vineri, 5 martie, 2021
7.6 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Politici și penali Amnistie pentru „victimele” protocoalelor şi remaniere

  Amnistie pentru „victimele” protocoalelor şi remaniere

  Amnistie pentru „victimele” protocoalelor şi remaniere

  NEWS

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  Liviu Dragnea şi-a precizat, duminică seara, planurile în lupta împotriva „statului paralel” și „implicării serviciilor în justiție”, cât și despre amnistia pregătită de clanul penalilor din PSD .

  Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, susţine că, din punctul său de vedere, “amnistia nu este o iluzie juridică”. El a declarat duminică seară, la Antena 3, că este nevoie de adoptarea unui “pachet de soluții să se repare nenorocirile care au fost generate de implicarea serviciilor în justiție”.

  Citește și: Ionuț Pucheanu, primarul Galațiului, acuzat de corupție din cauza costurilor exorbitante pentru ridicarea unui banal soclu pe faleza Dunării

  “Amnistia nu este o iluzie juridică, ca să discutăm foarte deschis şi tranșant. Se vorbește în spațiul public de foarte mult timp de a se găsi o soluție sau un pachet de soluții să se repare nenorocirile care au fost generate de implicarea serviciilor în justiție, de implicarea procurorilor în instanțe şi de rezultatele odioase ale acestor protocoale ilegale şi neconstituționale. Pentru mine şi pentru noi, ca partid, ideea unei amnistii nu este o iluzie juridică”, a afirmat Dragnea.

  Citește și: VIDEO / Closete publice la Constanța de 150.000 de euro. Cum s-a ajuns la această sumă

  Liderul PSD susţine că a cerut reprezentanților Guvernului să urgenteze procedura pentru ca “efectele acestor protocoale nenorocite să fie șterse”. “S-a cerut Guvernului, s-a cerut doamnei prim-ministru, domnului ministru al Justiției, altora, să se găsească soluțiile pentru ca efectele acestor protocoale nenorocite să fie șterse. Nu trebuie să mai muncească mult. Nu e amnistie, e în regulă. Să se dea posibilitatea ca cei nevinovați să nu mai plătească costul unei vânători de vrăjitoare care s-a petrecut în România, să dea posibilitatea judecătorilor să judece fără să fie terorizați”, a adăugat Liviu Dragnea. 

  El a mai spus că ambasadorul României în SUA, „crede şi acum că este directorul SRI, dl Maior. În continuare face discuţii, face jocuri, face întâlniri politice cu oameni din PSD, din afara PSD. Mi-a zis cineva să vedem dacă se va confirma sau nu, dar e așa o coincidență. A fost în perioada asta în Romania şi au apărut ceva tulburări la partid. Doar marcam o coincidență”.

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

  Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

  Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -