Galați: 

„La început am ascultat un vers… ‘cu cei plecați noi rămânem mai săraci, că țara rămâne mai săracă’. Să știți că nu-i adevărat deloc! Știți cine pleacă?? Pleava! Cei care n-au rădăcini! Cei care nu au simțit românește….” a spus popa.

Citește și: DNA nu mai e! Declarație tranșantă a lui Liviu Dragnea la Antena 3

Declarația a fost făcută la Corod, în județul Galați, de Ion Croitoru, un popă căruia nu-i putem acorda titulatura onorantă de preot, și care slujește la parohia din satul Șerbănești, comuna Liești, județul Galați, în prezența a numeroși scriitori, profesori și localnici.

Mulți dintre cei prezenți la eveniment au luat atitudine, condamnând afirmațiile popii originar din fieful pesedist al șuțului de Vrancea, Marian Oprișan.

Astfel, și scriitorii şi profesorii prezenţi la întâlnirea culturală au luat imediat poziţie faţă de afirmaţiile preotului. „Avem medici, avem specialişti, oameni foarte inteligenţi, avem intelectuali şi oameni de mare valoare care au plecat din România din cauza condiţiilor din ţară. Cum poţi să îi numeşti pe aceşti oameni <<pleavă>>?”, a spus unul dintre scriitori, indignat de spusele lui Ion Croitoru.

FADERE a sesizat azi Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminări

FADERE (Federaţia asociaţiilor de români din Europa) a sesizat în cursul zilei de astăzi Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminării, în cazul preotului Ion Croitoru, care într-un discurs public, i-a numit pe românii din diaspora „pleavă”.

Vezi mai jos discursul infectat de ură al lui Croitoru, așa zisul preot din Șerbănești, comuna Liești:

0 Comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register